andiata-vest-10

 

Polkaistaan käyntiin tämän vuoden toinen ja samalla viimeinen Andiata-viikko. Esittelen taas syysmalliston suosikkejani ja tulette myös näkemään samoja vaatekappaleita, kuin viime kerralla, mutta hieman eri tavalla stailattuna. Tässä lookissa olin eilen muotiviikoilla ja tämä harmaa liivi on mielestäni aivan ihana. Tätä löytyy ainakin myymälästä ja nettikaupasta löytyy sama liituraidallisena.  Tiesin heti, että haluan stailata sen sopivan rennosti, joten kashmirpoolo oli helppo valinta sen pariksi. Kashmir on lempimateriaalini, joten ei ihme, että iskin silmäni tähän pehmoiseen neuleeseen. Värikin on tuttu ja turvallinen harmaa (yllätys, yllätys). Alle sopisi toki siistimpi puserokin, mutta näin liivistä saa astetta arkisemman. Muhkea huivi sopisi myös tämän asun kanssa mainiosti! Liivit toimivat hyvin myös työpukeutumisessa ja tämä yhdistettynä Gayla-puseroon ja suoriin housuihin olisi tyylikäs valinta toimistolle. Mitä te tykkäätte tästä asusta ja liiveistä ylipäätänsä? Kuullaan vielä illemmalla Marimekon muotinäytöksen tiimoilta, mutta toivotan jo nyt kaikille ihanaa uutta viikkoa!

 

So this look starts the second Andiata week and I’ll be showing you again six of my favorite outfits from this Finnish brand. Some pieces you have already seen here, but I’ll style them a bit differently this time. Let’s start with this outfit I wore yesterday to PFW. I’ve never been into vests, but when I saw this one (called Tash), it became a favorite. I knew I wanted to pair it up with something casual, to avoid the “business-like” look and what better way to do that, then combine it with a knit. More precisely with a cashmere knit. This Polana turtleneck is a true wardrobe essential and is something I could live in for the months to come. Do you guys wear vests and what do you think about this look?

 

La deuxième semaine Andiata commence aujourd’hui ! Cette fois-ci je vais vous montrez mes looks préférés de la collection Automne. Vous remarquerez certaines pièces que j’ai déjà portées qui se marient à merveille avec cette nouvelle collection. Mon premier coup de cœur est cette veste Tash que j’ai voulu combiner avec du cachemire, pour garder un style casual et moins formel. De la laine et du cachemire, c’est vraiment combinaison parfaite, vous ne pensez pas?

 

andiata-vest-12

andiata-vest-3

andiata-vest-6

andiata-vest-8

andiata-vest-7

Photos: Thomas D.

Vest / Tash (in striped charcoal)

Cashmere knit / Polana

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Andiatan kanssa.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

10 comments

Reply

Kaunis asu! As always. 🙂 Tuli eräs postaustoive mieleen. Olet moneen otteeseen maininnut, että vaatekaappisi on suht pieni, etkä halua pitää kerralla suurta määrää vaatteita garderoobissasi. Minulla on sama tavoite, ja olisikin siis mielenkiintoista kuulla kuinka paljon vaatteita ja asusteita sinulla on käytännössä eli mistä vaatteista ja asusteista vaatekaappisi sisältö koostuu.

Mukavaa alkanutta lokakuuta!

Reply

Voi kiitos Maaria! Ja hei kiitos postaustoiveesta. Tämä voisikin olla mielenkiintoinen postaus toteuttaa, eli laitetaan työnalle! Yritän saada postauksen ulos tämän kuun aikana 🙂

Kiitos ja sitä samaa sinne!

Reply

Breathtakingly classy, stylish and perfectly minimalistic outfit! You’re rocking this vest! 🙂 :*

https://lartoffashion.com/october-files/

Reply

Thank you dear and enjoy this new week! 🙂

Reply

Such a great look. Perfect for working days.

Kisses from Berlin
Valentina | DAILY SUIT

Reply

Thank you Valentina! So glad you like it 🙂

Reply

Wow! What a chic and luxurious look! <3

xo Vanessa from http://www.Trendique-Magazine.com

Reply

Thank you dear! <3

Reply

Mielettömän upeita kuvia ja ihana sinä <3

http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

Reply

Voi kiitoa Miia! <3 Kauniisti sanottu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *