Viime vuonna juhlimme juhannusta uudessa kodissamme Ranskassa, mutta tällä kertaa olen juuri siellä missä juhannuksena kuuluukin olla, eli landella. Täällä sielu lepää ja on hyvä olla. Perheen, ystävien ja sukulaisten kesken on hyvä polkaista kesä virallisesti käyntiin, enkä pistä pahitteeksi, että saan viettää Suomi vierailuni viimeisen viikonlopun näissä maisemissa. Suunnitelmissa on tehdä hyvää ruokaa, rentoutua, saunoa ja viettää viikonloppua hyvässä seurassa. I’ll take that!

Toivotankin teille kaikille oikein hyvää juhannusta (jo näin etukäteen) ja nautitaan tästä maagisesta keskikesän juhlasta!

 

Midsummer is a big thing in Finland and last year I spent it in France, where it’s not really celebrated in any way. Most people spend midsummer at the countryside and I’m no exception. This is the place to be right now. Can’t wait to celebrate with my family and friends and we are planning to have a very chill weekend just cooking good food, taking a sauna (which includes swimming in the lake of course) and relaxing. I’ll definitely take that!

I wish you all a good midsummer wherever you are (and even if midsummer is not celebrated in your country) and enjoy the weekend everyone!

 

juhannus6

lande4

landella6-e1411397082285

landella71-e1411397418480

 

You May Also Like

8 comments

Reply

Rentouttavaa juhannusta! Itse suuntaan pian (torin kautta) mökillemme saaristoon. Jee <3

Reply

Kiitos ja sitä samaa! Nauti ihanasta saaristo juhannuksesta <3

Reply

Have a great Juhannus celebrations with your family and enjoy the countryside. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali and you too – hyvää juhannusta! 🙂

Reply

Hei
Postauksen aiheeseen liittymättä minulla olisi pieni kysymys Fendin nahkaisesta käsikorustasi. Muistatko kuinka paljon se maksoi aikanaan uutena? Yritän tällä hetkellä löytää samallaista käytettynä ja minulla ei ole mitään hajua mikä tämän tuotteen hinta on ollut aikanaan ja olisi kamalaa jos maksaisin ylihintaa pre-loved tuotteesta.

Hauskaa juhannusta ja hyvää kesää
Linda

Reply

Heippa Linda!

Ostin sen muutamia vuosia sitten Pariisista ja muistaakseni maksoin siitä n.200€…En ole kyllä täysin varma, mutta jotenkin muistelen, että hinta oli siinä paikkeilla. Toivottavasti tästä oli apua 🙂

Kiitos ja sitä samaa sinne!

Reply

Hyvää juhannusta kaikille! <3 😀

T. P, C&C

Reply

Kiitos ja sitä samaa sinne! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *