screen-shot-2016-10-17-at-15-55-54

 

Olen miettinyt näitä laukkuasioita tässä viimeiset viikot ja tullut siihen tulokseen, että uusin tulokas on joko mini Marcie tai Hayley. Chloélla siis mennään! On itse asiassa ensimmäinen laukkuostokseni tältä merkiltä, mutta oletan laadun olevan hyvää? Célinen Trio jäi pois laskuista sen jälkeen, kun kävimme katsomassa sitä Barcelonassa poikaystäväni kanssa. Hän melkeinpä inhosi sitä, eikä ymmärtänyt koko “pussukka” konseptia. Yritin selittää, että siinä yksinkertaisuudessa piilee juurikin sen laukun viehätys, mutta kun ei – miehet. Tosin jos olisin ollut laukusta satavarma, niin olisin ostanut sen hänen mielipiteestään huolimatta. Hän sai kuitenkin miettimään sitä, että ehkä Chloén naisellinen ja boho-tyyli voisi tuoda kivaa lisää muuten niin yksinkertaisiin asuihini? Myös yksi asia missä Chloén laukut veivät voiton olivat se, että nuo molemmat mallit ovat saatavilla “grained leather” -versiona. Haluan kestävän pinnan, joka ei naarmuunnu ihan niin helposti.

Chanelin Flap Bagin kanssa olen huomannut sen, että herkkä lampaannahka naarmuuntuu helposti, mutta sille ei nyt mitään mahda. Huomaan kuitenkin käyttäväni sitä säästeliäämmin, kuin mitä haluisin juuri sen takia, ettei se naarmuuntuisi liikaa. Ja muuten, huomasin, että yksi hihnan ommel on purkaantunut (se joka “päättelee” sen nahkaisen osan siinä hihnan ympärillä) ja mietin, että vienkö sen Chanelille vai etsinkö hyvän suutarin tästä läheltä? Pieni korjaus, mutta veisin sen mieluummin kyllä Chanelin myymälään. En vain tiedä ottavatko he enää vastaan näitä vanhempia tuotteitaan (jostain luin, että eivät)? Pitäisi varmaan laittaa sinne sähköpostia, niin sillä asia selviää!

Mutta mitä mieltä siellä ollaan – Marcie vai Hayley?

 

You know that I’ve been searching for a small everyday bag and I had narrowed it down into three bags – Trio, Marcie and Hayley. Now the Trio bag by Céline is out of the game. Not because I don’t love it, but because it might be too simple for what I’m looking for and the fact that it doesn’t come in grained leather is a minus as well. Besides this, my boyfriend really didn’t like it. He thought it looked like three cosmetics pouches put together, but that’s kind of the point of it. But he made me see that maybe Chloé’s feminine bags (with the boho-vibe) would work better for me, as my style is already super simple. It’s nice to change it up a bit with the bag don’t you think?

I’ve actually never purchased a Chloé bag before, so I hope the quality is good? And which one do you think I should go for – the Marcie or Hayley?

Save

Save

Save

leather-jacket-and-felt-hat-3

 

Takana on harvinaisen rentouttava viikonloppu nauttien ihanista ilmoista! Eilen illalla olimme iltakävelyllä metsässä ja ulkona oli vielä seitsemän aikaan +19 astetta. Tuntui niin ihanalta ja vielä kun ilmassa tuoksui kuitenkin se syksy. Niin parasta! Toivoisin, että aika pysähtyisi nyt tähän ja seuraavaksi hypättäisiinkin suoraan kevääseen. Tosin joulukoristeet kaupoissa muistuttavat siitä, että talvi on vielä edessä, mutta sitä suuremmalla syyllä näistä päivistä pitää nauttia täysillä. Eikö ole muuten hullua, että lokakuun alussa kaupoista löytyy jo joulukoristeita? Rakastan kyllä joulua, mutta en kuitenkaan halua kyllästyä siihen ennen itse aattoa, heh.

Syksy on pukeutumisen suhteen lempivuodenaikana juuri sen takia, että voi käyttää näitä muhkeita huiveja ja muita syksyisiä asusteita. Balmuirin Lombardia-hatut ovat aivan täydellisiä malliltaan ja tämä vaaleampi väri on mielestäni niin kaunis. Alkuun mietin, että beige ei sovi ihoni värin kanssa erityisen hyvin yhteen, mutta tässä mallissa tuo beige on juuri sopivan kylmä sävyltään, jolloin se toimii hyvin. Kivaa vaihtelua nämä vaaleammat värit muutenkin omassa pukeutumisessani!

Illemmalla tulossa juttua laukuista (taas), sillä olen nyt rajannut mielessäni vaihtoehdot kahteen. Yritän tällä viikolla ehtiä Pariisiin sovittamaan niitä livenä, mutta tästä lisää myöhemmin. Energistä viikkoa kaikille!

 

I had the most relaxing weekend enjoying the amazing weather! Hope you had a great one as well? Yesterday evening we took a walk in the forest and the temperatures were still +19 degrees. Not bad at all! I actually wish time would stop (weather wise) here and next we would jump straight into Spring. But the Christmas decorations in stores are a reminder of the approaching winter. But isn’t it crazy that some stores are already selling Christmas decorations at this time? I mean I love Christmas, but I don’t want to be fed up with it before it’s actually here, heh.

Why I love Fall so much is because I can wear my beloved accessories. I love this Lombardia hat from Balmuir and wouldn’t mind having it in every color. The shape is just perfect! I also thought the color would not work with my light skin, but in fact the beige is the right colder tone, which makes it perfect for my light features. And isn’t it nice seeing something else than the usual black and grey on me?

Tonight I’ll share some thoughts about bags (yes, again), as I have narrowed down the options down to two. This week I’ll try to go to Paris to try them on, but more about this later. Have a great start to this new week everyone!

 

leather-jacket-and-felt-hat-13

leather-jacket-and-felt-hat-5

leather-jacket-and-felt-hat-12

leather-jacket-and-felt-hat-11

Photos: Thomas D.

Leather jacket / Selected Femme (similar here*)

Knit / Andiata* (similar here*)

Jeans / Mango (similar here*)

Sneakers / Paul Green

Hat / Balmuir*

Scarf / Balmuir*

Bag / Chanel

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save