hydrabio 7

 

Otan todella harvoin aurinkoa (oikeastaan pelkästään ulkomaanreissuilla), mutta kesällä sitä tulee oltua ulkona sen verran, että hyviä aurinkosuojavoiteita ei kannata unohtaa. Auringon vaaroista me kaikki olemme jo perillä, mutta auringolta suojautuminen vaikuttaa myös ihon ikääntymiseen ja etenkin siksi suosin suojakertoimella olevia meikkivoiteita ympäri vuoden. Kesällä lisään alle vielä kertoimilla varustetun kosteusvoiteen paremman tehon saamiseksi.

Löysin tänä kesänä aivan mahtavan tuotteen ranskalaisen Bioderman valikoimasta ja kyseessä on Hydrabio-niminen kosteusvoide suojakertoimella spf30. Voide soveltuu hyvin meikin alle, mutta mikä tekee siitä ihanan on se, että yksinään se tasoittaa ihon sävyä ja pintaa, jolloin se on loistava voide sellaisenaan. Kesällä esimerkiksi landella en käytä meikkiä, jolloin suosin aurinkovoiteen sijaan tätä ns. normaalia kosteusvoidetta. Tekee ihosta hitusen paremman näköisen ja ulkona voi liikkua ilman vaaraa palamisesta.

Ranskassa tätä voidetta löytyy halvimmillaan 14€:lla ja kalliimmillaan olen nähnyt sitä myytävän jopa 23€:lla. Suosittelenkin teidän siis vertailevan eri apteekkien hintoja, jos olette tulossa esimerkiksi Pariisiin lähiaikoina. Suosittelen myös lämpimästi Bioderman kulttimaineeseen nousseen Créaline H20:n hankkimista, sillä tämä meikinpoistovesi/ihonpuhdistustuote on ollut suurin suosikkini jo vuosia. Korvaamaton tuote omassa ihonhoidossani!

 

My skin is very sensitive and burns easily, which is why I use a foundation with sun protection year around. However, during summer I need some extra protection and like to use moisturizers with a high spf. That combined with a protective foundation guarantees that my skin doesn’t get burned during the day. I very rarely sunbathe, but that doesn’t mean I shouldn’t protect my skin. During summer I still spend a lot of time outdoors, so it needs to be protected at all times.

My new favorite product for this purpose is Bioderma’s Hydrabio. This moisturiser has spf30 and it also works well on it’s own (or under foundation), as it smooths the skins surface. You can find it in France anywhere between 14€ (online) to 23€. Another favorite of mine is the Créaline H20, whichs is one of Bioderma’s best sellers. The two products are definitely worth trying!

You May Also Like

4 comments

Reply

Muistan kun joskus teini-iässä sitä halusi olla niiiin ruskettunut kun vain mahdollista. Nykyään en pistä pahakseni kevyesti päivettynyttä ihoa, mutta se sellainen pakkomielteinen rusketuksen hakeminen on jäänyt. Ajankohtainen postaus kun juuri eilen hain reissua varten Ruohonjuuresta aurinkovoiteen 🙂

Reply

Nuorempana kärvistelin itsekin auringon alla, mutta onneksi nyt olen saanut vähän järkeä päähän 🙂 Etenkin kun oma ihoni on niin vaalea, että kaunis kullanruskea sävy on täysin mahdottomuus, joten mieluummin pysyn hyvin suojattuna varjona alla ja käytän itseruskettavia sitten kevyen päivetyksen saamiseksi!

Reply

Juttelin kauneusalalla työskentelevän ystäväni kanssa näistä suojakertoimen sisältävistä meikkivoiteista, ja hän totesi että tuotetta pitäisi levittää niin paljon iholle että saisi täyden suojan ettei se näyttäisi enää kauniilta. Yllätyin tästä ja törmäsin myöhemmin artikkelin, jossa testattiin voiteita, meikkivoiteita, meikkejä ja aurinkorasvoja joissa on aurinkosuoja. Ainoan täyden suojan antoi aurinkorasva, testi tehtiin UV-valolla (http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3609677/Does-sun-protecting-make-really-work-brands-claim-stop-sun-damage-experiment-shows-worrying-truth.html). Sivusto on aika lailla keltaista lehdistöä mutta kuvat kertovat kyllä tarpeeksi 😉

Itse olen käyttänyt jo vuosia Vichyn 50+ aurinkovoidetta ja välttelen aurinkoa aika hanakasti, jos en ole laittanut aurinkorasvaa. Työkaverit joskus nauravat kun haluan kahvitauolla seistä varjossa mutta kaikki otetaan huumorilla 😀 Itse löysin tuon miselliveden puolisen vuotta sitten enkä suostu vaihtamaan sitä enää mihinkään, tilasin just netistä puolen litran pullon n. 15€:lla 😀

Reply

Jep ja samaa sanotaan aurinkovoiteista, että suurin osa levittää niiitäkin aivan liian pienet määrät kunnon suojan saamiseksi! Kiitos tuosta linkistä, täytyykin käydä tutkimassa asiaa 🙂

Ehdottomasti jos auringon alla on paljon, niin silloin aurinkosuoja on fiksumpi valinta, mutta ainakin meidän kaupunkilomalla tuo meikkivoide+hydrabio kombo toimi mainiosti. Huomasin sen etenkin siitä, että pakotin poikaystävääni suojaamaan kasvonsa sillä kosteusvoiteella ja illan päätteeksi kasvot olivat saaneet kivasti väriä kun taas käsivarret olivat hieman palaneet (miehet on välillä niin kovapäisiä…suosittelin pitkiä hihoja, mutta ei :D)

Heh, olen ihan samanlainen! Vaikka olisi mitkä aurinkovoiteet, niin valitsen aina varjon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *