075_0977.jpg

 

Vuoden viimeinen päivä lähtee käyntiin nyt! Tämä vuosi on taas tuonut paljon muutoksia mukanaan, suurin niistä muuttoni tänne Orléansiin, mutta päivääkään en ole katunut, vaikka vaikeitakin hetkiä on ollut. Hassua miten elämä välillä vie niin eri suuntaan kuin mitä olisi joskus kuvitellut. Innolla odotan taas ensi vuotta ja kaikkea mitä se tuo tullessaan! Tässä vielä pieni katsaus tähän vuoteen;

Huh, mitä kaikkea tähän vuoteen mahtuikaan! Kiitollinen on se päällimmäinen tunne. Vuosi saa vielä ansaitsemansa lopun, kun pääsemme skoolaamaan tälle vuodella ja tulevalle hyvien ystävien kanssa Luxembourgissa. Tämän upean tähtitaivaan kautta (Suomen maaseutu, ah!) haluan toivottaa teille oikein hyvää uutta vuotta ja kaikkea hyvää vuodelle 2016!

 

Wow, this year has been full of beautiful memories and some challenging times, but I wouldn’t change a thing. Today we drive to Luxembourg and we are very happy to welcome year 2016 with the company of our dear friends. I’m wishing you all happy New Year and all the best for 2016!

You May Also Like

6 comments

Reply

Upea taivas!
Oikein ihanaa vuoden vaihdetta teille ja antoisia elämyksiä vuodelle 2016 !!! Toivottavasti tavataan pian xx

Reply

Kiitos Leeni ja sitä samaa sinne teille molemmille!<3 Bisous

Reply

Bonne année Anna Sofia! Kiitos mielenkiintoisista blogipostauksista, joita on ollut ilo lukea. Bisous! 🙂

Reply

Bonne année Christine! Ja kiitos itsellesi seurastasi täällä blogin puolelle 🙂 bisous!

Reply

Happy New Year!!! May it be a wonderful one for you!

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *