style plaza 9

 

Meidän loma täällä Suomessa on nyt ohitse ja tänään palaamme takaisin Ranskaan. Viimeisen viikonlopun vietimme landella ja saimme vielä osittain nauttia ihanista ilmoistakin. Perheeni kesäpaikkaa tulemme kyllä molemmat kaipaamaan! Jos jossain osaan rentoutua kunnolla, niin se on tuolla. Mikään ei voita valoisia kesäiltoja ja löylyjä puusaunassa. Ensi kesää siis odotellessa!

Tämä oli muuten ensimmäinen vuosi tuossa vastavalmistuneessa vierastalossa. Siellä on ihana nukkua ja muutenkin tuo lisätila tuli kyllä tarpeeseen. Nyt landella voi olla samaan aikaan isompikin porukka ja kaikille on hyvin tilaa, sekä tietenkin oma rauha. Kuten te tiedätte, sisustaminen jäi hieman kesken, mutta hitaasti eteenpäin. Tilasin Desenion nettisivuilta nuo kehykset ja julisteet (julisteet saatu blogin kautta).  Mietin niitä alkuun sängyn yläpuolelle, mutta nyt en olekaan niin varma, joten jätin ne lattialle odottamaan päätöstä.

Rentouttavan viikonlopun jälkeen on ihana palata takaisin kotiin ja Suomeen tulen varmasti käymään taas muutaman kuukauden kuluttua (suunnittelemme mm. lukijailtaa Andiatan kanssa). Ei siis tarvitse kauaa ikävöidä perhettä ja ystäviä. Nyt kuitenkin nokka kohti lentokenttää ja kotia. Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

 

It’s the end of our vacations in Finland and today we are heading back home to France. We spent the last weekend at our summerhouse and even had sun and warmth one day. We’ll both miss this place, as it’s where we both can relax completely. Nothing beats light summer evenings and a wooden sauna.

After a relaxing weekend we are ready to go back home and I’ll be back here in a few months, but now it’s time to head to the airport and jump on that Paris plane. Have a great new week everyone!

 

style plaza 1

style plaza 12

style plaza 5

style plaza 11

style plaza 3

style plaza 10

style plaza 6

astrophotography-portrait-511-3.jpg

Photos: Thomas D.

You May Also Like

2 comments

Reply

Ai että tuo teidän kesäpaikkanne on ihanan näköinen! Vaan kyllä suu pysähtyi huokaukseen viimeisen kuvan kohdalla. Upea! 🙂
Ranskassa taitaa kesäiset lämpötilat jatkua vielä tämän kuun?

Reply

Kiitos Jaana! 🙂 Poikaystäväni oli aivan fiiliksissä kun pystyi kuvaamaan tähtitaivasta kun mitkään kaupungin valot eivät häirinneet. Korvessa kun sitä oltiin 😉
Jep, laskeuduttiin eilen illalla harmaaseen Pariisin, mutta heti kun astui ulos niin vastaan tuli lähes troppinen kosteus. Tänne on päivälämpötilaksi luvattu lähemmäs +30 astetta nyt tämän viikon, eli kesäistä ilmaa siis tiedossa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *