celine-belt-bag-review

 

Kuten jo tämänpäiväisestä asupostauksesta näitte, niin tämä Célinen belt bag tässä pienemmässä koossa on kotiutunut kaappiini. Ostin laukun viime viikolla Pariisista ja nyt kun olen käyttänyt tätä muutaman päivän, niin tiedän tehneeni oikean päätöksen vaihtaessani vanhan versioni tähän pienempään kokoon.

 

As you already saw from today’s outfit post, this new Céline’s belt bag has moved in. I bought it last week from Paris and now that I’ve used it for a few days, I know I made the right descission by selling my old one and changing into this smaller one.

 

celine-belt-bag-review-2

 

Yksi suurimpia eroja siihen vanhaan malliin on tämä irrotettava olkahihna. Mikä apu onkaan kun voi heittää laukun olalle ja saada kädet vapaaksi. Monessa tilanteessa olen jo huomannut, että tämä olkahihna on vain niin kätevä. Tämä koko on myös omiin tarpeisiini tarpeeksi tilava ja kun en kanna tietokonetta mukanani, niin tänne mahtuu kaikki oleellinen (ja silti jää vielä hyvin tilaa).

 

The biggest difference between this new bag and my old one is the shoulder strap. My old model was the larger size and it didn’t have as shoulder strap at all. It actually makes a huge difference when you can just throw your bag on your shoulder when you need to free your hands. So much more convenient! This size is also enough for me, as it fits all the necessities and more.

 

celine-belt-bag-review-3

 

Sisäosa on sinistä mokkanahkaa ja se on mielestäni kaunis tuon mustan värin rinnalla. Sisältä löytyy yksi tasku ja kiinnitys tapahtuu vetoketjulla, sekä sulkemalla tuon läpän tuosta edestä. Laukun avaaminen ja sulkeminen on helppoa (etenkin nyt kun laukku pysyy olalla), mutta itse laitan normaalisti puhelimeni aina tuonne laukun tapapuolen taskuun, josta se on helppo kaivaa ulos ja läppää ei tarvitse olla koko ajan avaamassa.

 

The interior is made from blue suede and I love the color next to the black outside. Inside you can find one pocket and you close the bag with the zipper and then by closing the flap with the metal system. Opening and closing the flap is easy (especially now that I can put the bag on my shoulder while opening), but normally I just put my phone and wallet in the pocket on the backside of the bag. It’s easy to open and close quickly!

 

celine-belt-bag-review-4

 

Tässä näkyy tuo pinta paremmin ja mielestäni tässä uudemmassa versiossa tuo nahka vaikuttaa jotenkin paksummalta. Voi olla, että olen täysin sen suhteen väärässä, mutta ainakin uskon, että malli pysyy hyvin kuosissaan kiitos tämän “kovan” nahan. Toki säilytän laukkua aina suojapussissa ja laitan paperit sisälle pitämään muotoa yllä, mutta uskon, että laukku pitää mallinsa. Vanhankaan kanssa ei kyllä ollut mitään ongelmia sen suhteen, joten toivotaan, että sama jatkuu tämän laukun kanssa! Löytyykö keneltäkään teistä tätä kaunotarta? Mitä olette tykänneet? Rauhallista illanjatkoa kaikille!

 

In the last picture you can see the texture better. For some reason I think the leather is a bit thicker in this compared to my old one, but I could remember wrong. In any case I think the bag will keep it’s shape well, as the leather is so structured. I didn’t have problems with my old bag and I hope the same will continue with this! So does any of you have the same bag? Enjoy the rest of the evening everyone!

 

celine-belt-bag-review-5

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

10 comments

Reply

Tuo on kyllä niiin kaunis – varmasti ihan nappihankinta! Jos jonkin laukun hankkisin joskus Célineltä olisi se hyvin todennäköisesti juuri tämä kaunotar 🙂 Pitkä olkahihna on kyllä useimmissa laukuissa ihan must tai ainakin iso plussa, sellaiseen tottuneena on ainakin itselläni vaikea enää käyttää laukkuja, joissa ei olalleheitto-mahdollisuutta ole.

Ihanaa viikkoa!

Reply

Kyllä! Se isompikin oli jo niin mieluinen, mutta tämä on kyllä omiin tarpeisiini parempi 🙂 Jep, nyt kun olen käyttänyt enemmän näitä olkahihnallisia laukkua, niin huomaa kyllä sen, että ne ovat paljon mukavampia käytössä. Etenkin jos mukana on yhtään painavampaa tavaraa!
Mutta tätä belt bagia voin kyllä suositella, eli jos joskus tulee uuden hankinta, niin laita tämä mietintään 🙂

Kiitos Jonna ja samaa sinne!

Reply

Itsellä löytyy juurikin samainen laukku, mutta värissä Pistachio. Olkahihna ja vetoketjullinen sulkumekanismi olivat tärkeimmät kriteerit laukkua ostaessa, ja olen tykännyt laukusta. Nahka on ollut omaan makuuni hieman “kuivan” tuntoista (vertailukohteena oli Mulberryn Willow-tote, jonka pinta on hieman “öljyisempi”), eli se on naarmuuntunut helpommin kuin olisin toivonut, mutta eipä niitä muutamia pikkunaarmuja varmaan kukaan muu näe kuin minä itse 🙂 Hassua että käytän laukkua juuri samoin, että kännykkä on laukun takapuolella olevassa taskussa. Mikä nerokas keksintö se onkaan! Onnittelut vielä uudesta loistavasta laukkuostoksesta, mikä kaunokainen 🙂

Reply

Varmasti kaunis tuo laukkusi väri! Itse olen todennut sen, että olen niin tylsä ihminen mitä tulee laukkuihin, että pysyn suosiolla tuossa varmassa mustassa. Ehkä joku päivä vielä “irrottelen” ja valitsen muun värin. Sitä päivää odotellessa! Onko sinulla muuten se sileäpintainen nahka vai tämä sama kuin itselläni? Ymmärrän kyllä hyvin, että pienetkin naarmut ärsyttävät (sama täällä), mutta kuten sanoit, niin niitä harvoin kukaan muu huomaa 🙂

Jep, tuo takatasku on aivan loistava ja sen verran tilava, että sinne mahtuu hyvin ne välttämättömät. Sieltä ne on sitten helppo kaivaa nopeasti esille!

Kiitos Nina! 🙂 Ja hei hyvää illanjatkoa! Täällä aletaan juuri katsomaan American Horror Storyn uutta kautta…toivottavasti en siis menetä yöuniani, heh…

Reply

Laukku ei ole sileää nahkaa (tosin sisusta on sileää nahkaa, ei mokkaa niin kuin sinun laukussasi), vaan hieman kuoppaista. Jotenkin kuitenkin kuvien perusteella näyttää, että sinun laukkusi on hieman erilaista nahkaa ja ainakin kovissa hieman vahvemman näköistä. En sanoisi omaani ihan nupukkinahaksi, mutta kauas se ei siitä tule. Se oli vain tuo väri, joka juurikin varasti minun sydämeni! Hassua kyllä, en itse omista ainottakaan mustaa laukkua 😀 yksi hiekanvärinen löytyy, mutta loput ovatkin sitten värien iloittelua. Tosin olen kyllä huomannut, että ehkä se yksi neutraalin värinen isompi laukku olisi myös kätevä,. 🙂

Mukavaa päivää Ranskaan täältä Kanadan länsirannikolta!

Reply

Omani oli aikaisemmin ehkä samaa matskua kuin tämä sinun…juuri sellaista kuoppaista (tässä näkyy se vanhan pinta paremmin; https://www.style-plaza.com/?s=chanel+brooch). Tämä uusi on jotenkin “röpelöisempää” (apua näitä mun termejä). Mutta se vanha ainakin säilyi todella hyvässä kunnossa, eikä mahdollisesta mallin muodon menettämisessä ollut mitään ongelmia. Samaa toivon tietenkin tämän kanssa!

Ihanaa, että sulta löytyy värejä! Olisi hieman ankeeta, jos kaikilla olisi vain mustia laukkuja ja vaatteita. Olen siitä outo, että itseni päällä en näe värejä, mutta muilla kyllä ihailen niitä 🙂

Oooh, terveisiä sinne Kanadaan! Joskus pakko päästä sitäkin maata koluamaan. Kiitos Nina ja sitä samaa 🙂

Reply

Oi että tuo belt on kaunis! Muutamiakin kertoja sovitellut ja monen olalla ihastellut 🙂

Olkahihna on kyllä omissa laukuissa ihan must. Trapezen kohdalla on niin mahtavaa kun saa heittää laukun olalle ja hätävarana myös crossbodyksi jos tilanne vaatii. Mutta on samaan aikaan kaunis niin kädessä kuin olalla kannettuna 🙂

Onnea uudesta laukusta ! Ja harkitse vakavasti myös sitä Trioa, se on käytössä ihan paras. Mukavaa viikkoa!:)

Reply

Se on kyllä ihana ja niin käytännöllinen! 🙂 Mini luggage on edelleen kovassa käytössä, mutta onhan tuo belt bagin olkahihna aivan super juttu. Nyt kun olen päässyt olkahihnan makuun, niin saa nähdä tuleeko enää hankittua laukkuja, missä ei ole tuota hihnaa ollenkaan…

Kiitos Elina! 🙂 Se Trio vaikutti aivan loistavalta, mutta ensi kerralla pitää mennä toisen asun kanssa kauppaan 😀 Päällä oli nimittäin jotain missä ei ollut hyvä olla ja sen jälkeen mikään ei näyttänyt miltään 😀

Ihanaa viikkoa myös sinne!

Reply

Ostin Célinen belt bagin loppukesästä sävyssä ballerina. Tuo musta on kyllä upea! Itseltä kun löytyi jo saman kokoluokan laukku mustana, kaipasin vaaleampaa vaihtoehtoa rinnalle. Pitkään olen tätä laukkua kuvissa ihastellut (enimmäkseen täällä sinun blogissa) ja viimein tuli oikea sävy ja vieläpä hopeisilla yksityiskohdilla vastaan. Omaan silmään tuo malli tuntuu niin ajattomalta ja simppeliltä, että saa varmasti paljon käyttöä.

Vähän mietityttää, miten laukku tulee pitämään mallinsa ajan mittaa. Kuvissa vanhemmat Célinen laukut (Luggaget) näyttävät usein lässähtäneiltä… Pidän kyllä papereita laukun sisälle muotoa ylläpitämässä, kun se ei ole käytössä.

Reply

Piti ihan googlata tuo sävy ja näyttääpä kauniilta! Musta on toki aina musta, mutta jos sinulta löytyi jo yksi musta laukku, niin tuo ballerina-sävy oli loistava valinta. Tyylikäs! Ja itsekin rakasta tuota yksinkertaista muotokieltä. Célinen laukut kyllä vain kolahtavat…harmi, että hinnat niissäkin tuntuvat pian karkaavan pilviin. Hullua ajatella, että siitä kun ostin mini luggagen vuosia sitten (juuri kun se oli lanseerattu), niin siitä hinta on noussut melkein 50%. Hurjaa!

Toivon itsekin, että malli pysyy hyvin kasassa, mutta aikaisemman belt bagini kanssa ei ollut mitään ongelmia, vaikka sitä käytinkin paljon kahden vuoden ajan. Muoto ei muuttunut siitä mihinkään. Célinen myyjä neuvoi olla laittamatta sisälle mitään liian painavaa ja pitämään paperit laukussa aina kun se ei ole käytössä. Yritin kerran muuten etsiä netistä “laukku-muotteja”, mutta ehkä niitä ei ole olemassakaan. Täytyy ehkä itse ryhtyä tekemään niitä 😉 Etenkin mini luggageni on sen verran vanha ja nahka on pehmentynyt paljon, että se tarvitsti “laukku-muotin” sisään pitämään muodon kasassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *