PicMonkey Collage1[spacer]

Linen T-shirt / Filippa K     Bracelet / By Malene Birger     Knit / By Malene Birger     Coat / Mango

Grey coat / Tiger of Sweden     Grey knit / By Malene Birger     Bra / Calvin Klein     Leather skirt / Mango

 

[dropcap custom_class=”normal”]Kävimme tänään keskustassa kahvilla ystäväni kanssa ja katsastimme samalla muutaman liikkeen ale-valikoiman. Itse löysin NAP:in alesta kauan etsimäni korkonilkkurit (tukevalla korolla) ja muuta en halua edes löytää (koska tarvetta ei todellakaan ole). Kaupoissa tuli siis lähinnä ihasteltua ja autettua poikaystävääni muutaman jutun valitsemisessa.[/dropcap]

Kauneus ja Terveys-lehden verkkosivuilla on lyhyt haastattelu, josta löytyy myös omat vinkkini alennusmyynteihin. Mielestäni on hyvä kartoittaa vaatevarastoa ennen alennusmyynteihin lähtöä ja miettiä, että mitä sieltä kaapista puuttuu. Jos sieltä ei puutu mitään, niin silloin kauppoihin ei välttämättä kannata edes lähteä. Näin ei ainakaan tule ostettua mitään turhaa! Jos kaapissa on kuitenkin tarvetta laadukkaille ja klassisille jutuille, niin nyt on hyvä hetki sellaisia hankkia hieman huokeampaan hintaan. Oletteko te jo tehneet hyviä alelöytöjä?

Ihanaa illanjatkoa kaikille (tästä totaalisesta pimeydestä huolimatta)!

 

Today we had coffee with my friend in Helsinki and I also checked some of the sales. I found a pair of ankle boots from NAP a week ago, but other than that, I don’t need anything (especially after all the Christmas gifts). I mainly admired all of the beautiful things and helped my boyfriend to pick out a few nice pieces.

Have you found any nice things on sale? Here are my favorites from Boozt.com and as you can probably guess, those two knits are above all!

Enjoy your evening everyone!

[spacer]

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

chr1

 

Tämä blogiloma venyi ihan huomaamatta viikon pituiseksi! Teki kyllä hyvää ja uskon, että moni teistäkin oli jättänyt koneen joulupyhien ajaksi syrjään. Meillä oli ihana aatto lähiperheen ja poikaystäväni kanssa ja tuntui kyllä ihanalta saada kaikki rakkaimmat saman katon alla jouluna. Se oli ehdottomasti tämän joulun paras asia! Siihen päälle vielä hyvä ruoka, joulumusiikki, muutama mieluisa lahjapaketti, niin en olisi muuta voinutkaan toivoa. Välipäivät otimme sitten todella rennosti ja tuli nukuttua ihan kunnolla. Olimme landellakin yötä ja maaseudulla oli pieni lumipeite, joten se kaunis talvimaisemakin löytyi sieltä.

Nyt meillä on vielä tämä päivä Helsingissä ja sitten matka jatkuu Orléansin kautta Luxembourgiin. Uuden vuoden vietämme siellä ystäväpariskuntamme luona. Ensimmäinen kertani Luxembourgissa ja odotan innolla kaupunkiin tutustumista! Ystävämme muuttivat sinne Pariisista kuusi kuukautta sitten ja he ovat viihtyneet siellä erinomaisesti.

Toivottavasti teillä oli ihana joulu? Joulun jälkeen alan aina odottamaan kevättä, joten ihanaa, että uusi vuosi koittaa muutaman päivän päästä ja sitten siirrytään vuoteen 2016 ja se kevät häämöttääkin sitten jo horisontissa!

 

This blog break became one week long by accident, but I was so happy to spend time without my computer that I decided to take a few days extra just for me and my loved ones. I definitely needed a short break and now it’s nice to be back with new energy!

Our Christmas Eve was great and the best thing was to have my family and boyfriend all under the same roof for the first time during Christmas. Added to that the great food, a few beautiful presents and Christmas music, I couldn’t have asked for anything more.

Today starts our last day in Helsinki and then we are off to Orléans for one night before driving to Luxembourg for New Years. I’m looking forward to that already.

I hope all of you enjoyed the holidays!

 

chr3

chr5chr9