july looks 11. Maxi dress   /   2. Linen blazer

 

Heinäkuun asut olivat hyvinkin mustavalkoisia ja muistan, että vasta tässä kuussa ilmat alkoivat lämmetä. Kesäkuu kun oli hyvinkin kylmä. Lämpö näkyi tietenkin pukeutumisessani ja hellemekot tuli kaivettua ensimmäistä kertaa kaapista talven jälkeen. On uskomatonta, että tänään on virallisesti kesän viimeinen päivä ja huomenna alkaa syksy! Meidän kesä sai ihanan päätöksen, sillä olemme saaneet nauttia ystäväpariskuntamme seurasta viimeiset neljä päivää. Tänään viemme heidät takaisin lentokentälle ja heidän matka jatkuu kohti Luxembourgia. Kentältä kurvaan sitten Q Hairiin, missä Sedin tekee hiuksilleni taas taikojaan. Loppuviikon saamme vielä nauttia upeasta Helsingistä ja sitten Ranska jo kutsuukin!

Mutta mikä näistä heinäkuun asuista kolahti teihin parhaiten? Itse tykästyin etenkin tuohon mustaan trikoomekkoon ja valkoiseen pitsiunelmaan! Harmi, että Suomessa niille ei ollut pahemmin käyttöä vileästä säästä johtuen…

Hyvää elokuun viimeistä päivää kaikille!

 

As you can see, my looks of July were mainly black and white. I remember July being the first real summer month, as June was so cold. I took out my summer gear and even bought these two dresser (the black maxi one and the white lace dream). Summer feels quite far away now, that the weather has cooled down and Fall is officially here tomorrow. We’ve had the best ending to this summer, as we have hosted our friend in Helsinki for the last four days. Today they are heading back home and we are leaving on Monday.

But back to these older looks…which one was your favorite? Enjoy this last day of August everyone!

 

july looks 2

3. White lace dress   /   4. Dress over jeans

july outfits 3

5. Sequins in the summer   /   6. Holiday uniform

You May Also Like

6 comments

Reply

Minunkin kesävaatetukseni on ollut jo useampana kesänä kokolailla mustavalkoinen, on vaan jotenkin niin helppo, aina tyylikäs ja ikimuodikas kombo 🙂 Minuun kolahti ykkös- ja kakkoskuvan asut, ne ovat aivan superihanat! Tuolla kakkoskuvan asulla menee vielä pitkälle syksyynkin. Aurinkoista loppuviikkoa ja hyvää kotimatkaa!

Reply

Itselläni on vielä se, että pukeutuminen kesällä (etenkin lämpimällä ilmalla) on niin tuskaista, että kun inspiraatio on muutenkin nollissa, niin luotan tuttuun ja turvalliseen 🙂 Kiitos Ansu ja ihanaa loppuviikkoa sinne!

Reply

Hei! Vähän off topic, eikä niin vähänkään :), mutta kommentoin tähän uusimpaan, kun en tiedä miten vanhojen postauksien kommentit tulevat sinulla huomatuiksi.

Minkä talotoimittajan mökki on kyseessä, noissa kuvissa missä näkyy isot lasi-ikkunat ja mustaa vaakalaudoitusta? Vai onko arkkitehdin uniikkia käsialaa?

t. Marre

Reply

Hei Marre!

Ei hätää, aina saa laittaa viestiä mistä ikinä asiasta! 🙂

Tuo vierasmökki on arkkitehdin piirtämä, eli siinä mielessä uniikki, mutta aika paljon vastaavia on näkynynyt ns. valmispaketteina talotoimittajilta. Me vain päädyimme arkkitehtiin, niin sai ainakin yksityiskohtia myöten juuri sellaisen tilan mikä tuli tarpeeseen!

Hyvää viikonloppua sinne!

Reply

Numero 2 on oma suosikki. Todella ajaton ja tyylikäs!

Reply

Kiitos Elisa! Tuo jakku oli kyllä loistava ale-ostos 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *