lad6

 

Neljän päivän loman jälkeen tuntuu hieman haastavalta herätä taas normaaliin “työviikkoon”. En tiedä teistä, mutta aina lomalla oma unirytmini kärsii ja sitä tulee valvottua ihan liikaa ja aamulla taas nukuttua aivan liian pitkään. Nämä viikon ensimmäiset aamuherätykset tekevät siis hieman tiukkaa, mutta eiköhän sitä taas kohta palaudu siihen normaaliin rytmiin. Seuraava “lomani” (olen tulossa Helsinkiin ja tiedossa on useampi työprojekti) on jo alle kahden viikon päästä, mutta Suomessa aikatauluni on aina niin tiukka, että sitä kaatuu sänkyyn pakostakin aina ihmisten aikaan ja hyvä niin!

Toivon, että parin viikon kuluttua Helsingissä olisi jo ihanan keväistä ja aika lupaavalta näyttää, eikö? Kevät ja alkukesä Suomessa on kyllä harvinaisen kaunista! Se hetki kun koivun lehdet puhkeaa on joka vuosi yhtä maaginen kokemus. Sitä saa kyllä vielä hetken odottaa, mutta hiljalleen se kesäkin sieltä vielä tulee…

Halusin yhdistää tämän upean Andiatan bleiserin arkiasuun, sillä vaikka tämä aikaisemmin nähty smoking-asu on vieläkin ehdoton suosikkini, tilaisuuksia käyttää tuota settiä ei tule ihan jokainen päivä. Onneksi housupuvun osia voi käyttää myös erikseen ja näin niistä saa arkeenkin sopivammat.

Hyvää tiistaita sinne kaikille ja tsemppiä uuteen työviikkoon!

 

Good morning! I hope all of you had a great Easter holiday? Now it’s time to get back on track (this morning was hard I admit) and for me it means pushing through the last weeks of my French studies. As it happens, I do have another “holiday” coming up (French students are so lucky), but I’m spending mine working in Helsinki, so it doesn’t really count as a holiday. But I’m so excited to go back home and I have some cool projects lined up, which I’m  very happy about!

Do you remember this old outfit of mine? It’s still one of my favorites, but unfortunately it’s not something I can wear daily. The good thing is that the pieces work well alone and when combined with a low key outfit, they can be worn daily. Or what do you think about me combining this smoking blazer with jeans and a knit?

Have a great day everyone!

 

lad3

lad4

lad10

lad16

lad14

lad15

Pics: Thomas D.

Blazer / Andiata* (similar here*)

Knit / & Other Stories (similar here*)

Jeans / Mango (here*)

Collar / Andiata*

Boots / Tod’s

Bag / Céline

Sunnies / Ray Ban

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

10 comments

Reply

Minimalistic perfection! You rock these kind of outfits like no other! So stylish and inspiring! 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you dear! 🙂 Glad you like it!

Reply

Aivan ihana asu! Se aikaisemmin postaamasi smoking-asu on kerrassaan upea, ja itse asiassa toi minut blogisi seuraajaksikin! 🙂 Tuo bleiseri ja housut taisivat kuulua Andiatan viime syksyn mallistoon, heidän nettisivuiltaan en niitä ainakaan enää löydä…?
Mukavaa pääsiäisen jälkeistä viikkoa sinne Ranskaankin, koitetaan päästä takaisin arkirytmiin! 🙂

Reply

Kiitos Tua! Ja mahtavaa, että se bleiseriasu kolahti sinuunkin silloin niin kovin 🙂 Housupuku on tosissaan viime vuoden mallistoa (harmi), mutta toivotaan, että sieltä olisi tulossa vastaava seuraavaan kauteen! On nimittäin niin ajaton ja kaunis asu. Andiatan nettikaupassa on muuten aika niukka valikoima,eli kannattaa käydä myymälässä, sillä sieltä löytää koko malliston 🙂

Kiitos ja sitä samaa sinne!

Reply

Tosi kiva asu, tuo bleiseri kelpaisi mullekin 🙂
Ja voi että kun oli vaikeaa nousta sängystä tänään, töissäkin meni ihan ihme sumussa 😀 Kellojen siirto ja pääsiäisviikonloppu, erittäin paha kombo… Onneksi viikonloppu on jo kolme päivän päästä….

Reply

Kiitti Elisa! 🙂

Heh, sanos muuta…Itselläni oli vielä leppoisa 8.45 herätys, eli ei edes paha, mutta sekin teki jo tiukkaa. Jos olisi ollut normaali klo.7 herätys (mikä huomenna edessä) niin tuskin olisin edes kuullut kelloa. Saa siis nähdä nukunko huomenna pommiin 😉

Reply

Voi kuule seittemältä herääminen olisi jo melkoista luksusta, oma kello soittaa normaalista 06.05. Istuudun autoon seitsemän paikkeilla että olen töissä vähän ennen kasia. Viikonloppuna nukun sitten seittemään kun sisäinen kello ei anna nukkua pitempään 😀

Reply

OMG 😀

Reply

siis siksi 06.05 koska 06.00 olisi ihan liian aikaisin… ne on ne henkiset viisi minuuttia 😀 😀

haha, nimenomaan! 😀 Tsemppiä sinne! Nyt mulla ei kyllä ole enää mitään aihetta valittaa “aikaisesta” aamusta…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *