best-tapas-restaurants-in-barcelona-7

 

Telefèric

Löysimme tämän tapas-ravintolan hotellin suosituksesta, kun ensimmäisenä iltana olimme niin väsyneitä, että halusimme syödä hotellin läheisyydessä. Ravintola on viihtyisä sisältä (ulkonakin on muutama pöytä), mutta mikä vei kyllä tässä paikassa voiton, oli itse ruoka. Namm, miten hyviä tapaksia! Palvelu oli myös hyvää ja drinkit erinomaisia (kokeilkaa mojitoa!).

 

This place was close to our hotel and the food was delicious! The service was also very good and the mojitos are worth trying.

 

best-tapas-restaurants-in-barcelona-1

best-tapas-restaurants-in-barcelona-2

 

Cerveceria Catalana

Löysimme myös tämän ravintolan hotellin suosituksella ja se sijaitsee vain muutaman korttelin päässä Art Gallerysta. Henkilökunta varoitteli jo etukäteen, että paikka on erittäin suosittu paikallisten, kuin turistienkin keskuudessa ja sinne on aina jonoa. Ravintola ei ota ollenkaan varauksia vastaan, eli sinne kävellään sisään ja pyydetään hostia laittamaan nimet listalle. Siinä vaiheessa normaalisti sanotaan, että kauanko pöydän saamiseen menee. Meidän tapauksessa sanottiin alkuun 1h15, joten mentiin siksi aikaa drinkeille muualle. Lopulta taisimme saada pöydän vasta puolentoista tunnin jälkeen, mutta ruoka oli kyllä kaiken sen odotuksen ja härdellin arvoista. Aivan jumalaisia tapaksia ja vielä todella hyvään hintaan. Hinnat olivat sen verran huokeita (muutaman euron per tapas), että ajattelimme annoskokojen olevan pieniä. Mitä vielä…tilasimme aivan liikaa ruokaa ja lähestulkoon vyöryimme sieltä ulos. Tämä ravintola on kyllä ehdottomasti koettava ja ruoka on aivan mielettömän hyvää. Jos jotain suosittelen, niin tilatkaa vain muutama tapas alkuun ja sitten jatkotilauksia nälän mukaan. Ne tulevat todella nopeasti keittiöstä, eli odotella ei tarvitse, vaikka kaikkea ei tilaisikaan heti! Opimme tämän itse kantapään kautta (se ähky muistuu vieläkin mieleen)…Vinkkinä suosittelen tilaamaan katalonialaista erikoisuutta, eli “leipää tomaatilla”. Sitä saa joka ravintolasta, mutta täällä se oli erikoisen hyvää. Sitä ei ollut erikseen listalla, eli se pitää tilata suoraan tarjoilijalta!

 

This place is super popular and there is usually a long wait to get a table (they don’t take reservations). So you have to walk up to the host and she will put your name down and tell you how long the wait is going to be. We waited for 1,5h (went for a drink in between) and even after all the hassle and waiting, it was well worth it. Amazing tapas for a really good price!

 

best-tapas-restaurants-in-barcelona-9

best-tapas-restaurants-in-barcelona-5

 

El Nacional

Sain vinkin tästä ravintolasta ihanalta Elisalta (kiitos vielä!) ja onneksi päädyimme viimeisenä päivänä tänne, sillä ravintola itsessään on jo näkemisen arvoinen. Se on valtava tila, missä on monta erityylistä ravintolaa saman katon alla. Me päädyimme tapas-paikkaan ja söimme taas aivan taivaallisia tapaksia. Itse olisin voinut syödä paikan batatas bravas-annoksia varmasti kolme. Niin hyviä ne olivat! Tämä ravintola on myös tyyliltään ja sisutukseltaan aivan upea, eli ehdottomasti kokeilun arvoinen paikka. Paikan skumppabaaria haluan kokeilla seuraavan reissun yhteydessä!

 

The food is excellent, but the place itself is worth seeing. I loved the decor and the concept of having different types of restaurants under one roof. We chose the tapas place and their patatas bravas was too delicious!

 

best-tapas-restaurants-in-barcelona-8

P.S. Tässä vielä linkki postaukseen Barcelonan hotellistamme!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

andiata-pitsipaita-1

 

Tämä ranskalaisesta Dentelle de Calais-Caudry-pitsistä tehty puseron on Andiatan syysmalliston yksi helmistä. Tämä ranskalainen pitsi taitaa olla yhtä markkinoiden hienointa ja se tosiaan tehdään Ranskassa Calais:n ja Caudryn alueella vanhoja perinteitä kunnioittaen. Tämä kyllä näkyy ja tuntuu vaatteessa, sillä jälki on niin viimeisteltyä ja pitsi pehmeää ihoa vasten. Tuo kuvio on myös huikean kaunis! Puserossa on trendikkäästi levenevät hihansuut, jotka vangitsevat katseen ja sen takia halusin alaosan olevan mahdollisimman yksinkertainen, jotta pusero pääsee oikeuksiinsa. Yritin miettiä, että miten saisin tästä juhlavasta puserosta arkisemman ja voisin kuvitella yhdistäväni sen mustan poolopaidan kanssa. Asia erikseen on sitten se, että raaskisiko näin herkkää vaatetta käyttää arkena? Pusero on kuitenkin täydellinen vaatekappale tulevan sesongin juhliin!

 

This Andiata blouse is made of the trademarked Dentelle de Calais-Caudry lace, which originates from France. This lace is one of the most luxurious on the market and it’s made using an original and unique technique from a 200-year old tradition. Pretty impressive don’t you think? You can feel the quality just by looking at the blouse, but it also feels great on. This blouse has trendy bell-sleeves and for this reason I wanted to combine it with simple black pants, so the attention is completely on this piece. This blouse is stunning and it’s perfect for the upcoming party season!

 

Cette blouse est en dentelle de Calais-Caudry. Une des dentelles la plus luxueuse au monde. Fabriquée exclusivement en France, cette dentelle est issue d’une tradition vielle de plus de 200 ans. Assez impressionnant, vous ne pensez pas ? La première chose qui saute aux yeux en regardant cette dentelle est sa qualité de finition et de détails. Au porter, elle est également très confortable. Les manches évasées sont à la mode pour cette saison, c’est pour cette raison que j’ai voulu la combiner avec un simple pantalon noir. Cette blouse est magnifique et est parfaite pour les fêtes de fin d’année qui arrivent toujours très vite.

 

andiata-pitsipaita-2

andiata-pitsipaita-9

andiata-pitsipaita-5

andiata-pitsipaita-7

Photos: Thomas D.

Shirt / Dentelle de Calais-Caudry blouse (available in stores)

Pants / Klava

*Postaus toteutettu yhteistyössä Andiatan kanssa.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save