nync1

 

Uuteen vuoteen uuden Chanelin kanssa, heh! Tiedän, että sieltä ruudun toiselta puolelta löytyy muitakin laukkufriikkejä, joten oli pakko esitellä tämä kaappini uusin tulokas näin oman postauksen muodossa. Joulupukki muisti vuoden 2015 suurimman laukkuhaaveeni, sillä Chanelin WOC paljastui kauniista paketista.

En ole ehtinyt vielä ulkoiluttamaan laukkua kunnolla, mutta kotona heilunut sen kanssa sitten senkin edestä, heh. Koko on ihanan kompakti ja sinne mahtuu kaikki tarpeellinen. Laukku on myös sopivan syvä, eli sinne menee enemmän kuin alkuun uskoinkaan. Toisesta Chanelin paketista paljastui vielä minilompakko, joten tällä kombolla mennään hyvin mielin uuteen vuoteen.

Hyvää vuoden 2016 ensimmäistä päivää kaikille!

 

I’m heading to this new year with a new Chanel, heh! I know some of you are bag lovers like me, so I decided to dedicate one post to these new items of mine. I guess Santa remembered my biggest bag wish for 2015 as I unwrapped a WOC from the iconic black and white box.

The bag is small, but it fits all the essentials. Besides the bag, I also received a mini-wallet, which is perfect as it fits inside the WOC without problems. So with this combo, I’m very happy to start this new year!

Enjoy the first day of year 2016 everyone!

 

nync3nync7nync6nync8

You May Also Like

6 comments

Reply

No nyt kelpaa tepastella tuolla kaksikolla uuteen vuoteen 🙂

Reply

Hih, kyllä! 😉

Reply

Ihanaa, ei voi uusi vuosi paremmin alkaa <3 onnea ihanuuksista! uusi lompakko mulla haavelistalla myös 🙂

Reply

Älä muuta sano! 😉 Tämä lomapkko on ihanan kompakti ja menee pienempiinkin laukkuihin hyvin!

Reply

Mä laitoin woccini myyntiin, kun Celinen Triot ovat vieneet sen paikan. Mutta tulinkin katumapäälle ja otin sen pois myynnistä. Näitä kuvia katsellessa voin todeta tehneeni hyvän päätöksen. Mutta aukeileeko sun wocin neppari, kun sitä käyttää tollei crossbody? Mietin, että onko se tälle mallille tyypillistä, vai onko mulle sattunut vähän maanantaikappale.

Reply

Teit hyvän päätöksen kun otit sen pois myynnistä! 🙂 Mun mielestä tämä on vaan niin näppärä ja helppo laukku kaikkiin tilanteisiin.

Mulla ei kyllä ole ollut mitään ongelmia sen nepparin kanssa (vaikka laukku onkin ollut täynnä) ainakaan vielä ja jos olisin sinä, niin kävisin Chanelin myymälässä kysymässä tuosta. Saa nähdä miten se käyttäytyy mulla pidemmän käytön jälkeen, mutta raportoin täällä jos koen samanmoisia ongelmia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *