screen-shot-2016-09-26-at-17-14-53

Juttua taas laukuista! Kuten moni teistä jo tietää, olen pitkään harkinnut pienen mustan arkilaukun hankkimista ja yksi tärkein kriteeri laukulle on se, että sen saa vedettyä olan yli ja on tarpeeksi kompaktin kokoinen. Ykkösenä on Célinen Trio (jota olenkin jo käynyt mallailemassa myymälässä) ja toisiksi vaihtoehdoiksi ovat nousseet Chloén Marcie, sekä Hayley-laukut. Näitä jälkimmäisiä en ole vielä käynyt sovittamassa, joten voi olla, että ne eivät livenä enää iskekään ja siinä silloin Trio on selkeä voittaja. Mikä Triossa ihastuttaa on tuo yksinkertaisuus ja monikäyttöisyys (sitä voi ilmeisesti käyttää myös clutchina), kun taas näissä Célinen kahdessa ihastuin malliin, sekä siihen, että laukuissa on kuitenkin jotain ekstraa.

Yksi asia mikä tuossa Triossa epäilyttää on tuo pehmeä lampaannahka (näkyykö siinä kaikki naarmut heti?). Huomasin, että Célinellä oli tässä syysmallistossa Trio grained lambskin -versiona, eli siinä ei näkyisi naarmut ja jäljet samalla tavalla, kuin tässä sileäpintaisessa versiossa. Laitoin mailia Célinelle ja sieltä tuli kahden minuutin sisällä vastaus, että tämä grained lambskin-versio on loppuunmyyty jokaisesta Célinen putiikista ympäri maailmaa. Nyt yritän selvitellä, että onko sitä mahdollisesti tulossa lisää vai oliko sen vain tämän kauden juttu.

Nyt täytyy siis hieman selvitellä ajatuksia, ennen kuin ostan yhtään mitään ja miettiä, mikä näistä olisi omiin tarpeisiini se paras. Eiköhän sekin selviä ajallaan!

 

Let’s talk about…bags! As you know, I’m searching for a simple small sized everyday bag and I have now narrowed down the options to three bags; Céline Trio, Chloé Marcie and Chloé Hayley. I still need to try them all on, but I think my number one option is still the Trio. It just seems so simple (impossible to get bored of), compact and then of course versatile (you can also use it as a clutch). What I love about the Chloé options are the shape and structure.

My only concern with the Trio is the soft lambskin, which might get scratched very fast. Small scratches here and there don’t bother me, but I’m not looking for a “high maintenance bag”. I want something I can just pick up and take with me without having to worry about the bag getting ruined after wearing it too much. I know Céline offered the Trio in grained lambskin, which is more durable and would be my choice, but of course this version is sold out worldwide and apparently they are not continuing it (or so I heard?).

In any case, I’ll think about these three options (and try them out in the store) and hopefully after I’ll be able to make my decision. Luckily we are just talking about bags (nothing more serious then that), so I don’t think I can make a wrong one no matter what I choose, heh!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

12 comments

Reply

Alkuun pahoitteluni, jos kommentitini tulee kahdesti. Jonkin sortin ongelma netin kanssa meneillään 🙂 Marcie oli ensimmäinen designerlaukkuni ja edelleen suosikkini. Se on käytössä ehdottomasti eniten kaikista laukuistani. Kevyt, rennon boheemi mutta silti tyylikäs. Laukku vaikuttaa ehkä pienelle, mutta on tilaihme. Minulla mukana kulkevat puhelin, pieni lompakko, huulipuna, avaimet ja aurinkolasit, jotka kaikki mahtuvat helposti laukkuun ja tilaa jää vielä hieman ylikin. Nahka on ihanan pehmeää, mutta ei ole naarmuuntunut käytössä. Hihnan “liimaukset” ovat murtuneet hieman, mutta en koe sitä ongelmana. Aluksi se toki harmitti, mutta ei sitä käytössä ole huomannut. Haaveilin laukusta aikoinaan varmaan vuoden, kunnes lopulta työelämään siirryttyäni päätin hankkia laukun enkä ole kertaakaan ostosta katunut 🙂 Onnea valintaan ja pohdintaan! 🙂

Reply

Heippa Nina, kommentti tuli vain kerran, mutta eipä siitä kahdestakaan mitään haittaa olisi ollut 🙂
Kiitos kun kerroit omia käyttökokemuksiasi tuosta Marcie-laukusta. En ole ikinä edes sovittanut sitä myymälässä, eli en tiedä miltä se sitten näyttää päälläni, mutta ainakin kuvissa se on kaunis. Ja se näyttää juuri sellaiselta helpolta ja ikityylikkäältä vaihtoehdolta. Itse haaveilen siitä minikokoisena, sillä en kuljeta mukanani puhelinta ja lompakkoa ihmeellisempää. Täytyy kuitenkin mallailla niitä eri vaihtoehtoja ja katsoa, että mikä onkaan sitten itselleni se paras koko.
Ja kiva kuulla, että laadullisesti olet ollut tyytyväinen, vaikka jotain käytönjälkiä omassasi taitaa jo näkyä.

Kiitos vielä ja täällä jatketaan näitä “täydellisen laukun” pohdintoja! 🙂

Reply

Mullakin on Marcie, mutta medium-koossa, ja se on ihan täydellinen! Sen sijaan pienen Marcien myin pois, koska se ei mielestäni näyttänyt hyvältä ellei ollut sullottu ihan täyteen tavaraa :/
Musta keskikokoinen laukku olisi vielä hankintalistalla, pitääkin harkita tuota Celineä!

Reply

Mulla olisi suunnnitelmissa hankkia juuri se pieni (vai onko se jopa mini nimeltään?) sen takia, että mulla aina niin vähän tavaraa mukana. Ja jos enemmän, niin silloin valitsen belt bagin tai mini luggagen. Täytyy siis pitää mielessä, että jos se ei näytä hyvältä ns. ilman, että on täyteen sullottu, niin silloin se ei ole välttämättä mun laukku. Toisaalta jos päädyn siihen miniin, niin se on varmasti täynnä jo ihan niistä perusjutuista…

Jos mietit sitä belt bagia, niin voin kyllä lämmöllä suositella 🙂 Aivan huippu!

Reply

Ihania nuo kaikki, oi että. Celinestä jossain vaiheessa haaveilin, mutta jostain syystä se kuitenkin jäi. Mulla ei ole ikinä ollut yhtään Celinen laukkua. Jotenkin oon ihastunut Chloeen ja oma Georgia on ollut aivan superhypertäydellinen. Vaikka se on minulla tosi vaaleassa värissä ja päällisnahka on pehmoista lamb skiniä, ei siinä ole juuri mitään jälkiä kovasta käytöstä huolimatta. Ovelasti vaalean laukun takaosa on vahvempaa ja liukkaampaa nahkaa, eli siihen ei tule hiertymiä tummista farkuistakaan. Georgian ansiosta oikeastaan opin tulemaan toimeen minilaukkujen kanssa, ennen kanniskelin aina mieluiten isompia tote-tyylisiä laukkuja. Nyt tekisi mieli valita aina olkalaukku. Georgiaan muuten mahtuu enemmän tavaraa kuin Chaneliini, jotenkin sen malli joustaa paremmin. Eli tässä valinnassa en tainnut sua osata auttaa, mutta tulipa turistua omasta laukusta 🙂

Lauantaina tuun Pariisiin muuten!

Reply

Niin ja onhan Chloélla vielä se Georgia-mallikin! Apua nyt alkaa olla valinnanvaraa jo vähän liikaakin 😉 Muistan vuosi sitten kun ihailin sitä sulla Marimekon näytöksessä. Kaunis se kyllä on! Ja olen myös huomannut, että mitä pienempiä laukkuja käyttää, niin sitä vähemmän on tarvetta raahata mukanaa vaikka mitä. Ne perusjutut riittää!

Mä lähden huomenna reissuun, mutta tuun takaisin viikonlopuksi. Yritetään ehtiä sinne Marimekon näytökseen, joten toivottavasti nähdään siellä! 🙂

Reply

Itselläni ei ole kokemusta näistä laukuista, mutta mielenkiintoista kuulla muiden pohdintoja ja kokemuksia. Varsinkin mitä nahkaan ja ylipäänsä laatuun tulee, siitä voi olla hyötyä tulevaisuudessa kun seuraavaa laukkua hankin.

Omaan silmään tuo Trio iskee parhaiten minimalistisuudellaan. Chloén laukuissa kyllä kiva boho-tyyli. Itselläni ollut Drew noin vuoden verran ahkerassa käytössä ja olen kyllä tyytyväinen sen laatuun. Ja kuten Nina kommentissaan mainitsi, Chloén laukut vaikuttavat olevan tilaihmeitä.

Reply

Itsekin aina etsin netistä laukkuarvoisteluita ja muita keskusteluita, jotta saa vähän paremman käsitykseen siitä mitä on oikeasti ostamassa. Nämä merkkilaukut kun eivät ole täysin ilmaisia, joten en halua laittaa rahojani merkkiin, jonka laatu on huonoa. Pradasta olen esimerkiksi kuullut niin paljon negatiivista (laadun suhteen), että siihen merkkiin en kyllä satsaisi ainakaan laukkupuolella.

Trio on kyllä kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaa. Ja näistä vaihtoehdoista varmasti se monikäyttöisin. Chloén laukuissa taas vetoaa juurikin se boho-tyyli. Drew on mielestäni myös kaunis, mutta siinä itseäni häiritsee se metallinen hihna. Tai ainakin nyt kun etsin todella simppeliä veskaa!

Täytyy kyllä käydä sovittelemassa näitä Chloén laukkuja, ennen kuin teen päätöksen, sillä eihän sitä ikinä tiedä jos tuo Marcie vaikka veisikin voiton!

Reply

Minulla on tuo Chloen Marcie burgundinvärisenä juuri tuossa mini-koossa ja se on kyllä toiminut aivan lyömättömänä arkilaukkuna!
Hassua jopa kuinka paljon kehuja olen saanut juuri tuosta laukusta.. Mutta täytyy antaa täydet pisteet sille; se on laukku joka löytyy eteisestä valmiina kun pitää lähteä käymään kaupassa, viemään koiria kävelylle, lounaalle kaupungille..ja sinne mahtuu tarpeentullen jopa minijärkkärini.

Reply

Nyt en kyllä malta päästä testaamaan tuota Marcie-laukkua, kun moni teistä on sitä suositellut! 🙂 Mietinkin, että se voisi olla juurikin täydellinen “joka paikan”-laukku. Ainoa missä Trio vetää voiton on se, että siitä saa myös clutchin ja en tiedä sitten onko tuo Marcie iltamenohin liian arkinen.

Anyway, kiitos suositteluista ja kiva kuulla, että olet ollut siis tyytyväinen! On valintani sitten Trio tai Marcie, niin pieleen tuskin voi mennä!

Reply

En tiedä luetkoja vastailetko näin vanhojen postausten kommentteihin ja tuleeko tämä jo liian myöhään, mutta satun nyt vasta lukemaan postauksen. Ostin itselleni pari viikkoa sitten tuon Chloen Hayleyn nano-koossa, ja täytyy sanoa että se on aivan täydellinen! Sovittelin sitä ja Marcie miniä molempia, mutta jostain syystä Hayley iski kovempaa. Se on sisältä mokkanahkaa, kun taas Marciessa on kangasvuori. Tuo mokkanahka tekee laukusta mielestäni hieman “hienostuneemman” ja myös nuo metalliset lenkit on kauniit. Ekstraplussa Hayleyssä siitä, että vetoketjun saa avattua kokonaan (irroitettua siis päistä) tarvittaessa eli sitä voi pitää myös auki halutessaan. Hayleytä ei ole tullut vastaan juuri missään, mikä on minusta plussaa, sillä esim. Drewiin olen kyllästynyt siksi, kun sitä näkee joka paikassa. Myöskään en pidä Drewin metalliketjusta, vaan kokonahkainen hihna on suuri plussa.
Kaikki nämä kolme ovat kyllä todella kauniitta. Mihin ikinä päädytkään, et varmasti tule pettymään. 🙂

Reply

Heippa! Toki vastailen 🙂 Kiitos siis kun kommentoit vielä tätä vanhempaa postausta, sillä kaikki apu on tarpeen…olen nimittäin arponut nyt tässä viimeiset viikot, että mikä se näistä onkaan ja melkein päädyin jo tuohon Marcieen. Célinen Trio taitaa olla pois laskuista, sillä kävimme katsomassa sitä poikaystäväni kanssa ja hän inhosi sitä heh. Hänen mielestään se oli vain perus “pussukka”. Yritin selittää, että se on juuri se pointti, mutta miehet-oh well. Hän sai kyllä miettimään sitä, että se laukku onkin ehkä jopa liian minimalistinen, vaikka minimalistisesta tyylistä pidänkin. Oma tyylini on vain niin simppeli, että ehkä laukulla on kiva lisätä jotain särmää? Siksi tuo Marcie-mallin boheemi ja naisellinen tyyli miellyttää ja sama tuossa Hayleyssa. Täytyykin nyt malttaa hetki ja mennä vaikka Pariisiin (tai Nina’siin kun tulen Suomeen parin viikon kuluttua) mallailemaan molempia 🙂 Sillä se selviää! Kiva kuitenkin kuulla, että se Hayley on sun suosikki ja olet ollut tyytyväinen valintaasi! Ja onhan se upea…

Tiedätkö itsekään en ihastunut siihen Drew-malliin ja se metallinen hihna on jotenkin liian juhlallinen (etsin kuitenkin arkilaukkua) ja siten rajoittaa sen käyttöä.

Kiitos vielä avustasi ja ihanaa illanjatkoa sinne! 🙂 Itse pohtimaan näitä laukku-juttuja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *