fur-vest-mjm-1

 

Maanantai aamuna kun olimme jo lähdössä kotiin päin ihanan sunnuntain jälkeen, nappasimme vielä nopeasti asukuvat hotellilla. Voi kun saisin aina taustaksi näin upean tilan! Tuo hotellin käytävä oli kyllä niin kaunis, että olisin voinut viettää koko päivän vain siellä. Onneksi Versaillesin palatsi oli sen verran lähellä, että tuolta malttoi lähteä.

Hassua muuten, että lähes joka kerta kun päälläni on karvaliivini, niin minua luullaan venäläiseksi. Eipä siinä mitään, sillä tunnen monia todella tyylikkäitä venäläisiä, mutta poikaystävääni tämä huvittaa suunnattomasti. Tälläkin kertaa aamiaisella puhuin ranskaa tarjoilijalle ja kun lähdimme pöydästä hän katsoi minuun hymy huulilla ja sanoi “spasiba“, eli kiitos venäjäksi. Raukka luuli tekevänsä suuren vaikutuksen, mutta pieleen meni. Poikaystävä tietenkin nautti tästä ja loppupäivän olin sitten Anastasia, eli ainakin hän sai hyvät naurut.

 

On Monday, right before we checked out of the hotel, we took these outfit pics quickly. This lobby was just too perfect and I wish I would have it always as a backdrop for my pics. This corridor was perfect and I could have spent the entire day there. Luckily the palace of Versailles was just a short walk away, so I was able to leave.

It’s funny that every time I wear this vest, people think I’m Russian. Nothing bad about that (as I know many elegant Russians), but my boyfriend thinks it’s too funny. Even this time we were having breakfast and I spoke French with the waiter. Then when we were leaving, he tried to be super polite and said “spasiba” to me, which means “thank you” in Russian. My boyfriend of course loved this and he called me Anastasia all day. I’m glad one of us found that amusing, heh!

 

fur-vest-mjm-3

fur-vest-mjm-4

fur-vest-mjm-7

fur-vest-mjm-2

Photos: Thomas D.

Knit / H&M (similar here*, here*)

Vest / MJM (similar here*)

Jeans / Lindex (similar here*, here*)

Shoes / Paul Green (similar here*)

Sunnies / Montana (similar here*)

Bag / Céline

*Commercial links.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

14 comments

Reply

Hahah, well, I’m a Russian, so I can def. say that your face does resemble Russians, but it’s also very Finnish/ Lappish, then again, many people are more aware of how Russians look than North Finns. 😀
Anyway, the point is that you’re beautiful! 😀

https://lartoffashion.com/gourmet-moment-baked-arctic-char/

Reply

Oh, really? I though you were Croatian! At the Chanel store in Paris, the sales lady once thought I was from Ukraine…so I guess it really depends on the person making the guesses 😀 But mostly people always think Sweden/Norway, but nobody has ever got Finland right on the first try, heh!

Well thank you my dear and right back at you!

Reply

You look AMAZING. Absolutely love this look

xxx, Eva
http://www.dark-rebel.com

Reply

Thank you Eva! Glad you like it 🙂

Reply

You look so chic, as always !

This bag is fabulous !

http://www.pardonmyobsession.com/

Reply

Thank you Caroline! 🙂 Yeah, I’m obsessed with this bag!

Reply

Hei, hauska tarina ja upea on liivi + asukin 🙂 Minua ja poikaystävääni on myös luultu venäläisiksi tai ukrainalaisiksi ulkomailla.. en kyllä tiedä miksi.
Tyylisi on upea ja olet aina niin eduksesi kuvissa. Ihanaa syksyn jatkoa Ranskaan 🙂

Reply

Kiitos Kaisa! 🙂 Eikä? Ehkä meissä suomalaisissa on sitten samaa näköä itä-eurooppalaisten kanssa, heh? Ja voi että, kiitos paljon! Ihanaa syksyn jatkoa myös sinne 🙂

Reply

Hei missä hotellissa olitte ja mitä piditte siitä? Näyttää ihanalta! 🙂

Reply

Heippa Jenni! Olimme hotellissa nimeltä Trianon Palace – Waldorf Astoriassa ja pidimme! 🙂 Teen viikonloppuna hotellista vielä pienen arvion blogiin, eli siinä sitten enemmän fiiliksistä!

Reply

Hih, hauska tarina! Mä voisin veikata sua ruotsalaiseksi, jos pitäisi joku maa valita, mutta venäläiseksi…? Tai ehkä se on nuo sun kauniit ja korkeat poskipäät, jotka hämäävät ihmisiä. Mun miestä luullaan aina saksalaiseksi, johtuu varmaan siitä, että on niin pitkä ja skrode kaveri. Mua on kerran luultu puolalaiseksi!

Hei yritän päästä sun lukijailtaan, ainakin näillä näkymin pääsen. Olisi kiva vihdoin tavata livenä!

Reply

Tuntuu, että täällä vähän pidempi vaalea nainen mielletään heti venäläiseksi? Ei siinä siis mitään pahaa ole ja ainakin poikaystäväni nauttii tilanteesta joka kerta yhtä paljon heh.

Ja hei olisi aivan ihanaa jos ehdit sinne lukijailtaan! Skoolataan kuohuvalla tapaamisen kunniaksi 🙂

Reply

Minäkin olen saanut kuulla näyttäväni venäläiseltä, mutta se kommentti tuli omalta poikaystävältä! Olin ostanut uuden karvatakin hänen tietämättään ja kun sen päälleni ekan kerran kiskaisin tuli hänen suustaan samantien, että näytät ihan venäläiseltä 😀 En sitten tiedä pitäisikö se ottaa negatiivisesti vai kohteliaisuutena? 😀

P.S. Onkohan tähän kommentointikenttään tulossa muutosta? Itsellä ainakin tämä fontti tässä on aivan äärimmäisen pientä. Toki koneen näyttöni on ehkä vähän kaukana, mutta olisi miellyttävämpi kirjoittaa, jos fontti olisi hieman isompaa 🙂

Reply

Poikaystäväni suusta olen myös kuullut samaa ja sekin on aina silloin, kun päälläni on karvaliivi/takki! Moni näköjään yhdistää turkiksen (tai tekoturkiksen) venäläisyyteen, heh? 😀

Ja hei tottakai – yritän muuttaa fonttia täällä kommenttiboksissa isommaksi, jotta lukeminen ja kirjoittaminen on helpompaa! En itse asiassa edes tajunnut kuinka pieni tämä fontti on, ennen kuin nyt katsoin sitä uudestaan tämän sun kommentin jälkeen. Kiitos siis parannusehdotuksesta! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *