marimekko-ss17-8

 

Marimekko esitteli kevät-kesä 2017 mallistonsa eilen Pariisissa. Näytös pidettiin Suomen suurlähetystössä osoitteessa Place de Finlande, joka sijaitsee aivan Ponte Alexanderin kupeessa. Suurlähetystössä oli ihana tunnelma ja Marimekon koti-tuotteet oli laitettu kauniisti esille. Live-bändi vielä kruunasi kokonaisuuden ja kun itse näytös alkoi, niin sai kyllä moneen otteeseen huokailla ihastuksesta.

Täma mallisto oli suosikkini Marimekolta ja kuten näette, ihastuin näihin yksivärisiin ja tummanpuhuviin asuihin. Toki mallistossa oli paljon muutakin ja väriä riitti tuttuun Marimekko-tyyliin, mutta mallisto oli huomattavasti modernimpi ja leikkaukset harkitumpia, kuin mitä aikaisemmin. Vaikka kaikki värit ja kuosit eivät sytyttäneet, niin huomasin silti vaatteiden mallin ihastuttavan. Useasta asusta mietin, että voi kun tuo olisi saatavilla kokomustana. Aikamoinen ero muutaman vuoden takaiseen, jolloin en olisi ikinä voinut kuvitellut haaveilevani vielä joku päivä Marimekon tuotteista.

Ihanaa, että Marimekon face lift jatkaa oikeaan suuntaan ja nyt sitä alkaa itsekin olemaan kiinnostuneempi kotimaisesta muodista. Omaan makuuni Andiata ja Balmuir ovat edelleen niitä ykkösiä ja heidän valikoimasta voisin pukea päälleni lähestulkoon mitä tahansa. Laatua ja hienostunutta luksusta on ne sanat millä kuvailisin näitä merkkejä. Marimekko alkaa kyllä hiljalleen kiinnostamaan entistä enemmän, joten saa nähdä jos se vielä kipuaa joku päivä listalleni näiden kahden kotimaisen merkin rinnalle!

 

Marimekko presented their SS17 collection yesterday at the Finnish embassy in Paris. The embassy is located on Place de Finland, close to the Ponte Alexander, so the location was beautiful. The inside of the embassy was just as beautiful, as it was decorated with Marimekko’s home line. The live band was the icing on the cake and when the show started I couldn’t help, but feel proud of this Finnish brand.

This collection was my favorite so far and these were the looks I fell for. Of course the collection had many colorful pieces and prints (as they are a strong part of the Marimekko DNA), but luckily there were these darker tones for us who are not too comfortable with flashy colors and prints. I love these looks!

Thank you Marimekko for having my again!

 

marimekko-ss17-5

marimekko-ss17-1

marimekko-ss17-3

marimekko-ss17-4

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

andiata-vest-10

 

Polkaistaan käyntiin tämän vuoden toinen ja samalla viimeinen Andiata-viikko. Esittelen taas syysmalliston suosikkejani ja tulette myös näkemään samoja vaatekappaleita, kuin viime kerralla, mutta hieman eri tavalla stailattuna. Tässä lookissa olin eilen muotiviikoilla ja tämä harmaa liivi on mielestäni aivan ihana. Tätä löytyy ainakin myymälästä ja nettikaupasta löytyy sama liituraidallisena.  Tiesin heti, että haluan stailata sen sopivan rennosti, joten kashmirpoolo oli helppo valinta sen pariksi. Kashmir on lempimateriaalini, joten ei ihme, että iskin silmäni tähän pehmoiseen neuleeseen. Värikin on tuttu ja turvallinen harmaa (yllätys, yllätys). Alle sopisi toki siistimpi puserokin, mutta näin liivistä saa astetta arkisemman. Muhkea huivi sopisi myös tämän asun kanssa mainiosti! Liivit toimivat hyvin myös työpukeutumisessa ja tämä yhdistettynä Gayla-puseroon ja suoriin housuihin olisi tyylikäs valinta toimistolle. Mitä te tykkäätte tästä asusta ja liiveistä ylipäätänsä? Kuullaan vielä illemmalla Marimekon muotinäytöksen tiimoilta, mutta toivotan jo nyt kaikille ihanaa uutta viikkoa!

 

So this look starts the second Andiata week and I’ll be showing you again six of my favorite outfits from this Finnish brand. Some pieces you have already seen here, but I’ll style them a bit differently this time. Let’s start with this outfit I wore yesterday to PFW. I’ve never been into vests, but when I saw this one (called Tash), it became a favorite. I knew I wanted to pair it up with something casual, to avoid the “business-like” look and what better way to do that, then combine it with a knit. More precisely with a cashmere knit. This Polana turtleneck is a true wardrobe essential and is something I could live in for the months to come. Do you guys wear vests and what do you think about this look?

 

La deuxième semaine Andiata commence aujourd’hui ! Cette fois-ci je vais vous montrez mes looks préférés de la collection Automne. Vous remarquerez certaines pièces que j’ai déjà portées qui se marient à merveille avec cette nouvelle collection. Mon premier coup de cœur est cette veste Tash que j’ai voulu combiner avec du cachemire, pour garder un style casual et moins formel. De la laine et du cachemire, c’est vraiment combinaison parfaite, vous ne pensez pas?

 

andiata-vest-12

andiata-vest-3

andiata-vest-6

andiata-vest-8

andiata-vest-7

Photos: Thomas D.

Vest / Tash (in striped charcoal)

Cashmere knit / Polana

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Andiatan kanssa.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save