marchese scarf balmuir 7

 

Tässä asussa on jo syksyn tunnelmaa, vai mitä sanotte? Muhkea mohairneule, huivi ja nilkkurithan sen tekevät. Tänä syksynä toivon löytäväni täydelliset kiiltonahkaiset bootsit kenkäkokoelmaani. Tiedän mielessäni juuri millaiset haluan, mutta löydänkö vastaavia kohtuuhintaan onkin se kysymys. Luotan siihen, että Zaraan olisi tulossa juuri haluamani malli, mutta saa nähdä. Ainakin yhdet viininpunaiset ihanuudet ovat saapumassa…

Landelta vielä terveisiä, eli täällä ollaan edelleen! Nyt muutaman päivän ajan on ollut todella tuulista (harvinaisempaa järven rannalla), mutta se ei ole menoa haitannut. Omien töideni lisäksi olen toiminut maalarina (ihanaa hommaa) ja kasannut Ikean laatikoita. Tässä on vielä tämä päivä aikaa hoitaa näitä juttuja ja sitten ensi viikolla voi ottaa vähän rennommin poikaystäväni kanssa. Tänään on siis vielä loppuspurtti talkkarin hommissa, heh. Hyvää keskiviikkoa kaikille!

P.S. Tämä Balmuirin ihana Marchese-huivi* on upea, mutta materiaaliltaan todella herkkä. Itsekin käytän sitä varoen ja etenkin korujen kanssa olen varovainen, ettei vaan tulisi pahoja langanvetoja. Tämä kannattaa siis ottaa huomioon, jos huivi houkuttelee!

 

This outfit has some Fall vibe to it or what do you think? A chunky knit, scarf and the ankle boots do it. This Fall I’m hoping to find the perfect patent leather ankle boots. I know exactly what I want, but finding them (in reasonable price), is another story. I have my trust in Zara, but we’ll see. At least they have a great looking burgundy pair coming soon, so maybe they are going to be my plan b…

I’m still at the summerhouse and I’ve been doing all sorts of work around here. When I start something, I usually go overboard, which is what has happened with my painting job. I painted one wall of the house, but then realized the entire shed needed to be re-painted. So that’s what I’ve been doing for the past two days, but at least I enjoy it, heh. And now I’ve done everything I wanted to, so when I come back next week with my boyfriend, we can relax.  Have a great day everyone!

P.S. This Marchese scarf* from Balmuir is beautiful, but the material is very sensitive. You have to be careful especially with jewellery, so they don’t destroy this beauty. Just wanted to give you a heads up in case you were thinking about getting it!

 

marchese scarf balmuir 5

marchese scarf balmuir 1

marchese scarf balmuir 4

marchese scarf balmuir 6

Cardigan / & Other Stories (similar here*, here*, here*)

Knit / Cashmere Polo Club (similar here*)

Skirt / T by Alexander Wang (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Boots / Asos

Bag / Céline

*Commercial links/Gifted.

You May Also Like

8 comments

Reply

Mä niin hypin sisäisesti ilosta, koska nettikauppoihin on alkanut ilmestyä syksyvaatteita. Itsellä on kans etsinnässä nahkaiset chelsea-nilkkurit mustana ja sitten ruskeat (tai vaaleanruskeat, Keski-Euroopan syksy kun ei ole niin sateinen) korolliset nilkkurit. Toivon tosiaan löytäväni juuri oikeanlaiset yksilöt 😉 Tsemppiä myös sun etsintään!

Reply

Sama täällä! Syksy on pukeutumisen kannalta parasta aikaa 🙂
Kiitos Elisa ja samaa sinne – tsemppiä etsintään! Ja muuten on ihanaa kun voi hankkia oikeastaan mitkä tahansa kengät talveksi, kun ei tarvitse miettiä rännässä ja lumessa rämpimistä 😉

Reply

You look absolutely gorgeous in this transitional, Fall like outfit. Your cardigan is perfect and I just got the same belt bag and am loving it. 🙂

http://www.lartoffashion.com/2016/08/10/espadrilles-love/

Reply

Thank you Natali! Congrats for the purchase, you can never go wrong with a Céline 😉

Reply

Ihana asu! Sun tukka menee jo kiinni? Varasin q-hairiin ajan (sun innoittamana, heh) ja lyhyt polkka houkuttais. Mutta hätäponnarille se sais mielellään venyä… Katotaan mitä sieltä ehdotetaan en oo aikoihin käynyt “kunnon” kampaamossa, jossain kauppakeskuksessa vaan latvoja lyhentämässä, can’t wait!!

Reply

Kiitos Pirpu! Joo, hiukset on venähtänyt aivan täysin tässä muutaman kuukauden sisällä. Onneksi pääsen Sedinin käsittelyyn 1.syyskuuta ja silloin taas lyhenee kunnon polkaksi 🙂 Q-Hairissa on kaikki niin ammattitaitoisia, että lähdet varmasti tyytyväisenä kotiin!

Reply

Täydellinen asu ja näytät todella kauniille hiukset kiinni!

Reply

Voi kiitos Nina ja ihanaa viikonloppua sinne! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *