picks of the week

Knit dress / Mads Noorgard   Coat / Busnel   Mohair knit / By Malene Birger

Coat / Minimum   Cashmere knit / Filippa K   Dress / Filippa K

Knit / Designers Remix   Knit / The Lab   Wool coat / Fall Winter Spring Summer

 

Huomenna palaamme takaisin Ranskaan ja normaaliin arkeen. Mielestäni kesän jälkeen on aina ihana palata tuttuihin rytmeihin ja onhan sitä omaa kotiakin jo ikävä. Tuntuu pieneltä ikuisuudelta kun sieltä heinäkuun lopussa lähdin, joten on kiva palata takaisin. Oma sänkymme, koko vaatevarastoni (reilu kuukausi matkalaukusta elämistä riittää tältä erää, kiitos), lähileipomo ja juuri avattu Ikea (jesss!). Näitä asioita tulen fiilistelemään ensimmäiset pari viikkoa. Blogikin on ollut pienessä horroksessa viimeisen viikon ajan kaikkien kiireiden takia, joten odotan innolla sitä, että blogille on taas kunnolla aikaa. Ensi viikolla aion myös karsia rankalla kädellä vaatekaappiani, joten pysykäähän kuulolla. Olen myös miettinyt pienen Chanelini myyntiä. En tiedä olenko aivan tärähtänyt, mutta veikkaan, että se saattaa jäädä pienelle käytölle nyt kun kaapista löytyy se flap bag.

Tämä aika vuodesta on tosiaan vaarallisin lompakolleni, sillä on todella vaikea pitää pää kylmänä ja olla ostamatta jokaista muhkeaa neuletta, joka tulee vastaan. Nyt myymälät suorastaan pursuavat toinen toistaan upeampia juttuja, mutta ainakin toistaiseksi olen välttynyt pahimmalta hulluudelta. Takit, ylipolvensaappaat ja ne neuleet…nämä ovat ne kolme asiaa joihin katseeni kiinnittyy joka kerta. Näistä yllä olevista ihanuuksista kääriytyisin mielelläni tuohon Busnelin paksuun villatakkiin ja tuon upean villa-kashmirsekoitteisen neulemekon pukisin mustien ylipolvensaappaiden pariksi. Ah, ihana syksy!

 

Tomorrow we are heading back home and getting back to the normal daily rhythm. I’ve been living now for over a month from my suitcase, so I can’t wait to get my closet back. I’m also planning to go through it and get rid of anything I haven’t used in a while. Fall always makes me want to clean my closet and get rid of old (and make space for new things).  Knits, coats and boots are the Fall pieces that I tend to always drool over. Luckily I’ve been able to stay strong and not buy every perfect knit I find, because the stores are now full of them. Look at that cashmere knit from Filippa K for example…or that wool coat from Busnel. Both are perfect!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

You May Also Like

2 comments

Reply

Tulin tekemään intervention. Siis et todellakaan myy sitä pikkuchanelia! Sen muotokieli on ihan eri luvulta kuin flap bagisi, se on persoonallinen, iätön, erilainen ja ihana. Kaikilla täytyy sitä paitsi olla pikkulaukku, johon mahtuu vain jätskirahat ja avaimet. Sulla se nyt sattuu olemaan Chanelin 😉 Sitä paitsi, potentiaalinen tyttäresi ei ikinä anna sulle anteeksi, jos myyt toisen perintöaarteista! Nii!

Reply

Haha, ehkä intervaatio on todella tarpeen tässä tapauksessa! Olen vaan käyttänyt sitä niin paljon lähiaikoina, että siihen tuli aikamoinen ähky. Sitten mietin, että vaihtaisin sen johonkin neutraalimpaan (esim. Célinen trioon). Jotenkin tuo kultainen hihna on alkanut tympimään ja tekisi mieli hankkia jotain vähemmän “blingiä”. Mutta tämä voi tosiaan olla hullu idea, jota kadun myöhemmin, joten täytyy vielä miettiä asiaa kunnolla ja sulatella ajatusta 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *