prl11

 

Tämä ympäristö on ollut lukuisten asukuvieni taustana, sillä kyseessä on meidän vanha kotikatu Pariisissa. Kuinka moni teistä muistaa tämän kadunpätkän? Pariisi aikoina suurin osa kuvistani oli tältä kadulta napsittu ja muistan kuinka helppoa oli ottaa kuvat kätevästi omalla kotikadulla. Nykyään on kivempi, että tausta on aina vähän erilainen (vaikka samoja kuvauskohteita näkyy usein) ja uskon, että se on myös teille mielenkiintoisempaa?

En voinut poistua Pariisista ennen kuin kävimme ottamassa asukuvat tuolla ja vaikka kumpikaan ei ikävöi tuota asuntoa, niin oli hauska palata tuttuihin maisemiin. Kyllä tämä Orléansin 80 neliön kämppä tuntuu kodikkaammalta, kuin tuo Pariisin 35 neliön luukku, heh, mutta täytyy kyllä sanoa, että Pariisin pieneen asuntoon mahtui kyllä ihania muistoja!

Tämä asu on värimaailmaltaan hyvin neutraali, mutta mielestäni eri materiaalien yhdistäminen tekee siitä mielenkiintoisen. Neule on mohairvillaa, takki villasekoitetta ja liivi turkista, joten samasta väristä huolimatta jokainen vaate erottuu toisistaan. Jos taas kaikki tekstruurit olisivat eri värisiä, niin lopputulos voisi olla liian sekava. Siksi rakastankin yhdistää saman värisiä, mutta eri tekstuurin omaavia vaatteita keskenään!

 

Some of you might recognize this street? It used to be our home street in Paris and many of my outfits were shot there back then. I remember how convenient it was to just step out and take the pics, but nowadays it would be a too repetitive. We like to shoot in different places to mix it up a bit!

The colors of this outfit are very neutral, but I love adding different textures in the same color together. Here the knit is mohair, the coat is a wool-mix and the vest is fur. Different textures make any outfit more interesting even if the color is the same. Would you agree?

 

prl10

prl9prl7

Coat / Zara (similar here*)

Knit / COS (similar here*)

Jeans / Zara

Vest / Ebay

Boots / Tod’s

Bag / Chanel

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

7 comments

Reply

Kiva nähdä myös sua hymyilevänä, kaunis hymy! On kyllä hieno asu, sä osaat kyllä yhdistellä loistavasti. Mä haluaisin nahkatakille turkisliivin, se vois toimia kanssa tosi hyvin? Lämmittäisi näillä nollakeleillä kivasti. Meillä pakkaset väistyi ja vesisade tuli tilalle, liukasta menoa siis! Mukavaa keskiviikkoa!

Reply

Heh, kiitos Henna! Arvaa väännetäänkö me tästä poikaystävän kanssa kättä koko ajan…Hän haluisi, että hymyilisin kuvissa enemmän ja itselleni se on jostain syystä vaikeeta. Ennen näiden kuvien ottamista olin pienessä “photoshootissa” Balmuirin teamin kanssa ja he halusivat nimenomaan naurua ja hymyä. Siinä tuli harjoiteltua neljä tuntia, eli sain intenssivikurssin samalla kameran edessä nauramisesta. Teki ihan hyvää ja oppi tuli ilmeisesti perille kun näissä kuvissa sain muutaman hymyn väännettyä 😉

Onpa hassua, sillä sain juuri eilen uuden nahkatakkini (joka on ihan täydellinen by the way – siitä juttua huomenna) ja kokeilin sitä heti ensimmäiseksi turkisliivin kanssa. Se mahtui nahkatakin päälle kivasti ja oli todella hyvännäköinen kombo! Great minds think alike…;)

Voin kuvitella, että kadut on kuin luistinradat. Varovasti siis eteenpäin. Kiitos Henna ja sitä samaa sinne!

Reply

Jee, hienoa että löysit nahkatakin viimein! Hauskaa että oli samat ajatukset turkisliivistä ja nahkatakin yhdistämisestä! 🙂 Odotan asukuvia 🙂

Reply

Heh, going down the memory lane!? 🙂 These kind of moments can definitely be very nostalgic, but they also always remind me of where I was then and where I am at now too. Usually, I have no regrets and I like it just where I am BUT for the purpose of great photos and a different shooting location, well, I’m more then glad to revisit any of them on any given day. 😀

http://lartoffashion.com

Reply

Yes, exactly! 🙂 that’s what photography is all about!

Reply

Voi miten ihanan hymyilevältä näytät! Ja asukin on aivan bueno :-)xx

Reply

Hih, kiitos Siiri! 🙂 bisous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *