hsb21

 

Näitä kuvia ottaessa aurinko laski huimaa vauhtia, mutta ehdimme juuri ja juuri napsimaan nämä asukuvat. Tämä kuvauslokaatio on ihana, mutta aina todella täynnä ihmisiä, joten kuvaaminen on siitä syystä hieman hankalaa ja itselleni epämukavaa. Tuntuu aina yhtä hölmöltä olla kuvattavana, heh. Tuossa poikaystäväni takana hääräsivät skeittarit ja autoja tuli yhtenä solkena, mutta jotenkin poikaystäväni onnistui saamaan näihin todellisuutta rauhallisemman taustan.

Tästä asusta nyt ei voi kovinkaan paljon sanoa – peruskauraa niin kuin aina. Täytyy nyt vielä kerran hehkuttaa näitä mokkanilkkureita, sillä ne ovat ihan parhaat. Jos ne tulevat alennukseen nyt joulun alla niin vinkkaan siitä täällä!

No mutta, täällä valmistaudutaan viimeiseen viikonloppuun ennen aattoa ja suunnitelmissa on tehdä kaikki valmiiksi ensi viikkoa varten. Sitten voi rauhassa nauttia joulusta ja läheisten seurasta!

Hyvää viikonloppua kaikille!

 

While taking there pictures we were battling with the sun, as it was setting really fast. We just managed to get these pictures before it got too dark. I also love this location, but it’s usually full of people and cars, which is why we rarely shoot there.

This look is very simple as always, but I have to give one more shout out for these shoes. If you’re looking for suede ankle boots, I can highly recommend these ones. If they happen to go on sale this winter, I’ll let you know.

I can’t believe it’s the last weekend before Christmas Eve and I hope to get everything done in the next few days, so that I can enjoy next week fully with my family and friends.

Enjoy your weekend and good luck for those of you who are finalizing your Christmas shoppings!

 

hsb10

hsb6hsb12

hsb8

Coat / Max Mara

Knit / Max Mara

Jeans / Monki

Boots / & Other Stories

Bag / Chanel

You May Also Like

8 comments

Reply

Looking flawless in this outfit!!! I like your coat very much!

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali and enjoy your weekend! 🙂

Reply

Olet kyllä upea ilmestys ja jälleen kerran täydellinen asu! Voisin muuttaa vaatekomeroosi… heh
Olisi kiva kuulla miten opiskelusi on edennyt, millaista ranskan opetus on siellä ja oletko puhunut poikaystäväsi tai ranskalaisten ystäviesi kanssa nyt ranskaa? Itse aloitin ranskan opinnot 5. luokalla ja kirjoitin sen pitkänä kielenä lukiossa. No, siitä on nyt kuitenkin jo muutama vuosi, enkä ole kieltä päässyt juuri käyttämään, joten hieman jännityksellä (myös innolla) odotan keväällä alkavia ranskan kursseja tällä kertaa yliopistossa..
Tunnelmallista ja rentouttavaa joulunodotusta! 🙂

Reply

Voi kiitos Elsa! Heh, jos olet ikinä Orléansissa niin saa tulla kurkkaamaan mun pienen pientä vaatekaappiani 😉

Joo, mä voisin jossain vaiheessa kirjoitella niistä enemmän jos aihe kiinnostaa! Mulla alkaa toinen lukukausi nyt tammikuun alkupuolella. Opiskelut on edennyt hyvin (onhan se hemmetin vaikea kieli kyllä), mutta olen edistynyt paljon. Kirjoitus ja kielioppi oli lähinnä niitä uusia asioita itselleni ja niitä vaikeimpia, mutta pikkuhiljaa. Puhun kotona poikaystävän kanssa vähän tilanteesta riippuen englantia tai ranskaa. Poikaystävän on ollut todella vaikeeta vaihtaa sitä kieltä mun kanssa ranskaksi, mutta nyt sekin on vähän tottuneempi. Mekin ollaan oltu niin monta vuotta yhdessä ja aina puhuttu englantia keskenämme, että sitä kieltä ei kyllä yhdessä yössä vaihdeta…ainakaan meillä tilanne ei ole niin. Yliopistolla puhun kavereiden kanssa ranskaa (he eivät puhu englantia ollenkaan) ja muiden ystävien kanssa puhun ranskaa ja englantia vähän sekaisin. Poikaystävän vanhempien kanssa puhun taas vain ranskaa, koska he eivät puhu mielellään englantia. Vähän siis on kaaottinen toi tilanne vielä toistaiseksi näiden kielien kanssa, mutta toivottavasti keväällä olen siinä pisteessä, että pääkieli olisi ranska 🙂

Tsemppiä sinne alkaviin ranskan opiskeluihin ja kerro sitten keväällä fiiliksistäsi!

Kiitos Elsa ja sitä samaa sinne 🙂

Reply

Näytät näissä kuvissa jälleen niin upealta ja tyylikkäältä – kuten aina! 🙂 Ja oli kiva nähdä kuvia kodistanne ja sen sisustuksesta edellisessä postauksessa. Ihanaa joulunodotusta <3

Reply

Voi kiitos, kauniisti sanottu! Ja todella kiva, että tykkäsit asuntopostauksesta 🙂

Kiitos ja sitä samaa <3

Reply

Moi, ovatko nämä nilkkurit mielestäsi pientä, suurta vai kenties normaalia mitoitusta? Pähkäilen 39 ja 40 välillä…

Reply

Moikka! Ottaisin sen pienemmän koon, sillä kengät vastaavat ihan normaalia mitoitusta. Omani ostin reilu vuosi sitten ja liikkeessä on nyt uusi erä, mutta luulisi, että niissä ihan sama mitoitus kun niissä ekassa satsissa olevissa. Mokkanahka on myös niin pehmeää, että se antaa periksi, eli mielummin skidisti tiukka kuin liian löysä. Toivottavasti tästä oli apua 🙂 Öitä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *