sfl2

 

Hallelujah – vihdoin ja viimein! Pitkän etsinnän jälkeen onnistuin löytämään sen täydellisen nahkatakin kaappiini. Blogiani pidempään seuranneet varmasti muistavat, että kyseinen vaate on ollut toivelistallani jo ties kuinka kauan. Olen todella kranttu mitä tulee nahkatakkeihin ja olen sovitellut monia “melkein täydellisiä”-vaihtoehtoja, mutta niissä on aina tökkinyt jokin asia (mm. näkyvät ja raskaat vetoketjut hihansuissa). Tykkää todella yksinkertaisista nahkatakeista ja vihdoin löysin sellaisen Selected Femme-merkiltä.

Tämä nahkatakki on malliltaan täydellinen ja sen lisäksi metalliosat ovat neutraalisti mustat, jolloin ei tarvitse miettiä riiteleekö kultaiset korut hopeisten vetoketjujen kanssa. Sen lisäksi takin hihansuissa ei ole vetoketjuja ollenkaan, eli tuntuu kuin olisin voittanut lotossa tämän takin kanssa, heh.

Kaiken kukkuraksi hinta on erittäin kohdillaan. Katselin sitä Majen nahkatakkia, mutta 600€ siitä tuntui liian korkealta ottaen huomioon, että siinäkin oli muutamia asioita mistä en pitänyt. Onneksi jaksoin siis odottaa, sillä nyt kaapissani komeilee “the one“!

Kysyin yhteistyökumppaniltani Booztilta jos saisin teille alennuskoodin tätä takkia varten ja ilokseni he saivat asian järjestettyä. Koodilla Styleplaza20 te saatte kahden päivän ajan –20% normaalihintaisista takeista (kunhan ostosten arvo ylittää 89€). Huomenna esittelen vielä tarkemmin lempitakkini verkkokaupan valikoimasta, mutta tämä nahkatakki kannatta napata heti jos vastaava on ollut hakusessa. Itselläni on koko 34, eli koot vastaavat normaalia mitoitusta.

Mitä mieltä siellä ollaan tästä kaappini uudesta tulokkaasta?

 

As you know, I have been searching for that perfect leather jacket now for ages. Luckily I can now say, that I’m the happy owner of that “perfect” leather jacket! Hallelujah! I feel like all the leather jackets I have been looking at, have had something wrong with them. Too many details, too many zippers…always too much of something. What I love about this Selected Femme biker is the simplicity.

What do you guys think of my new purchase?

 

sfl5

sfl15

sfl7sfl4sfl9

Leather jacket / Selected Femme (here*)

Cashmere knit / H&M

Sunnies / Ray Ban

*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

You May Also Like

12 comments

Reply

Hyvä sattuma, ostin juuri ihan saman takin ja se on kyllä täydellinen! 🙂

Reply

Niin on! Hyvä valinta 😉

Reply

All black, so classy !
Deltrey
http://deltreylicious.com

Reply

Thank you dear! 🙂

Reply

Oh yes!! Absolutely simple, but perfect black leather jacket! You look like a badass secret agent! 🙂 Magnificent!

http://lartoffashion.com

Reply

Heh, thanks Natali! 🙂

Reply

Eiiih, se on todella täydellinen !!!! Mä etsin kanssa mahdollisimman yksinkertaista, mut tässä on mustat napit ja vetskari! Ihan täydellinen! Voi ei, nyt mun oma Kookain takki ei tunnu enää yhtään kivalta 😀 😀

Reply

Eikö olekin! 🙂 Heh, sori Henna! 😀

Reply

Tosi nätti!! On ihan sun tyylinen 🙂

Mäki katoin ekaks että WAU, taidanpa tilata. Mut sit näin ton edessä olevan minitaskun. Eli toinen pikkutarkka ilmoittautuu, takin täytyy olla täydellinen omasta mielestä… Muuten toi takki on kyllä ihan täydellinen!
Mä käytän omaa, Mangosta ostamaa nahkatakkia jo neljättä vuotta. Se alkaa olemaan jo aika kulunut ja olkapään saumakin on jo kerran korjattu. En vaan osta uutta tilalle, ennen kuin se oikea tulee vastaan.

Reply

Pitkä odotus tuli viimein päätökseen – jesss! 🙂

Olen kyllä samaa mieltä, että jos pienikin asia ärsyttää, niin kannattaa jättää välistä. Kyllä se sun uusi täydellinen yksilö vielä löytyy!

Reply

Moikka! Muistaakseni sulta joskus luin postuksen missä olit tilannut klorainen kuivashampoota easyparapharmacie nettisivulta? Eikö se oo ihan perus aerosolipullo? Mietin vaan että toimittaako varmasti semmosia tuotteita kans tänne suomeen kun ois pari semmosta ostoskorissa?

Suuri kiitos avusta! 🙂

Reply

Heippa! Joo, olen tilannut sieltä niin Suomeen, kuin tänne Ranskaankin niitä kuivashamppoita ja aina on paketti tullut perille, eli no worries 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *