nessi-knit-andiata-1

 

Sitä saa mitä tilaa. Olen niin kauan toivonut viileämpi ilmoja ja vihdoin ne ovat täällä. Ironisesti ilma viileni kerralla sitten kunnolla, eli melkeinpä tärisin tässä asussa, vaikka kyseessä olikin tämä lämmin merinovilla/kashmir oloasu. Lokakuussa otan kyllä tämän ilman mielelläni vastaan ja nyt voi vihdoin käyttää kunnon syystakkeja ja muhkeita asusteita. Jesss! Tämä Andiatan neulosasu on ihana kotona oleiluun, mutta halusin myös kokeilla miten se taipuu hieman siistimmäksi asuksi ja hyvinhän se. Voisin hyvin käydä tämä asu päälläni lasillisilla tai brunssilla viikonloppuna. Voi toki näyttää siltä, että poistuin kotoa pyjama päälläni, mutta eipä sillä niin väliä! Muistan muutama vuosi sitten kun kauhistelin niitä aikuisten potkupukuja (ja jengi ilmeisesti käytti niitä ihan julkisilla paikoilla?) ja tässä sorrun lähestulkoon samaan…what can I say?

Onneksi on jo torstai, sillä tämä viikko on tuntunut jostain syystä todella pitkältä. En tiedä jyllääkö meillä kotona joku pieni flunssapöpö vai mikä, mutta olemme poikaystäväni kanssa molemmat olleet aika finaalissa. Onneksi viikonloppu häämöttää jo horisontissa ja voimme nukkua univelkoja hieman pois! Andiata-viikkoa on jäljellä vielä kaksi asua ja ensi viikolla järjestän teille sitten arvonnan, eli pysykää kuulolla. Ihanaa torstaita kaikille!

 

You get what you ask for. I’ve been hoping for the weather to cool down for so long and now it finally happened. Ironically up to the point where I was almost freezing in this warm merino-wool/cashmere outfit of mine, heh. But I can’t complain, because now I can wear my proper Fall coats and beanies. Just what I wanted! You have seen this Andiata’s “home outfit” here before, but now I wanted to see if I could make it suitable to leave the house with. I would definitely go for drinks or a brunch in this look, even though it might scream “I was just chilling on my couch a second ago”, but who cares? I’ll wear it anyway, heh!

 

J’ai déjà porté cette tenue il y a quelque temps, mais je voulais voir si je pouvais l’adapter pour quitter la maison. Ce n’est clairement ce qui ressemble le plus à une tenue d’hiver, mais si confortable que je pourrais la porter pour un week-end pour même un brunch entre amis. Le combo cachemire et laine est merveilleux et si confortable que ça pourrait être ma tenue principale pour me tenir chaud cet hiver.

 

nessi-knit-andiata-6

nessi-knit-andiata-7

nessi-knit-andiata-3

nessi-knit-andiata-9

nessi-knit-andiata-10

Photos: Thomas D.

Blazer / Jenner

Knit / Nessi 2

Pants / Aliona

 

*Postaus toteutettu yhteistyössä Andiatan kanssa.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Eipä näytä yöasumaiselta yhtään sun päällä. Kyllähän nuo “pyjamat” näyttävät varsinkin muotikuvissa hyviltä, mutta ei se kyllä normiarkeen taivu, ainakaan omasta mielestäni. Tuon paidan voisin kyllä kotiuttaa vaikka ja heti, näyttää ihanan pehmeältä!

Reply

Viime keväänähän oli suuri trendi juuri ne silkkiset yöpuvut ja kuten sanoit, niin kuvissa näyttää hyvältä, mutta sitten ehkä todellisuudessa hiukan hankala arkeen? Joo, tämä paita on aivan ihana ja täydellisen mallinen! 🙂

Reply

Heippa, mistä noi ihanat aurinkolasit on?

Reply

Heippa Satu! Lasit ovat sellaisen merkin, kuin Montanan. Ostin ne yhden reissun yhteydessä paikallisesta optikkoliikkeestä ja olisiko hinta ollut joku 40€? Eivät ole siis hinnalla pilatut, eli jos löydät nämä jostain, niin suosittelen hankkimaan :)Tässä on vielä malllin sarjanumero: MS28 5055860813845.

Reply

Aivan ihana!Musta tuo juuri sopivasti skarppiutta asuun.

Reply

Kiitos Satu!:) On kyllä ihan totta, että mustalla saa kivasti minkä tahansa asun vähän skarpimmaksi (ja tässä tapauksessa siihen on kyllä tarvetta, heh)!

Reply

Aika kaukana kyllä niistä potkupuvuista 🙂 Tykkään asustasi taas (jälleen kerran) tosi paljon.

Reply

Toivottavasti! 😉 Kiitos Mankka ja ihanaa viikonloppua sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *