Olisiko tässä blogiurani ankeimmat asukuvat, heh? Sen jälkeen kun vettä oli tullut reilusti yli viikon lähes taukoamatta, yritimme epätoivoisesti tallentaa päivänasua katoksen alla. Ei kovin hyvin tuloksin, mutta ainakin oleellisesta, eli asusta, saa jotain selvää. Ostin tämän villakangastakin viime vuonna ja tykkään siitä vieläkin hurjasti! Menee aina keväällä ja syksyllä kivasti kaiken kanssa. Laatukin on ollut aivan loistava ottaen huomioon hinnan!

Kävin taas eilen opiskelijahieronnassa (muutama aika tuli peruttua flunssan takia) ja hitto, että sattui. Nyt oli hartiat ja selkä aivan jumissa ja uskon sairasloman (sohvalla lepäilyn) olevan yksi syy siihen. Onni on kyllä tuollainen paikka missä saa erittäin edullisesti kehoa kuntoon. Moiseen viikoittaiseen hemmotteluun ei olisi muuten mitään saumaa!

Tänään menen viettämään aikaa perheeni kanssa, saan mieheni takaisin kotiin Ranskasta ja auringonkin pitäisi näkyä, eli hyvä päivä tulossa! Ihanaa keskiviikkoa kaikille.

 

Are these the most depressing outfit pictures ever seen on my blog? These were taken last week after it had been raining for days straight and I desperately needed pictures. We took them in a tunnel and well, they turned out better than I expected, but the surrounding could be prettier, heh.  I’m wearing my favorite grey coat, which I purchased last year. It’s a good example of a timeless purchase and I can definitely wear it forever. I only want pieces like this in my closet! Today I’m spending time at my parents after work and then I get my babe back from France. On top of that it should even be sunny today, so it’s going to be a good day! Have a great Wednesday everyone!

 

Photos/Thomas D.

Coat / Zara (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Boots / Nelly (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Bag / Chloé

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Opiskelijahieronta kuulostaa todella hyvältä. Itse menin fyssarille, koska polvi oli kipeä. Sieltä tuli tuomio, että selkä, takapuoli ja reidet ovat niin jumissa että se kipu menee polveen. Fyssari hieroi eilen oikean sisäreiden auki ja nyt on kyllä niin kosketusherkkä 😀 Istumatyö aiheuttaa kyllä aikamoisia vaivoja, vaikka kuntoilenkin monta kertaa viikossa 😀

Reply

Apua, voin kuvitella! 😀 Ja sanos muuta…itse en edes kuntoile (ellei joogaa ja hyötyliikuntaa oteta huomioon) ja se onkin varmaan syy siihen, että selän kunto on mitä on. Tässä kolmekympin kynnyksellä en haluisi olla siinä kunnossa, että paikat on jo ihana hajalla…

Reply

Hah, yep… That’s the main struggle for anybody who’s blowing from the Nordics, the light just “dies” on you, the weather is crazy and unreliable so you end up shooting ootd wherever and whenever possible or you’ll end up without any material for weeks while waiting for a better day or weather.

https://lartoffashion.com/turning-30/

Reply

Haha, you know about this struggle! Finland is definitely not a blogger friendly country 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *