tods1

 

Firenzestä tein yhden ostoksen ja se oli nämä Tod’sin mustat lenkkarit. Olen etsinyt siistimpiä city-lenkkareita jo hyvän tovin Adidasteni rinnalle ja Firenzessä vihdoin tärppäsi. Sovittelin paljon eri merkkien kenkiä ennen reissulle lähtö, mutta onneksi odotin, sillä tämä pari oli juuri sitä mitä etsin; tarpeeksi yksinkertainen ja siisti arkiasujen pariksi.

Löysin kengät Tod’sin myymälästä The Mallista ja tuurilla näitä oli enää yksi pari jäljellä, jolloin sain ne hyvään hintaan. The Mallista voi tehdä löytöjä, mutta hyvää tuuria täytyy olla matkassa. Valikoima voi välillä olla todella hyvä ja toisinaan sieltä ei taas löydä mitään. Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään siellä jos Firenzessä lomailee, sillä jo pelkkä matka sinne on elämys. Mikäs siinä istuessa bussin kyydissä kun Toscanan henkeäsalpaavan kaunis maaseutu vilisee silmissä.

Huomenna luvassa asukuvia nämä uudet popot jalassani!

 

In Florence we focused more on the food than shopping, but I did buy something. I found these Tod’s sneakers at their The Mall-boutique and they were exactly what I had been looking for. Super simple and comfortable, yet perfect for city use. I was also very lucky as these ones were the last pair, which meant I got them for a good price. I definitely recommend you to visit The Mall (outlet center near Florence) when in town, because you can find great things there (most of the time at least). And if not, the ride up there alone is totally worth it.

Tomorrow you’ll see how these babies look in one of my outfits!

You May Also Like

4 comments

Reply

Mä jotenkin niin olen yrittänyt sisäistää tätä lenkkarimuotia, mutta en tunnu onnistuvan siinä ollenkaan 😀 Jotenkin itselle lenkkarit kuuluvat vaan lenkkipolulle. Ehkä ei ole vielä tullut sitä oikeaa paria vastaan, joista voisin oikeasti käyttää vapaa-ajan kenkänä…

Reply

Ymmärrän hyvin, sillä itsellä oli sama juttu alkuun! Mutta kerran kun vedin ne jalkaan “normi-asun” kanssa, niin sen jälkeen ei ollut enää paluuta 😀 Ehkä sun ei kannata edes kokeilla, koska niistä irtautuminen on sitten hankalaa…varoitus, heh!

Reply

hmm.. en tiedä, en oikein usko että ne sopisi mulle. Kai sitten laitan lenkkarit samaan kategoriaan ku collegehousut. Jos ne päällä liikkuu ihmisten ilmoilla, on peli mun silmissä menetetty (tai omat housut ei enää mahdu päälle :D). Omasta mielestä maailmassa on vaan niin paljon ihania kenkiä, jotka ovat paljon kauniimpia kuin tennarit. Mutta who knows, jatkat tennareiden etsimistä ja ehkä löydän itselleni sen sopivan parin. Kyllähän se pitää myötää että ne ovat todella mukavat jalassa 😀

Reply

Haha – I hope not 😉 Muuten mun peli on menetetty aikapäiviä sitten! Mutta olet ihan oikeassa siinä, että maailmassa on paljon kauniimpia kenkiä kun tennarit, mutta mä olen sen verran mukavuudenhaluinen nykyään, että usein mukavuus menee tyylin edelle (gotta admit it)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *