kuva-13

Coat / Zara
Shirt/ Stella McCartney
Jeans / Current Elliott
Clutch and Heels / Céline
Sunglasses / Zara

//

Alkuperäisen postauksen löydätte täältä.

You can find the original post here.

You May Also Like

6 comments

Reply

Fabulous coat and shoes! You’re killing it in this outfit! 🙂

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thanks Natali! 🙂 Have a relaxing evening!

Reply

Mulla on sama Zaran takki viime vuodelta. Onko se liian vanhanaikainen Jo sinusta? Itse ajattelin kylla sita viela kayttaa tana talvena.

Reply

Mun mielestä harmaa villakangastakki ei ole ikinä liian vanhanaikainen! Se on niin klassinen vaatekappale, että menee vuodesta toiseen oli trendit sillä hetkellä sitten mitä tahansa 🙂

Reply

Kiitos vastauksesta. Olen samaa mielta mutta yleensahan se on lahinna kaulukset, jotka tekevat takista vanhanaikainen jos mika ja niitahan tietysti muutellaan tarkoituksella vuodelta toiseen. No, tietysti takin voi aina laittaa kaappiin odottamaan uutta tuloaan!

Reply

Vaikka seuraankin muotia niin käytän niitä vaatteita mista tykkään ja missä mun on hyvä olla…vaikka ne eivät olisikaan niin muodikkaita juuri sillä hetkellä! Mutta niinkuin sanoit, jos itse kyllästyy hetkeksi johonkin vaatteeseen niin ei muuta kun säästöön ja sitten taas myöhemmin käyttöön. 🙂

Mun isältä muuten löytyy tummansininen kipparitakki, joka on 20-vuotta vanha, mutta se on edelleen hyvässä kunnossa ja niin ajaton, että siitä on mahdoton sanoa onko se ostettu tänä vuonna vai milloin. Klassikot toimii aina!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *