wl2

Dress / Whyred   Coat / Calvin Klein Jeans   Shirt / Mango

Knit / Hunkydory   Top / By Malene Birger   Pants / Filippa K (alennuskoodi:flash25)

Dress / Baum und Pferdgarten    Knit / Hunkydory   Top / Hunkydory

 

Tuntuu aika hurjalta ajatella, että kesäalet ovat jo paikoin alkaneet ja seuraavaksi saadaan ihastella syksyn uutuuksia. Moni haluaa varmasti nauttia kesästä täysillä, ennen kuin siirtää ajatukset syksyyn, mutta itse olen erittäin fiiliksissäni syksyn muodista jo tässä vaiheessa. Jostain syystä itselläni on sellainen tunne, että tämä vuoden mallistot tulevat iskemään minuun täysillä. Sen ainakin tiedän jo mm. Andiatan ja Balmuirin mallistoista, sillä heidän herkkupaloja olen päässyt silmäilemään jo ennakkoon.

Olen nykyään todella laiska shoppailemaan (hyvä niin), ja ison osan ostoksistani teen netistä ihan sen takia, että kaupoissa pyöriminen ei enää innosta samalla tavalla kun nuorempana. Nykyään on mielestäni myös vaikeampi löytää niitä todellisia helmiä kun valikoima on niin laaja, että vaateviidakosta ei niin vain bongailla niitä “pakko saada”-juttuja. Nykyään tiedän aika nopeasti, että onko vaate sellainen mitä oikeasti käytän paljon ja sen mukaan teen ostopäätöksen (ja harvemmin mikään enää lähtee kotiin asti).

Olen myös alkanut miettimään entistä enemmän vaatteiden alkuperää, sillä tiedossahan se on, että edullisten kauniiden vaatteiden taustalla on mitä todennäköisemmin aika rumia asioita. Pärjäisin hyvin ilman ketjuliikkeiden vaatteita, mutta se on niin vaikea sanoa ei, kun heiltä saa kohtuuhintaan hyvännäköisiä juttuja. Siksi tuosta kehästä onkin vaikea päästä irti. Juuri ostin Mangosta alennuksella täydelliset farkut parilakympillä ja niitä on tullut käytettyä joka päivä sen jälkeen. Mielestäni on kuitenkin tärkeä miettiä näitäkin asioita ja ehkä sen kautta pääsisi sellaiseen asetelmaan, että osaisi ainakin tulevaisuudessa ostaa eettisemmin.

 

It’s crazy to think that summer sales have already started in some stores and Fall’s new arrivals are partly here. I know most people want to enjoy summer before even thinking about Fall, but for me, I’m so excited about the new collections. I have a feeling they’ll be amazing. Anyway, I can already tell you that at least Andiata and Balmuir have a beautiful collections coming up, as I’ve seen sneak peeks already. So Fall fashion, bring it on!

 

*Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Allekirjoitan kaiken tästä postauksesta!

Tuntuu ihan hullulta, että alet on taas alkaneet. Tämä vuosi on mennyt niin lujaa vauhtia, ettei ole edes ennättänyt tajuta että on kesä. Ja syksyn muotia tässä itsekin odotellaan. En ole koskaan ollut kesämuodin ystävä, kun en tykkää lyhyistä helmoista/lahkeista ja vaaleista sävyistä, vaan rakastan villaa ja nahkaa ja kaikkea pehmeän pumpulista ja lämmintä, kauniissa mustan sävyssä tietenkin. Siksi kesä onkin aina niin ristiriitainen, kun muuten rakastan kesää, valoa ja lämpöä, mutten tykkää kesävaatteista…

Ja itsekin on nykyään niin laiska shoppailija, mutta onneksi oma maku on niin varma, että tietää mistä tykkää ja mitä hakee. Ja on ystäviä, jotka hoitaa vaatteet ja laukut tarvittaessa vaikka maailman ääristä kotiovelle, niin laiskuuteni vaan vahvistuu päivä päivältä 🙂 . Minä olen ollut kauan ostamatta ketjuliikkestä juurikaan muuta kuin alupaitoja, mutta nyt kun esim. Zaran verkkokauppa alkoi toimittaa Suomeen, niin olen tilannut sieltä jo luvattoman monta kertaa. Minä, joka en koskaan ole tykännyt shoppailla Zaran myymälöissä…

Ihanaa aurinkoista viikkoa Anna Sofia! Sulla on mieletön tyyli!

Reply

No täällä sama homma – kesästä tykkään, mutta kesäpukeutumisesta en! Onneksi vietän ison osan kesästäni Suomessa ja landella, joten ei tarvitse pahemmin miettiä, että miltä näyttän 😉 Jep, nettikaupat tekevät tilaamisesta liiankin helppoa!

Kiitos Mari ja sitä samaa sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *