style-plaza-fashion-blog-finland-4

 

En voi uskoa, että taas on viikonloppu. Tuntuu rehellisesti siltä, että uusi viikko alkoi eilen, mutta tässä sitä taas ollaan. Tämä viikonloppu menee blogihommien parissa ja pakatessa. Olen ensi viikon työmatkalla ja muuttomme ajoittuu juuri samalle viikolle. Pakkaan siis kaikki omat tavarani valmiiksi ja kun lähden reissuun, niin suljen tämän kodin oven viimeisen kerran. Osa Ranskan muuttokuormastakin on vielä purkamatta, mutta hyvä niin. Tuntuu, että elämme matkalaukkuelämää niin kauan, kunnes löydämme oman kodin keskustasta. Olemme nyt huomanneet miten vaikeaa onkaan löytää kriteereihimme sopivaa asuntoa, mutta uskon, että se oikea sieltä vielä löytyy. Sitä odotellessa…Sen jälkeen sitä vasta oikeasti ymmärtää, että täällä sitä nyt ollaan pysyvästi!

Päälläni on syntymäpäivälahjaksi saatu Acnen neule, lempitakkini ja ne uudet Andiatan nahkahousut, jotka vilahtivat täällä jo kerran. Hyvää viikonloppua kaikille!

 

I can’t believe it’s Friday again! I honestly feel like this new week started yesterday, but no…here we are again. This weekend will be busy on my part, since I need to catch up on blogging and then pack for the move. I’ll be traveling for work next week and during this time, the move will happen, which means I have to have all my things ready. Then when I come back next Saturday, I’ll be stepping into a new house. What a weird feeling!

I’m wearing a new knit from Acne, which I got for my birthday, my favorite long wool coat and these perfect leather pants from Andiata. What do you think of this look? Enjoy the weekend everyone!

 

 

style-plaza-fashion-blog-finland

style-plaza-fashion-blog-finland-6style-plaza-fashion-blog-finland-5

style-plaza-fashion-blog-finland-8Photos/Thomas D.

Coat / Andiata* (similar here*)

Knit / Acne (similar here*)

Cardigan / & Other Stories (similar here*)

Leather pants / Andiata (similar here*)

Boots / & Other Stories (similar here*)

Beanie / H&M (similar here*)

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Great shots!!! Also, happy late b/day beauty!! Best of luck, love and health to you in this year!

https://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂 And have a great weekend!

Reply

Etsin kuumeisesti juurikin tuollaista pitempää villatakkia hieman huonolla menestyksellä. Olen kyllä etsinyt vain netistä, en ole jaksanut mennä alennusmyyntejä kiertämään 😀 Pitäisi ehkä ryhdistäytyä, jos alennusmyynneistä saisi vielä napattua tuollaisen itsellenikin. Mukavaa viikonloppua 🙂

Reply

Tämä takki on ollut mun talven pelastus! Tämä päällä oikeasti tuntuu siltä, kun kävelisi huopaan kietoutuneena 😀 Ja silti näyttää tyylikkäältä, joten varsinainen win-win tilanne 🙂 Ja hei nyt on hyvä aika ostaa takkeja, kun niitä löytää hyvillä alennuksilla!

Kiitos Elisa ja samaa sinne! 🙂

Reply

Upeita kuvia! 🙂

Reply

Kiitos paljon Nora! Välitin viestisi kuvaajalle 🙂 Ja hei ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *