Nyt ei todellakaan ole oikea aika ostaa uutta laukkua, mutta saahan sitä aina haaveilla? Tällä hetkellä ajatuksissani ovat tämä harmaa Balenciagan City-laukku ja Chanelin Mini Flag bag hopeisilla metalliosille. Balenciagan laukkua voisi käyttää töissä (siinä on myös olkahihna) ja tätä Chanelia voisi taas käyttää crossbodyna arkena tai sitten juhlalaukkuna iltatilaisuuksissa. Ostan normaalisti vain mustia laukkuja (how boring, I know), mutta nyt tämä harmaa Balenciaga ihastutti. Onko teillä kenelläkään merkin laukkuja? Mitä mieltä olette laadusta? Chanelin laatuun ja palveluun olen ollut super tyytyväinen, mutta tämän merkin hinnat ovat sitä luokkaa, että laadun on oltava aivan priimaa.

Ystäväni oli muuten käynyt Célinellä ja hän oli jättämässä laukkuaan korjaukseen. Sieltä sanottiin, että Céline ei enää huolla yli kolme vuotta vanhoja laukkuja ollenkaan. Voitteko uskoa? Jos monen tuhannen euron laukku hajoaa kolmen vuoden jälkeen, niin Céline ei ilmeisesti korjaa sitä millään tavalla. Aika erikoista…

Täällä odotellaan jo viikonloppuna malttamattomana. Koko viikon olen kamppaillut flunssani kanssa ja nyt alkaa helpottamaan, mutta viikonlopun lepoa odotellessa. Energistä loppuviikkoa kaikille!

 

Now is definitely not the right time to buy a new bag, but a girl can always dreams right? At the moment I’ve fallen for the City-bag from Balenciaga and Chanel’s Mini Flap in SHW. The City-tote could be worn to work and the small Chanel for a night out and parties. It would also work as a cross-body when traveling…See, I have all the reasons ready for why I should buy these bags, heh (my boyfriend is rolling his eyes). Do you have one of these bags? Have you been happy with the quality?

I’ve been waiting for the weekend all week (I’ve been super tired) and we are almost there! Two more days…

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

10 comments

Reply

Itse odottelen juuri Chanelin laukkua korjauksesta, toivottavasti palvelu onnistuu niin mutkattomasti kuin mitä sinun puheidesi perusteella osaisin odottaa. 🙂 Täällä Zurichissä ei ollut mitään ongelmia myymälässä – tosi huomaavainen ja mukava myyjätär.

Samaa ei kuitenkaan valitettavasti voi sanoa Helsingistä. Jos tämä täällä sujuu odotetusti aion vielä Suomen päässä uudemman kerran olla yhteydessä liikkeeseen, luulisi että takaavat samat palvelut maasta riippumatta. 🙂

Reply

Kerro sitten olitko tyytyväinen palveluun! 🙂 Olen kuullut, että Helsingissä Chanelin laukut tulisi viedä Della Margaan josta ne lähetetään eteenpäin. Olitko siis heihin yhteydessä täällä Suomessa? Harmi, että olet saanut huonoa palvelua!

Reply

Soittelin sinne alkuvuodesta ennen lähtöäni ja ilmoittivat etteivät voi hoitaa. Kokeilen kyllä uudemman kerran kesällä, toivottavasti ryhdistäytyvät siihen mennessä 🙂

Reply

Eikä…onpa outoa! Olen ymmärtänyt, että he hoitavat Suomen päässä nämä Chanel-ongelmat! :/

Reply

Chanelin Mini Flag bag – ihana!
http://westendmum.fi

Reply

Se kyllä on!

Reply

Omistan yhden Balenciagan laukun ja olen kyllä ollut laatuun tyytyväinen. Laukku ei tosin ole käytössä päivittäin – tai edes viikoittain, mutta kolmessa vuodessa on kuitenkin käyttökertoja kertynyt sen verran, että uskallan suositella 🙂 Pohdin parhaillaan itsekin Cityn ostamista mustana, mutta en osaa päättää kokoa (oikeasti tarvitsisin sekä pienen että isomman), mutta ehken kuitenkaan osta kahta laukkua 😉 Itselläni on ollut hakusessa pitkään rennompi crossbody laukku (ns. sunnuntai -laukku), mutta en ole toistaiseksi löytänyt sopivaa… ehkä City olisi juuri sopivan rento ja pienikin on kuulemma varsinainen tilaihme.

Reply

Kiitos H, kun jaoit käyttökokemuksia! 🙂 Itselläni ei ole ikinä ollut Balenciagan tuotteita, niin mietityttää vähän, että uskaltaako “vieraaseen merkkiin” panostaa! Itseäni himoittaa se medium-koko (vai onko se sitten suurin?), johon mahtuisi läppäri ja kaikki muu tarpeellinen. Se mini City olisi kyllä myös ihana ja varmaan super käytännöllinen ns. viikonloppulaukkuna. Mielestäni Alexalla on se ja ainakin kuvien perusteella se näyttää hyvältä!

Reply

Mulla on yksi Balen laukku, kirkkaan keltainen work ja tykkään siitä ihan älyttömästi. Laatu on ollut hyvä, kuten myös Balen bikerrotsissani myös. Ja toki Chaneleita sitten vähän reilummin.
Itse asiassa minäkin katselin eilen ja tänään Balen laukkuja. Haluaisin kesäksi kirkkaan keltaisen tai kirkkaan vihreän pikkuisen crossbodylaukun. Syytän tästä syntyneestä pakkomielteestä Chanelin tulevan kesän espadrilloksien kirkkaita värejä, jotka toki on pakko saada 😀 . Näen jo sieluni silmin itselläni kirkkaan vihreät espadrillokset, Balen ihanin mini cityn vihreänä ja värikäs silkkihuivi kaulassa. Enpä olisi uskonut, että tällainen värivammainen hurahtaa kirkkaan vihreään ja keltaiseen… Niin, ja se laukkulakkokin on päällä… huoh.

Reply

Kiva kuulla, että olet ollut tyytyväinen laatuun! 🙂 Ja sulle sopii värit niin hyvin, että voit kantaa mitä tahansa ja se näyttää hyvältä. Aina ihastelen sun päällä niitä värikkäitä asusteita, mutta itse olen niin nössö, että harmaa ja musta vie edelleen voiton 😀 Heh, laukkulakko…pitäisi ehkä harkita itsellenikin. Juuri tammikuussa hankin edellisen laukun ja tässä sitä taas mennään…addicted much?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *