balmuir scarf 1

 

Valkoiset farkut ovat varmaankin kesäpukeutumisen ikuinen klassikko. Voihan valkoisia farkkuja käyttää vuodenajasta riippumatta, mutta itse luokittelen ne vahvasti kesävaatteeksi ihan sen takia, että harvoin (jos koskaan?) olen käyttänyt niitä enää syksyllä tai talvella. Ihanan raikas vaihtoehto sinisten farkkujen rinnalle, eikö? Poikaystäväni t-paita vaan päälle ja pellavahuivi kaulaan ja asu on valmis. Tämän helpommaksi pukeutuminen ei voi enää muuttua!

Kuulin eilen, että poikaystäväni heinäkuun lomaviikko peruttiin työkiireiden takia ja nyt hänen ainoa lomansa on elokuussa. Tulen itse kylläkin jo heinäkuussa takaisin Suomeen, mutta aikataulut menivät uusiksi. Riippuu nyt ihan siitä, että miten työt (tai no kesällä blogihommat hiljenevät huomattavasti, joten töiden puolesta voisin olla oikeastaan missä tahansa) ja muutamat projektit täällä edistyvät. Meillähän alettiin landella tekemään vielä vähän suunniteltua isompaa remppaa, sillä rakensimme vielä autotallin ja “kylpyhuone-rakennuksen” mihin tulee suihku, vessa, lavuaari, sekä pyykinpesukone. Tämä rakennus on pian valmis, mutta kyllä siinä sitten vielä työtä riittää. Etenkin alueen siistiminen ja pihan suunnittelu on niitä aikaavieviä osuuksia ja niihin tarvitsemme kyllä ammattilaista näyttämään suuntaa. Jos teillä on muuten kokemusta hyvästä maisema-arkkitehdista, niin vinkkejä otetaan ilolla vastaan!

 

For me, white jeans are one of those “only during summer”-pieces. I have actually never (or maybe once?) worn them during Fall or Winter, so for me they really equal summer. I think white jeans are a fresh option after wearing blue jeans throughout the year, don’t you think? For this look I just borrowed my boyfriends t-shirt (yes, again) and wrapped this linen scarf around my neck. Dressing up doesn’t get any easier than that!

Yesterday I heard that my boyfriend won’t be getting any holidays next month (only in August), so we need to change our plans. I’ll be going back to France next week and I’ll probably stay for a few weeks before coming back here. I’ll have to see, but that’s my plan for now! Luckily it’s summer and everything slows down work wise, so it’s easier to make last minute decisions. Maybe we’ll even do a little weekend away somewhere in France…Deauville is always a good idea, but so is Monaco (our old hoods). Then we could rent a car and do a little road trip in the South as well (how I miss that place). That would definitely be a good idea!

 

balmuir scarf 9

white jeans 2

balmuir scarf 3

balmuir scarf 2

balmuir scarf 4

balmuir scarf 11

Jeans / Zara (similar here*)

T-shirt / H&M (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Heels / Louboutin

Bag / Chanel

Sunnies / Ray Ban*

*Commercial links / Gifted.

You May Also Like

12 comments

Reply

So minimalistic, simle and perfectly elegant! Looking great girl! 🙂

https://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! 🙂

Reply

Mä olen luovuttanut valkoisten farkkujen suhteen 😀 On ihan MAHDOTONTA löytää farkkuja, joista ei näy kaikkea läpi tai eivät näytä makkarankuorelta 😀 😀 Meinasin tilata eilen GAP:lta yhdet farkut mutta sitten mietin että se mahdollisuus, että ne eivät olisi samanlaisia kuin kaikkien muiden merkkien valkoiset farkut, on aika pieni. Tykkäisin käyttää mutta ei ole vain osunut niitä oikeita kohdalle…

Asu on ihanan simppeli, itsekin turvaudun todella usein samanlaiseen yhdistelmään 🙂

Reply

Nämä Zaran farkut on siitä just ihanat, että materiaali on niin paksua, että sieltä ei näy mitään läpi. Malli on myös sen verran rento, että ei tule sitä makkarankuori efektiä! 🙂 Nämä mun Mangon linkkaamat näyttää myös sellaisilta paksuilta, eli käy sovittamassa jos löydät myymälästä;

http://www.boozt.com/fi/fi/mango/relaxed-crop-nancy-jeans_13504814/13504817?navId=4340&group=listing&position=1000000&utm_source=tradedoubler&utm_medium=cpa&utm_campaign=fi_td_style-plaza.com/

Simppelit asut kunniaan, heh! 🙂

Reply

Noi Mangon farkut näyttää todella kivoilta, itse etsin farkkuja ilman “repeämiä”. Että ne voisi ehkä laittaa jopa toimistolle päälle (meillä rento pukukoodi mutta nuo sopivat paremmin vapaa-ajalle). Pitää vaan yrittää pitää silmät auki, jos kohdalle osuisi juurikin ne oikeat 🙂 Kiitos kuitenkin vinkistä!

Reply

Joo, ymmärrän! 🙂 Toivottavasti löydät sellaiset mitä etsit. Eiköhän ne jossain vaiheessa kävele vastaan!

Reply

This bag is perfection! <3

xo Vanessa from http://www.TheTrendique.com

Reply

It’s super cute and even if it’s so small, it fits surprisingly many things! 🙂

Reply

Ihanan raikas ja rento asu, jonka skarpit kengät terävöittävät toimistokelpoiseksikin! Valkoiset farkut oli omakin valinta tälle päivälle – niistä tulee kesäfiilis.

Reply

Kiitos Satu! Joo, korot tuo vähän siistimmään vaikutelman tähän asuun. Tennareiden kanssa näyttäisi tosi erilaiselta!

Reply

Moikka, ihana asu! Kun kyselit arkkitehdista niin suosittelen Arkkitehtitoimisto Aaro Söderlundia. Erikoistuu loma-asuntohiin liittyvään suunnitteluun. Hyvää kesän jatkoa!

Reply

Heippa Sandra! Kiitos 🙂 Ja suuri kiitos vinkistä! Täytyykin laittaa heille viestiä.

Kiitos ja hyvää kesän jatkoa myös sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *