andiata-jenner-blazer-1

 

Tänään pidin kunnon siivouspäivän ja kuurasin kodin lattiasta kattoon. Suursiivousta en ole tehnyt sitten kesän (olin niin paljon poissa), joten oli jo aikakin! Puhtaan kodin tuoksu on kyllä yksi parhaimmista ikinä ja kiiltävän puhtaat lattiat ovat kyllä kaiken uurastuksen arvoiset. Meillä koti on sen verran kompaktin kokoinen, että siivoukset hoidan itse, mutta jos olisi yhtään enemmän neliöitä, niin silloin palkkaisin kyllä siivojaan. Nytkin olemme sitä miettineet, mutta en näe siihen tarvetta, sillä en pidä siivoamista mitenkään vastenmielisenä. Päinvastoin, se on aika rentouttavaa kun sitä voi tehdä omassa rauhassa ja lopussa kiitos seisoo. Perheellisenä olisi kyllä varmasti toista mieltä, heh.

Siivoamisesta sitten tähän asuun, johon pukeuduin eilen. Arvatkaa vain tuliko tässä kuuma, sillä lämpötilat kohosivat taas kesäisiin lukemiin. Kahdeksi seuraavaksi päiväksi on luvattu jopa +25 asteen lämpötiloja, joten hellettä piisaa. Pariisin muotiviikkoväki on varmasti haltioissaan, kun ei tarvitse hyppiä kylmässä sateessa, niin kuin viime vuonna. Olette nyt nähneet tämän Andiatan bleiserin täällä aika jatkuvalla syötöllä, mutta tästä on tullut nopeasti yksi vaatekaappini luottovaatteista. Aina kun pää on lyönyt tyhjää, niin olen vetänyt tämän niskaan ja se on toiminut joka kerta.

Tänään pitäisi vielä jaksaa lenkille ja sen jälkeen illallista naamaan. Hyvää illanjatkoa kaikille!

P.S. Chanelin laukku on nyt myyty ja se on lähtenyt kohti uutta kotia. Kiitos kaikille mielenkiinnosta ja yhteydenotoistanne!

 

I took this day off to clean our entire apartment from top to bottom. It’s been too long since I did it last time, but now our place is super clean and shining again. The smell afterwards is heavenly and the clean floors just shine. I actually enjoy cleaning, but this kind of heavy cleaning day is quite exhausting, heh. I definitely appreciate professional cleaners!

So I wore this look yesterday and it was actually a bit too much, as the temperatures rose again over +20 degrees. For the next two days, they are still promising +25 degree weather. Where are you Fall? Please come quick, so I can wear my coats and big scarves! You have seen this blazer many times, but it’s definitely my most used item this season. I just love it and it really is the perfect blazer!

So tonight I’ll still try to find the energy to do a little run and afterwards I’ll make tacos (you gotta have a balance, right heh?). Enoy your evening everyone!

 

andiata-jenner-blazer-3

andiata-jenner-blazer-4

andiata-jenner-blazer-2

andiata-jenner-blazer-5

Blazer / Andiata*

Knit / Andiata*

Jeans / Mango

Bag / Céline

Shoes / Flattered

Sunnies / Montana

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

da-boss-lady

 

Olen tietyissä asioissa todella tarkka rahasta ja säästän arjessa siellä mistä pystyn. Esimerkiksi wc-paperi on sellainen asia mistä en ikinä maksaisi enempää, kuin sen mitä on pakko. Poikaystäväni toi juuri viime viikolla kotiin parfymoitua kuviollista wc-paperia, enkä voinut ymmärtää miksi hän osti kalleinta mitä kaupasta löytyi. I mean really? Olen muutenkin ruokakaupassa poikaystävääni huomattavasti tarkempi mitä tulee hintoihin ja mielestäni ruokaostoksilla voi säästää todella paljon, kun vähän katsoo mitä ostaa.

Voisin hyvin elää farkuilla ja neuleella loppuelämäni. Toki vaihtelu virkistää, mutta jos saisin vain valita kaksi vaatekappaletta kaapistani, niin ei tarvitsisi kauan mitä mitkä nämä kaksi olisivat.

Olen mielestäni maailman taitavin mitä tulee astiapesukoneen täyttämiseen, heh. Aikamoinen special talent, I know. Käytän astianpesukoneesta aina jokaisen sentin ja laitan sen päälle vasta silloin, kun se on aivan täynnä. Turhaan sitä puolityhjänä pyörittää.

Itselläni ei ole varsinaista luottotuoksua, vaan vaihdan parfyymia sesongista ja fiiliksestä riippuen. Tällä hetkellä kaapistani löytyy Hermèsin Hermessence-sarjan tuoksuja, sekä Acqua di Parman Blu Mediterraneo.

Sain kipinän matkusteluun jo pienenä – kiitos vanhempieni, jotka matkustelivat meidän lasten kanssa jo syntymästä asti. Olen usein kysynyt, että eikö kolmen pienen  lapsen kanssa ollut hankala matkustaa niin paljon, mutta ei kuulemma ollut. Tästä olen ikuisesti kiitollinen, sillä en tiedä mitään mikä avartaisi maailmankuvaa enemmän, kuin se, että näkee miten muut elävät. Matkustelu sytytti myös kipinän haaveesta asua ulkomailla ja on ihan uskomatonta, että olen elänyt tätä unelmaani pian jo seitsemän vuotta. Tästä kiitos kuuluu vanhemmilleni, jotka silloin aikoinaan rohkaisivat lähtemään.

 

I might splurge on bags, but then there’s other things I definitely save on. I think my pitfall is definitely fashion, but as long as you compromise on other things, it’s okay.

I could live in my jeans and knits for the rest of my life. If I had to choose two pieces to wear forever, I would know which ones to pick.

I have a “special talent” called “filling the dishwasher perfectly”, heh. Yes, I’m quite crazy, but I always fill the dishwasher so that every inch is in use. And I never run it half empty.

I don’t have a signature scent, but at the moment I’m using the Hermessence scents by Hermès and Acqua di Parma’s Blu Mediterraneo.

My parents gave me the love for traveling, as they used to travel with me and my bothers since we were born. I always ask them how they managed to travel so much with three small children, but they said it was never a problem (or then time has improved their memories). However, thanks to being able to travel so much, moving abroad became a dream of mine. Crazy to think I’ve been living this dream now for seven years already. Can’t thank my parents enough for encouraging me to pursue this dream of mine!

 

Photo: Thomas D.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save