screen-shot-2016-10-17-at-15-55-54

 

Olen miettinyt näitä laukkuasioita tässä viimeiset viikot ja tullut siihen tulokseen, että uusin tulokas on joko mini Marcie tai Hayley. Chloélla siis mennään! On itse asiassa ensimmäinen laukkuostokseni tältä merkiltä, mutta oletan laadun olevan hyvää? Célinen Trio jäi pois laskuista sen jälkeen, kun kävimme katsomassa sitä Barcelonassa poikaystäväni kanssa. Hän melkeinpä inhosi sitä, eikä ymmärtänyt koko “pussukka” konseptia. Yritin selittää, että siinä yksinkertaisuudessa piilee juurikin sen laukun viehätys, mutta kun ei – miehet. Tosin jos olisin ollut laukusta satavarma, niin olisin ostanut sen hänen mielipiteestään huolimatta. Hän sai kuitenkin miettimään sitä, että ehkä Chloén naisellinen ja boho-tyyli voisi tuoda kivaa lisää muuten niin yksinkertaisiin asuihini? Myös yksi asia missä Chloén laukut veivät voiton olivat se, että nuo molemmat mallit ovat saatavilla “grained leather” -versiona. Haluan kestävän pinnan, joka ei naarmuunnu ihan niin helposti.

Chanelin Flap Bagin kanssa olen huomannut sen, että herkkä lampaannahka naarmuuntuu helposti, mutta sille ei nyt mitään mahda. Huomaan kuitenkin käyttäväni sitä säästeliäämmin, kuin mitä haluisin juuri sen takia, ettei se naarmuuntuisi liikaa. Ja muuten, huomasin, että yksi hihnan ommel on purkaantunut (se joka “päättelee” sen nahkaisen osan siinä hihnan ympärillä) ja mietin, että vienkö sen Chanelille vai etsinkö hyvän suutarin tästä läheltä? Pieni korjaus, mutta veisin sen mieluummin kyllä Chanelin myymälään. En vain tiedä ottavatko he enää vastaan näitä vanhempia tuotteitaan (jostain luin, että eivät)? Pitäisi varmaan laittaa sinne sähköpostia, niin sillä asia selviää!

Mutta mitä mieltä siellä ollaan – Marcie vai Hayley?

 

You know that I’ve been searching for a small everyday bag and I had narrowed it down into three bags – Trio, Marcie and Hayley. Now the Trio bag by Céline is out of the game. Not because I don’t love it, but because it might be too simple for what I’m looking for and the fact that it doesn’t come in grained leather is a minus as well. Besides this, my boyfriend really didn’t like it. He thought it looked like three cosmetics pouches put together, but that’s kind of the point of it. But he made me see that maybe Chloé’s feminine bags (with the boho-vibe) would work better for me, as my style is already super simple. It’s nice to change it up a bit with the bag don’t you think?

I’ve actually never purchased a Chloé bag before, so I hope the quality is good? And which one do you think I should go for – the Marcie or Hayley?

Save

Save

Save

You May Also Like

28 comments

Reply

I’d say go with Marcie because Hayley doesn’t stay in good shape/ intact and Marcie does and it looks more classy to me than the Hayley. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Oh really? Well that’s good to know! I definitely don’t want a bag that doesn’t keep its shape.
Thanks for the advice Natali 🙂

Reply

You’re welcome dear! If I’m very particular about something, that is the shape of the bag, I want it to always stay in the same shape as when I bought it. Some bags just don’t look good after using them for some time. I hope that this will make your shopping doubts easier. 🙂

Reply

Yeah, I agree! Any bag will look bad, if it’s “saggy” (I’m not sure if I can use this word for a bag :D).
And yes, any advice definitely helps so thank you!

Reply

Hayley 😉 Sitä ei näe niin paljoa, ja on muutoinkin mielestäni tyylikkäämpi. Ja peukut pystyyn että jätit trion liikkeeseen (se on myös vähän plää) 😉 Makuasioista ei voi kiistellä, mutta toisaalta juuri niistä voi kiistellä.

Reply

Se on kyllä kaunis, mutta mietin sitä jos se ei pysy muodossaan (niinkuin Natali sanoi)…Se on kyllä selkeälinjaisempi, kuin Marcie, mutta sitten taas Marcien rentous ihastuttaa. En ole kyllä nähnyt tuota Hayleya livenä ikinä, joten ehkä Chloén myymälässä saan vastauksen, kun molemmat laukut on edessäni. Ja jep, en ole kyllä katunut sen Trion jättämistä laskuista, vaikka sekin on kaunis (ja olisi ollut monikäyttöinen)!

Reply

Hei! Minäkin olisin sanonut että Marcie. Itselläni on ollut se käytössä pari vuotta ja naarmuakaan ei näy. Käytän sitä juuri niissä tilanteissa joihin en raatsi Chanelia ottaa. Iltamenoissa, mutta tosi usein ihan vain shoppailureissulla. Se on tosi huoleton, ja mielestäni tosi tyylikäs mutta rento.

Reply

No kieltämättä Marcie keikkuu nyt ykkössijalla, mutta en ole vielä nähnyt kumpaakaan livenä, joten saa nähdä mitä mieli sitten sanoo, kun ne ovat nenäni edessä 🙂 Mutta etsin juuri sellaista rentoa laukku, jonka voi heittää olan yli ja ottaa mukaan niin ostoksille, kuin rennolle dinnerille. Marcie ja Hayley ovat varmasti molemmat siihen tarkoitukseen täydellisiä!

Reply

Itselläni haaveissa Marcie, niin kaunis <3

Reply

Se kyllä on!<3

Reply

Marcie! Olen itsekin kuolannut sitä jo hyvin pitkään, joten annan siksi ääneni sille. 😉
Se on vielä kauniimpi livenä, kuin kuvissa. Vaaleissa väreissä toki yksityiskohdat tulee paremmin esille, mutta miten sitä voisi vastustaa mustaa? 😀

Reply

Valtaosa on antanut äänensä Marcielle! :)Ja ehkä se oli ykkösenä jo omassa päässänikin, mutta odotan vielä myymälään pääsyä, ennen sitä lopullista päätöstä. Se harmaa sävykin on ihana, mutta tunnen itseni sen verran hyvin, että varma-musta on tämän hintaluokan laukussa kuitenkin se oma juttu 😉 Boring, I know…

Reply

Pöh! Musta ei ole koskaan tylsä. Se on tyylikäs. 😉
Mitä muuten tuollainen kaunokainen kustantaa nykyään?

Jos/kun taas palloilet Helsingissäpäin, niin olisi tosi kiva joskus päästä kuvaamaan sua. Ilmoittele jos kiinnostaa. 🙂

Reply

No näinhän se on! 🙂 Tuo mini Marcie on 590€ ja Hayley taas siitä n. 100€ kalliimpi. Mielestäni siis aika “kohtuuhintaisia”, kun vertaa moneen muuhun luksusmerkkiin.

Ja hei todellakin! Kuvaustreffit ilman muuta 🙂 Tulen reilun viikon päästä, eli laitan sulle viestiä kun olen maisemissa! Ja hei se Andiatan lukijailta on tiistain 1.11., eli jos ehdit, niin tule sinnekin. Laitan tänne blogin puolelle virallisen kutsun huomenna!

Reply

Molemmat näyttää kuvissa ihanilta! Kommentoinkin jo aikaisemmin että mulla oli Mini Marcie joka näytti suht tyhjänä huonolta, jotenkin lytyssä ja sinne piti aina tunkee huivi tms tuomaan muotoa! Mutta se oli useamman vuoden takaa joten ehkä muutosta on tullut. Nyt mulla on medium Marcie ja se on kyllä perfect, pysyy ryhdissään!

Reply

Toivottavasti siihen olisi tosiaan tullut muutos, sillä mikään laukku harvoin näyttää hyvältä jos se on lytyssä! :/ Mietin vain, että se koko on niin pieni, että muutamista jutuista se on täynnä, eli se olisi harvoin ihan tyhjillään? Mutta kiva kuulla, että olet ainakin olltu tyytväinen siihen medium Marcieen (sekin on ihana) 🙂

Reply

En ole Hayleyta livenä nähnyt, mutta näiden kuvien perusteella sanoisin ehdottomasti sen. Sopivan simppeli ja kaunis muotokieli.

Joudun ehkä etsimään sen omiin käsiin ja mallailemaan sitä seuraavaksi, tosin sait minulle jo kovan Celine Belt Bag kuumeen, että ehkä se on sitten seuraava. Kunhan vaan löytyisi mustana jostain 🙂

Reply

Se on kyllä yksinkertaisempi muotokieleltään näistä kahdesta! Ja kaunishan se on – sitä ei voi kieltää 🙂 Itsekään en ole tosin nähnyt sitä vielä livenä, joten saa nähdä jos mieli muuttuu, kun niin käy!

Célinen Belt Bagia voin kyllä suositella! Se on niin ihana ja yksi lemppareistani. Ja hei tule Pariisin pienelle shoppailu-matkalle, koska täältä se löytyy varmasti mustana 😉

Reply

Haha, juurikin eilen katselin Pariisin lentoja ja mietin, että mikä olisi sellainen ajankohta, että saisin kalenteriini mahtumaan pienen viikonloppu reissun. Tälle vuodelle tosin lupasin itselleni, etten osta enää yhtäkään laukkua, mutta jos sitten vaikka tammikuussa 😉

Reply

No onneksi tätä vuotta on jäljellä enää muutama kuukausi ja tammikuu häämöttää jo horisontissa! 😉 Ja hei viikonloppu Pariisissa on aina hyvä idea!

Reply

Voikohan olla, että tuo Natalin mainitsema Hayleyn ongelma muodossa pysymisen kanssa koskisi enemmän isompia kokoja? Kuten edelliseen laukkupohdintapostaukseesi kommentoin, ostin hetki sitten Hayleyn nano-koossa, joten ei liene vaikea arvata kumpaa minä suosittelen. 🙂 Pitkää kokemusta minulla ei toki ole, mutta minun on vaikea kuvitella sen menettävän muotoa kovin helposti, sillä laukku on melko pieni ja “tukevan” oloinen muotonsa ja ompeleiden vuoksi (vaikea selittää, mutta näet sitten kun pääset hypistelemään ja sovittelemaan laukkuja). Itse olin aluksi menossa jo ostamaan Marcieta, mutta nähtyäni laukut livenä kallistuinkin Hayleyn ostoon. Ja olen ehdottomasti samaa mieltä Camillan kanssa, Marcien yksityiskohdat pääsee huomattavasti paremmin oikeuksiinsa muussa väreissä (intense green -väri näyttää ainakin kuvissa aivan upealle!!) kuin mustana, sillä mustassa ne vähän hukkuvat tummaan väriin.

Reply

Niin…mietin itsekin, että voiko niin pienen laukun kanssa olla muodon suhteen ongelmia? Etenkin kun hankkisin sen siinä “grained leather”-versiossa, niin mietin, että se nahka on suhteellisen jämäkkää…mutta eihän sitä ikinä tiedä! Harmi (mulle, heh), ettet ole ehtinyt käyttämään omaasi sen pidempään. Mutta tosiaan kyselen myyjiltä vähän asiasta ja toivon, että paikan päällä oikean laukun valitseminen on sitten helppoa. Jos ei ole ja pitää liikaa miettiä, niin sitten molemmat saa vielä jäädä liikkeeseen ja mieleen hautumaan 🙂

Reply

Hayley on super kaunis mutta sulkumekanismi todella epäkäytännöllinen! Siinä siis lyhyt vetoketju joka aukee kokonaan, eli niinkuin takissa. Sulkiessa täytyy siis saada palat aina kohdakkain ja se tuntui kovin hankalalta koska laukku on aika pieni, nahka jäykkää ja vetoketju aika “jämäkkä”. Testailin sitä Hesassa Ninasilla mutta harmikseni tuon vetoketjudilemman huomasin.

Marcie on ihanan rento, tosi eri tyylinen mutta ihanan näppärä ja tavaraa mahtuu enemmän 🙂 Harmi ettei se Trio napannut! Se on oma suosikki, mutta kaikki ei sovi kaikille 🙂

Reply

Hei kiitos tästä näkökulmasta! Ehdottomasti täytyy otta tämäkin huomioon ostopäätöstä tehdessä, koska voin vaan kuvitella, kuinka hermot palaisi jos saisi taistella jatkuvasti sen vetoketjun kanssa. Onneksi blogin kautta saa kuulla tiedän mielipiteitä ja ajatuksia, koska ne todellakin auttaa.

Trio on kyllä ihana (ja who knows, ehkä joku päivä se löytyykin vielä kaapista), mutta tällä hetkellä fiilikset on enemmän Chloén laukuissa 🙂

Reply

😀 mä olen niin samaa mieltä sun poikaystävän kanssa, en tykkää siitä Celinen trio-laukusta yhtään,ihme lituska pussukka 😀 Näistä kahdesta Hayley! Marcien ulkonäköön olen jo kyllästynyt ja noi tikkaukset ja roikkuvat narut ei miellytä mun silmää. Hayleyssä kivat noi renkulat ja muutenki style ja yksinkertasempi.
Harmi juttu tuon Chanelin kanssa! Pintanaarmut saa kyllä korjattua lambskinistä helposti, kysy suutarilta jotain kevyttä voidetta! Toivottavasti saat ketjun korjautettua! 🙂

Reply

No nyt kun poikaystäväni piirsi tuon kuvan mun mieleeni, niin kieltämättä se alkaa näyttää omissa silmissäkin aikamoiselta pussukalta…mutta jotain kiehtovaa siinä silti on! Mutta kun sovittelin sitä myymälässä, niin siitä ei tullut sellaista “pakko saada”-vibaa. Toivottavasti huomenna näistä jommasta kummasta Chloén laukusta tulisi se fiilis…Tykkään kyllä molemmista, mutta toivon, että myymälässä toinen vie heti voiton, jotta päätöksestä tulee helpompaa. Voi kyllä olla, että lähden sieltä tyhjin käsin ja jään pohtimaan asiaa vielä pariksi kuukaudeksi 😀 The struggle is real, heh…

Sain Chanelin myymälästä palautetta, että voin viedä sen heille korjaukseen, mutta siinä menee sitten se 4-6 viikkoa. Toisaalta se on pakko saada kuntoon, joten ei auta! Samalla voin kysäistä, että mitä he suosittelevat kulumille ja naarmuille tehtäväksi…

Ihanaa illanjatkoa sinne 🙂

Reply

Toivottavasti, se “pakko saada viba” on niin oleellinen juttu noissa laukkujutuissa!
Loistavaa että saat laukun korjaukseen!! Ne kyllä huoltaa laukun siinä samalla, joten voit yllättyä iloisesti kun haet sen kuuden viikon päästä! <3

Reply

Niin on! Fingers crossed 🙂 Ja onneksi puhutaan vain laukuista, joten jos en saa kunnon fiiliksiä, niin sitten ainakin säästyy rahat tai etsin toisen vaihtoehdon!
Jep, hope so <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *