ss2

 

Eilisessä postauksessa kerroin, että yksi tämän hetken kuumin asuste on musta ohut huivi ja tässä oma asuni huivin kera. Tämä Andiatan versio on juuri täydellisen mallinen ja tarpeeksi kevyt, jotta sen voi solmia niin kaulan ympärille tiukemmin, kuin rennolle solmulle (asukuvia tästä myöhemmin). Huomasin myös, että tämä huivi sopii erityisen hyvin lyhyiden hiusteni kanssa. Näyttää kivalta kun huivia näkyy myös takaa hieman. Tämä huivi on Andiatan uutta kevätmallistoa, eli sitä pitäisi olla vielä saatavilla! Myös täältä* löytyy samanlainen jos Andiatan liike ei ole lähistöllä.

Ilmat täällä Ranskassa ovat olleet viimeisen viikon aikana aika erikoiset. Pariisin muotiviikoilla ilma vaihteli lumesta, sateeseen ja taas aurinkoon yhden päivän aikana. Samoin täällä Orléansissa. Maanantaina koettiin nimittäin kunnon lumisade, vesisade ja auringonpaiste. Kaikki yhden tunnin sisällä. Aikamoista, mutta poikaystäväni mukaan tämä on tyypillistä tähän aikaan vuodesta ja kertoo kevään tulosta. Toivotaan, että näin on ja kevät on kulman takana. Ihanaa viikonloppua kaikille!

P.S. Koodilla STYLEPLAZA saatte -15% Daniel Wellingtonin valikoimasta aina maaliskuun loppuun asti.

 

A skinny scarf is a “must have” accessory for this Spring. I love the fact that it adds something extra to any look and depending on how you tie it, it can be worn on all occasions. This scarf is from Andiata and it’s the perfect skinny scarf, as it’s light enough to be worn as a choker or then tied loosely around the neck. I also think it works well with my short hair or what do you think?

The weather in France has been crazy for the past week as we’ve had snow, rain and sunshine all in one day. You definitely don’t know what to wear, because the weather can change in a second. My boyfriend told me that it’s a sign of Spring making it’s way and I sure hope he is right. I’m so ready to kiss goodbye to winter! Have a great weekend!

P.S. With the code STYLEPLAZA you can get -15% off all Daniel Wellington watches until the end of March.

 

ss14

ss5

ss13

ss1

ss16

ss10

ss9

Scarf / Andiata* (similar here*)

Cashmere knit / H&M

Jeans and jacket / Zara

Bag / Céline

Watch / Daniel Wellington*

Bracelets / Saint Laurent and & Other Stories

Boots / & Other Stories

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

6 comments

Reply

Yep! Your haircut and this skinny scarf work perfectly “together”! I like this combo very much, very elegant and can be easily worn throughout the whole day. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali! Enjoy your weekend 🙂

Reply

Olin jo ensimmäisen kuvan perusteella tulossa kommentoimaan sitä, miten hyvin tuo huivi sopii juuri lyhyemmän hiusmallisi kanssa. Sinäpä sen seuraavassa kappaleessa sanoitkin. Kivaa viikonloppua! 🙂

Reply

En siis ole ainut kuka on sitä mieltä 🙂 Tuon eilisen postauksen perusteella huivi näyttää myös kivalta nutturan kanssa! Silloin se näkyy parhaiten minkä tahansa asun kanssa.

Kiitos Erica ja sitä samaa sinne! 🙂

Reply

A i v a n i h a n a asu! Ja täydellinen skinny scarf. You nailed it!

Reply

Kiitos Satu! Ja hyvää viikonloppua 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *