fall picks

Coat / 2NDDAY   Shirt / Weekend Max Mara   Top / Weekend Max Mara

Leather skirt / Day Birger et Mikkelsen   Knit / By Malene Birger   Leather jacket / Designers Remix

Knit / 2NDDAY    Coat / Weekend Max Mara   Knit / Tiger of Sweden

 

Sanoin täällä juuri viime viikonloppuna, että kierrän kaupat kaukaa, koska en halua ostaa enää mitään alennusmyynnistä (yksi mekko ja farkut tuli jo ostettua). No mitenhän siinä sitten kävi? Huomasin netistä, että lapsuudenmaisemissani (jossa edelleen pyörin päivittäin) on muotiin erikoistunut liike ja mietin miten ihmeessä en ole kuullut tai nähnyt sitä aikaisemmin.  Mrs. Jones niminen liike sijaitsee Haukilahden ostarilla ja kävin siellä pikaisesti piipahtamassa ihan mielenkiinnosta. Noh, ei taas mennyt ihan suunnitelmien mukaan…Ale-rekistä löytyi nimittäin niin täydellinen musta maksimekko, että ilman sitä en voinut lähteä kotiin. Yritän saada asukuvia teille ensi viikon aikana! Putiikki oli myös aivan ihana, eli jos joku teistä asuu Haukilahden suunnalla, niin suosittelen käymään. No mutta, nyt aleostokseni on hankittu ja seuraavaksi keskityn syksyyn.

On ehkä huono idea esitellä syksyn uutuuksia näin heti juhannuksen jälkeen, mutta huomasin, että lempiverkkokauppani valikoimaan on tullut niin upeita juttuja, että en malttanut odottaa. Ilokseni huomasin myös, että Weekend Max Maraa saa nykyään myös Booztin valikoimasta. Ihania juttuja, eikö?

Toivottavasti kaikilla oli onnistunut juhannus? Itse pakkailen hiljalleen kamojani, sillä huomenna suuntaan takaisin Ranskaan. Kiva mennä hetkeksi omaan kotiin ja onhan sitä miestäkin ollut jo ikävä. Annoin herralle yhden toivomuksen (että hän vaihtaisi sänkyyn puhtaat lakanat – parhautta) ja hän sanoi, että pyykit on jo haettu pesulasta. Seitsemän vuoden jälkeen hän taitaa tietää toivomukseni jo ennen kuin edes esitän niitä, heh. Rauhallista sunnuntaita kaikille!

 

This is probably the worst time to talk about fall fashion, as we just celebrated Midsummer, but I just couldn’t resist. Look at all these coats, knits and leather goodies! I’m probably crazy for saying this, but I can’t wait to wear turtleneck knits and wool coats again. But luckily I found two dresses (one black and one white), which will save me during this time of the year, and thanks to those new pieces, I think I’m better equipped to handle the increasing temperatures. I’m leaving back to France tomorrow and one year ago I just remember us having +40 degree temperatures, which was horrible. Now I’m just hoping the rain will stop, but other than that, I don’t even mind if it’s not too warm. Next week is looking quite promising, so maybe I’m bringing the good weather from Finland to France, heh? Have a relaxing Sunday everyone! 

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

8 comments

Reply

Great picks! Love the camel coat <3

xo Vanessa from http://www.TheTrendique.com

Reply

Me too, it’s beautiful! <3

Reply

Hei! Nyt yllätit kyllä ainakin minut täysillä: epätavallinen valinta värinsä puolesta sinulta tuo Malene Birgerin neule. Erittäin hyvä valinta kylläkin. Minulle tarttui viime kesän viimoissa mukaan Acnen Raya-neuletakki juurikin rust-värisenä. Väri toimii yllättävän hyvin melkein kaiken kanssa.
Itse kiritin juhannuksena itseni ajan tasalla muotilehdillä ja nimenomaan pre-fall-osastolla, ja aloin välittömästi haaveilla – taas – täydellisestä leopardikuvioisesta syys/talvitakista.
Iloista ja aurinkoista kesänjatkoa Ranskaan!

Reply

Tuo väri ja neule osui heti silmään ja näkisin sen kyllä kaapissani, vaikka tuota väriä ei sieltä ennestään löydy! Olisi kyllä upea neule esim. nahkahousujen parina 🙂

Ooh, leopardikuvoinen takki kuullostaa aika makeelta! Toivottavasti se täydellinen ilmestyisi syksyn mallistoihin.

Kiitos Satu ja sitä samaa sinne!

Reply

Kyllä sitä vaan odottaa syksyä kun kesän muoti ei kolahtanut itselleni yhtään. En edes löytänyt mitään investointi vaatetta, jonka olisin napannut alennusmyynneistä. Kai olen sitten vähän samanlainen sun kanssa että syksy ja talvimuoti iskee paljon enemmän 😀
Toi nahkahame näyttää todella kivalta, ehkä yritän syksyllä löytää sen täydellisen nahkahameen… uudet nahkanilkkurit olisivat myös hakusessa 🙂

Kivaa taas päästä lukemaan Ranskan postauksia, ettei oma Suomi-kaipuu kasva liian isoksi 😀 Vaikka mennään kyllä ensi viikolla pidennetyksi viikonlopuksi Suomeen

Reply

Hyvä, että et löytänyt mitään aleista, niin voit sitten satsata nekin rahat syksyn uutuuksiin 😉 Itse lipsuin pariin otteeseen, mutta suurin osa löydöistä oli kuitenkin sellaisia mitä voin käyttää ympäri vuoden. Yksi kesähepene tuli ostettua, mutta sitä pidän sitten jokaikinen päivä vaikka pakolla, jotta ei tullut ostettua turhaan, heh.

Itse odottelen Andiatan mallistoa ihan malttamattomana, koska se on aivan upea. Nahkaa, kashmiria, mustaa pitsiä…Sanoinkin Andiatan tiimille, että jos itse suunnittelisin malliston, niin se varmaan näyttäisi osittain juurikin siltä.

Heh, sori! Ymmärrän hyvin, että ulkosuomalaisille kesät on varmasti niitä aikoja kun ikävä iskee kovaa. Se kun on niin ainutlaatuinen! Mutta ihana kun pääset käymään pian 🙂

Reply

Olet ilmeisesti jossain yhteistyössä Marimekon kanssa. Mitäs pidit heidän nahkahousuista, jotka ovat nyt aika kivassa alessa.Itse ihastuin. Sopisivat syksyllä esim.jonkun ihanan casmier neuleen kanssa.

Reply

Heippa, kävin Marimekon Herttoniemen kangaspainolla ja heidän näytöksessään Pariisissa, eli mallisto on tuttu, vaikka en ole tehnyt “virallista” yhteistyötä heidän kanssaan 🙂 Tiedän kyllä mistä housuista puhut, sillä ihastuin niihin heti kun näin ne. Omasta mielestäni yksi vanhan malliston parhaista paloista, eli jos ne vaan istuvat, niin go for it! Juurikin kashmir neuleen kanssa ne olisivat aivan upeat ja kuitenkin niin ajattomat, että voit käyttää niitä vuodesta toiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *