chanel brooch 4

 

Saa nähdä tuleeko Suomeen enää sellaisia helteitä, että tämä asu olisi ajankohtainen. Olen aina ollut sitä mieltä, että liian lyhyet alaosat (sellaiset missä puolet pakaroista näkyvät maailmalle) ovat mauttomuuden huippu ja tässä sorrun lähestulkoon samaan. Ainoa syy miksi vedin nämä minishortsit jalkaan oli kylläkin se, että pitkän pellavapaidan helma pelasti tilanteen. Kyselisin poikaystävältäni ennen ulos lähtöä, että voinko mennä ihmisten ilmoille tässä asussa ja hän vaan tokaisi, että olenko joku nunna.Hmm…presque? Välillä mietin, että entisessä elämässäni olin varmaankin nunna, sillä välillä pukeudun todella konservatiivisesti ja pelkkä hihaton paita saa oloni tuntemaan alastomalta, heh. Suurin syy siihen miksi syyspukeutuminen onkin suosikkini on se, että silloin saa kääriytyä monen kerroksen sisään. Parasta!

Täällä aloitellaan uutta viikkoa landella, mutta työntouhussa tosin. Nyt kun syksy on pian täällä, niin blogihommatkin ottavat taas tuulta alleen. Loppuviikosta kuvaan teille suosikkejani Andiatan syysmallistosta (olen odottanut tätä hetkeä puoli vuotta, heh) ja näette niitä sitten ensi viikolla. Perjantaina saan myös poikaystäväni Suomeen (vihdoin ja viimein) ja meidän viikonloppu alkaa vauhdikkaasti. On serkkuni häät ja sunnuntaina menetämme Flow neitsyytemme. En ole todellakaan mitään festari-tyyppiä, mutta kaikki ystäväni ovat hehkuttaneet Flowta nyt vuosia, niin pakkohan se on edes kerran kokea. Onko teistä kukaan tulossa sinne?

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

I wonder if we’ll still get real summer weather in Finland, or was this it? This outfit would definitely require the same +30 degree temperatures that we had in France. I’ve always thought that shorts or skirts that show too much are the tackiest thing ever, but here I am wearing basically exactly that. In my defense, the only reason I thought this outfit would work (outside the pool and beach) is because of the long linen shirt. It kind of covers everything in the back, which is why I thought the look was appropriate. I asked my boyfriend before leaving the house if the shorts were too short and he asked me if I was a nun. Hmm…presque? I honestly must have been a nun in my previous life, because my style is quite conservative and even sleeveless shirts make me feel half naked, heh. No wonder Fall is my favorite time to dress up, as I can cover myself in heavy knits and long pants!

I’m starting this new week at summerhouse and even though I’m working, having a lake view beats the white wall view that I have in the city. After peoples holidays, the blogging world wakes up again and there’s some cool things coming up. At the end of the week I’ll shoot some of the Andiata looks and then I can show them to you next week (I’m excited!). And on Friday I get my Frenchie here (wohoo)! And then we’ll have a busy weekend with a wedding and Flow Festival (our first time there). Any of you going to be there?

Have a great new week!

 

chanel brooch 8

chanel brooch 1

chanel brooch 7

Linen shirt / Monoprix (similar here*, here*)

Jean shorts / Zara ( similar here*, here*)

Sandals / Les Tropeziennes*

Hat / Balmuir*

Bag / Céline

Brooch / Chanel

*Gifted/Commercial links.

You May Also Like

10 comments

Reply

Looking gorgeous in this simple and perfect for the Summer combo! I’m also wondering if we’ll still get that one more heat wave or was this it for this year when it comes to Summer in Helsinki.
Have fun this week(end), I’m still unsure about the Flow fest, I might end up going after all. 😀

http://www.lartoffashion.com/2016/08/08/dear-frances/

Reply

Thanks dear! Yeah, I hope so. My boyfriend is coming here soon and then we’ll have our friends from France over, so it would be a shame if it was cold (and worst case rainy). Fingers crossed it wont!

Thanks and you too (you should come to Flow)! 🙂

Reply

Mä en myöskään lämpene lyhyille shortseille, mutta tuollaisen pitkän paidan kanssa ne näyttävän yllättävän hyvältä! Sinä olet aina tyylikäs, oli asu mikä tahansa. 🙂

Reply

Ilman tätä paitaa en olisi kyllä voinut poistua rappukäytävää pidemmälle, heh! Kiitos Jaana ja ihanaa uutta viikkoa sinne 🙂

Reply

Voi kuule, don’t worry. Täällä meidän toimistolla (iso kansainvälinen firma) muutamat hyppii minishortseissa töissä ja hennesin ohuilla olkaimilla varustettu ihonmyötäinen toppi päällä….. ja muutamalla oikeasti näkyy ne pakarat 😐 mielestäni todella mautonta toimintaa, varsinkin ison firman toimistolla. Kai joku on väläyttänyt jonkunsortin pukukoodia mutta se on kuitenkin aika arka aihe… mielestäni se olisi kyllä ihan järkevää kun miehetkään eivät kävele shortsit jalassa töissä.

Sulla yhdistelmä toimii, tuo paita peittää kuitenkin todella hyvin! Tyylikäs niinkuin aina, odotan innolla Andiatan syksyvaatteiden kuvia.

Reply

Oikeesti? Mulla olisi ollut todella epämukava olo jos olisin esim. Pariisissa työskennellessäni ollut toimistolla edes minihameessa…puhumattakaan puolet takapuolesta paljastavista shortseissa! Jep, onhan se kiusallista myös työkavereille…Mä olen joskus miettinyt, että ymmärtääkö nämä ihmiset, että niistä minimittaisista shortseista näkyy niin paljon? 😀 Jos kattoo himassa peilistä nopeasti, niin ei sitä välttämättä tajua, että liikkuessa ne shortsit nousee vähän ylemmäksi, heh. Mutta toimistolle en kyllä mistään hinnasta laittaisi mitään minimittasta 😀

Kiitos Elisa! Torstaille sain kuvaajana, eli heti ensi viikolla kuvia kehiin. Oon todella fileissä siitä mallistosta (in case you didn’t notice, heh)!

Reply

Mulla on polvi rajana. Ehkä jotkut eivät vaan tajua missä raja menee…. Itse en pysty edes pitämään niin lyhyitä shortseja kotona, minihamekin on tosi vaikea vaate. Mun mielestä kesäinen voi olla näyttämättä liikaa ihoa, moni ei ehkä välttämättä tajua tätäkään 😀

Reply

Joo, se on ihan hyvä nyrkkisääntö toimistolle! Ei ole ainakaan mitään vilautusvaaraa silloin, heh.
Jep ja sama täällä…mulla on pitkähihaisia kesämekkoja, jotka monen mielestä ei ole kesään sopivia kun niissä hihat…say what? 😀

Reply

Wow this is such a perfect outfit! Love the hat <3

xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

Reply

Thank you dear! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *