florence3

 

Katseeni on tiiviisti kiinni tämän viikonlopun kohteessamme, eli Firenzessä! Kävin ensimmäistä kertaa tuossa upeassa kaupungissa melkein tarkalleen vuosi sitten ja sydämeni jäi sille tielle (täältä löydätte viime vuoden postaukset). Firenzestä tuli kertaheitolla yksi suosikki kaupungeistani. Nyt saan viedä poikaystäväni sinne ja toivon hänen ihastuvan paikkaan minun laillani. Ohjelmassa on vain rauhallista kiertelyä, istuskelua viinin äärellä, hyvää ruokaa ja iloksemme ystäväpariskuntamme on myös paikalla, eli yhdet tuplatreffitkin on jo buukattu. Ei siis muuta kuin elämästä nauttimaan (asia minkä italialaiset osaavat erityisen hyvin)!

 

My eye is one the prize, which is this case is Florence! We are flying out tonight with my boyfriend and I’m excited to show him this beautiful city, that I completely fell in love with when I visited it a year ago (here you can find my old Florence posts). It immediately became one of my favorite cities! Our agenda is just to wonder around, sip wine, eat amazing food and just enjoy life to the fullest (that’s easy to do in Italy). So Florence, bring it on!

You May Also Like

10 comments

Reply

Oi Firenze on ihana! Sinne olisi ihana matkata joskus uudestaan 🙂 Mukavaa viikonloppua!

Reply

Firenze on kyllä niin upea! Kiitos Erica ja hyvää vappua jos ei kuulla ennen! 🙂

Reply

Mun täti teki juuri Toskanan kierroksen, ja he kävivät päiväreissulla Firenzessä. Hän tykkäsi kaupungista todella paljon. Jos ensi vuonna saisi järkättyä pienen road tripin Italiaan, kun sen kerran tossa naapurissa on 🙂

Reply

Mä rakastan Italiaa ja nuorempana matkustin sinne usein! Nyt kun asun tässä naapurissa, niin matkat sinne on vähentyneet (mikä on outoa kun välimatka on lyhempi), mutta nyt yritän saada poikaystävänikin ihastumaan tuohon maahan, niin sitten voitais suunnata sinne useammin yhdessä (hän ei siis ole vielä saanut tätä Italia-kärpästä) 🙂

Reply

Hehe, meillä on kotona vähän samaa ongelmaa. Avomies ei jostain syystä lämpene italialaisille 😀 itse olen ollut Venetsiassa ja Genovassa reilireissun aikana. Oli kyllä kiva kokemus. eihän tästä Salzburgista ole kuin n. 5 tuntia Italiaan, joten pitää katsoa että lähivuosina päästäis sinne rajan toiselle puolelle 🙂 mukavaa matkaa!

Reply

Hah, siis nimeomaan ne italialaiset tuntuvat olevan se ongelma 😀 Toivottavasti tällä reissulla kaikki menisi hyvin, niin hän suostuisi lähtemään vielä uudestaan mukaan!

Kiitos Elisa ja samaa sinne 🙂

Reply

Ooh Firenze! Vierailin siellä ensimmäistä kertaa viime viikolla ja sydän jäi kyllä sille tielle! Kaipaan jo takaisin, vaikka samalla reissulla tuli nähtyä vaikka mitä Italian ja Ranskan Rivierasta Milanoon ja Budapestiin. Vaikka kaikki muutkin reissukohteet olivat mielettömän upeita, jotain erityistä siinä Toscanassa vaan on. Maistoin Firenzessä ensimmäistä kertaa Toscanan alueelle tyypillistä ciabatta pizzaa, oli todella hyvää. Voin suositella jos ei ole tullut kokeiltua. 🙂

Reply

Vau, mikä upea reissu teillä on ollut! 🙂 Joo, Firenzessä on vain sitä jotain…Mä olin matkustellut paljonkin Italiassa ennen siellä käyntiä, mutta silti yllätyin kuin kaunis kaupunki se onkaan. Ehdottomasti yksi suosikeistani! Kiitos vinkistä, meillä onkin yksi pizza paikka varattuna sunnuntaille niin ehkä siellä pääsen maistamaan tuota!

Reply

You look so chic. <3

xo Vanessa | http://www.thetrendique.com

Reply

Thank you dear! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *