Style Plaza Selected Femme Coat1

 

Tämä syksy on mennyt ohitse niin vauhdilla, että asukuvia ei ole paljon ehtinyt kuvailemaan! Nyt kun tilanne on sitten rauhoittunut, niin suurimmaksi ongelmaksi on muodostunut tämä vuodenaika ja valon vähyys. Työpäivän jälkeen on jo pilkkopimeää ja jos viikonloppunakin on harmaata, niin on aikamoista tuuria, että kuvia saisi purkkiin. Ennen kuin saan uusia kasaan, niin onneksi voin tehdä katsauksen viime vuoden asuihin! Näissä kuvissa ilma näyttää jotenkin kuivalta, eli olikohan viime marraskuu suhteellisen leuto ja sateeton? Vai osuivatko kuvaukset vain niihin hyviin päiviin? Sekin on nimittäin erittäin mahdollista, heh.

Tämä ensimmäinen asu sai paljon tykkäyksiä Instan puolella ja itsekin tykkään siitä edelleen. Kaikki palaset löytyvät vaatekaapista edelleen, joten voisin pukea asun hyvin vielä päälleni. Ainoa ongelma on se, että tuolla takilla ei enää välttämättä pärjää (olen käyttänyt toppatakkia jo monta viikkoa), joten pitää muistaa kaivaa se keväällä esille hyvissä ajoin! Alkuperäinen asupostaus löytyy täältä.

 

Style Plaza The Curated Camel Coat4 7

 

Tämä Curated-merkin takki sai monet teistäkin ihastumaan siihen ja kuulin merkin perustajalta, että postaukseni jälkeen tilauksia sateli Suomesta useampikin. Kaikki asun palaset löytyvät myös edelleen kaapistani ja voisin pukea ne sellaisenaan päälleni milloin tahansa. Harmi vaan, että palelen aina, joten näillä lämpötiloilla tarvitsen jo paksumpaa päällysvaatetta. Aina tähän vuodenaikaan tulee ikävä Ranskaa ja sitä, että siellä voi liikkua kevyemmissä villakangastakeissa suurimman osan talvea.

Alkuperäinen postaus löytyy täältä.

 

Style Plaza Kappahl Bleiseri Nordic Blogger 2 3

 

Viime vuonna käytin usein bleiseriä, mutta tänä syksynä olen korvannut kaikki muodollisemmat vaatteet täysin neuleilla. Muutolla on varmasti ollut tekemistä asian kanssa ja asuimmehan pahvilaatikoista käsin syyskuun loppuun saakka. Silloin pidin ne muutamat vaatteet käden ulottuvilla ja kierrätin niitä ahkeraan. Nyt taas viileämpien ilmojen myötä hautaudun enemmän kuin mielelläni niihin suosikkineuleisiini päivästä toiseen!

Alkuperäinen asupostaus löytyy täältä.

 

Style Plaza Balmuir Aurora Scarf9

 

Tässä asussa näkyvä Balmuirin huivi* on ollut tänä syksynä kaulassa lähes päivittäin. Se on niin lämmin ja käytän sitä töissä välillä huopana hartioiden ympärillä, jos neule ei riitä pitämään lämpimänä (vilukissa mikä vilukissa). Tilasin muuten juuri Balmuirilta uuden kashmirpipon* (toinenkin tilaus* houkuttelisi) ja mielestäni syksyn mallisto on todella onnistunut! Kannattaa tarkistaa etenkin kaikki uudet pipot.

Toivotaan, että ensi viikolla pystyn jakamaan tuoreempia asukuvia täällä blogin puolella ja kunhan koko viikonloppua ei sada, niin eiköhän se onnistu!

 

*Tekstilinkki.

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *