hd13

 

Sain lukijalta toiveen tehdä taas sisustuspostaus ja edellisestä onkin jo aikaa. Meillä ei tosiaan mitään suuria muutoksia ole tapahtunut, mutta jotain edistystä on sentään havaittavissa. Yksi tauluista on jopa päässyt seinälle ja sohvan eteen löydettiin matto. Sen lisäksi poikaystäväni äiti teki meille taulun ja saimme sen viime viikonloppuna. Taulu on juuri sellainen kuin toivoin!

Valaistusta on saatu myös hieman kuntoon, mutta mietimme edelleen sitä kristallikruunia yhtenä vaihtoehtona. Meidän vaatehuone/työhuone on vieläkin lähes tyhjillään ja makuhuoneessa on yöpöydän lisäksi vain sänky. Paljon on siis vielä tekemättä, mutta hiljaa hyvää tulee! Olen huomannut sen, että mitään ei kannata hankkia ennen kuin on varma jostain. Mieluummin elän vuoden näin kuin täytän asunnon kaikella tarpeettomalla, joka tulee kuitenkin sitten vaihdettua jossain vaiheessa.

No mutta, tässä siis pieni katsaus olohuoneeseen!

 

I got a request from my reader to do make a home post, since it’s been a while since I made one. In all honesty, not a lot has happened since the last home post, but some things have found their place. “My Guide to Paris” is now up on the wall and the light issue is under control. We are still thinking about a chandelier as an option, but we will see. My boyfriends mom also made us a beautiful painting (merci!) and it’s perfect for your home. Now we just need to hang it up!

Our dressing and bedroom are still works in progress, but we are taking things slowly. I don’t want to rush anything as I hate having unnecessary things anywhere. We rather take our time and decide what we actually need and want.

But here is a look at our living room!

 

hd9

hd1

hd4hd12

hd5hd10hd11

You May Also Like

4 comments

Reply

Ooh 🙂 Niin kaunista. Toi eteisen hevonen on ihan mainio. Kiitos tästä!

Reply

Kiitos! 🙂 Heh, eikö ole? Olin alkuun sitä mieltä, että se on turhan kookas esine, mutta ainakin se on näyttävä!

Reply

Hyvä asenne sisustaa noin että mieluummin tyhjillään kuin ostaa siihen hätään vain jotain joka kuitenkin menee myöhemmin vaihtoon. Ja etsiä rauhassa mieluisa 🙂 itsellä esimerkiksi sukulaisilta käyttöön saatuja huonekaluja joista en niin välitä mutta mieluummin pidän niitä kunnes löydän itselleni mieluisan 🙂 ja kerrankin bloggaajan sisustus on kaikessa yksinkertaisuudessaan täysin makuuni 🙂 itse kun pidän siitä ettei saa olla liikaa tavaraa ja yksinkertaisesta ja valkoisesta ja joidenkin mielestä jopa “kylmästä” sisustustyylistä. Hyvältä näyttää teidän sisustus 🙂

Reply

Joo, todellakin! Meilläkin on poikaystäväni vanhemmilta lainattuja Kartellin tuoleja, jotka saa olla meillä niin kauan kun keksitään mitä sinne halutaan pidemmällä tähtäimellä 🙂

Kiva, että meidän sisustustyylit menee yhteen. Täytyy tehdä näitä postauksia sitten useamminkin 🙂 Ja kiitos, kiva kuulla, että tykkäät!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *