innolux modern art 9

 

Etsimme kauan valaisinta uuden vierastalomme olohuoneeseen ja kun sain viestiä kotimaiselta Innoluxilta, jossa kysyttiin haluani  testata heidän tuotteitaan, niin innostuin heti. En tiedä miksi en ole kuullut aikaisemmin tästä suomalaisesta valaisinmerkistä, sillä valikoima on todella klassinen ja kaikki tuotteet sen verran ajattomia, että ne palvelevat koko elämän. Yhteistyön tiimoilta päädyin valitsemaan tämän nimensä mukaisesti modernin Modern Art-pöytälampun.

Ihastuin sen minimalistiseen muotoon ja ilmavuuteen. Se ei vie kaikkea huomiota ympäriltään, mutta on kuitenkin tarpeeksi näyttävä. Valitettavasti meidän olohuone on vain sen verran korkea, että tämä jää kooltaan hitusen pieneksi (voi kuin tätä olisi saatavilla myös isompana), mutta onneksi hätä ei ole sen näköinen, sillä löysimme sille toisen täydellisen paikan.

Tuossa olohuoneessa se on nyt kuitenkin ollut testattavana ja valo huikean kaunis aina iltaisin. Se nousee upeasti tuolta ylhäältä päin ja valaisee todella tehokkaasti. Ihastuin myös Innoluxin kattovalaisimiin (ne kannattaa tarkastaa), mutta meille ei täällä ollut niille tarvetta, sillä katossa on jo spotit. On kuitenkin ihana tutustua aina uusiin kotimaisiin merkkeihin ja nyt ainakin tiedän mistä valaisimia kannattaa seuraavalla kerralla etsiä!

 

We were looking for a table lamp for our living room for a while before I got a message from a Finnish lamp brand called Innolux. They have great models and beautiful lamps, so I was surprised I hadn’t heard of them before. I chose this modern classic called Modern Art, as it’s very simplistic and well, modern enough. Unfortunately it’s a little bit too tiny for the living room (the ceiling is so high), but we found another great spot for it. I also loved Innolux’s ceiling lamps and if I ever need one, I have to keep their collection in mind!

 

innolux modern art 10

innolux modern art 11

You May Also Like

2 comments

Reply

Mistä tuo superkaunis sohvapöytä on? 🙂 Valaisin myös on oikein kaunis ja ollutkin omalla haavelistallani jo pitkän aikaa kunhan sopiva paikka löytyisi!

Reply

Se on Cobellosta! 🙂 Se on itse asiassa kaksiosainen, eli siihen kuuluu toinen hitusen matalampi pöytä, jonka saa osittain tuon korkeamman alle. Se on vain tällä hetkellä käytössä tv:n alla, kun tv-kaapistoa ei ole vielä löytynyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *