valoon-photography-anna sofia-42

 

Tämä takki on maailman täydellisin! Andiatan syksyn mallistossa on kaksi takkia, joihin rakastuin palavasti ja tämä on niistä toinen. Musta pitkä villakangastakki kultaisilla napeilla on ajaton klassikko, joka palvelee monta vuotta eteenpäin ja on aina muodissa. Takkia on saatavilla myös beigenä (sekin on upea), mutta suosikkini on kyllä tämä musta. Tämän kun yhdistää syksyllä korkonilkkureiden ja kashmir pipon kanssa, niin on kyllä aika kova kombo!

Takin pituus on myös ihanteellinen ja se kyllä pitää lämpimänä kylmempänäkin päivänä. Lyhytvartiselle takki voi olla liian pitkä, mutta sitä saa helposti lyhennettyä, joten rohkeasti vaan sovittelemaan!

 

This coat is just perfect in my opinion! Andiata’s Fall collection has two coats that I’ve been drooling over ever since I saw them and this is one of them. A long black wool coat with golden buttons is such a timeless piece, which can be worn for years to come. It’s also available in beige (which is gorgeous as well), but for me this black one works better.  Imagine combining this with high heeled ankle boots and a cashmere beanie? It would be such a cool combo for Fall!

I also love the length of this coat, as it keeps you warm even on a colder day. For someone who is a bit shorter, the hem might be too long, but it’s easy to get shortened. This coat is definitely one of the many gems in this collection!

 

À mon avis, ce manteau est tout simplement parfait. La collection Andiata comporte deux manteaux, dont un qui me fait de l’œil depuis quelque temps. Un manteau long en laine noire avec un soupçon de cachemire, il est tout simplement magique. Associez le avec des bottines talons hauts et un bonnet en cachemire, et là, c’est la combinaison parfaite !

 

valoon-photography-anna sofia-49

valoon-photography-anna sofia-44

valoon-photography-anna sofia-45

valoon-photography-anna sofia-51

valoon-photography-anna sofia-46

Photos: Karoliina Jääskeläinen /Valoon

Coat / Fryda

Knit / Nessi

Pants / Dania

*Postaus toteutettu yhteistyössä Andiatan kanssa.

Enregistrer

Enregistrer

You May Also Like

12 comments

Reply

That coat would be a perfect pick for Fall/Winter! Can’t go wrong with a classic coat like this one. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Yes, for sure! I absolutely love it 🙂

Reply

Ryhdikäs, mutta kuitenkin kääriytymiseen sopiva. Tykkään! 🙂

Reply

Joo, tämä on aivan ihana! Yksi suosikeistani tosta mallistosta 🙂

Reply

Tiedätkö saako sitä Andiatan smokkipukua vielä. Sinulla taitaa olla se. Onko se housupuku aina heillä tuotannossa.Kiitos

Reply

En ainakaan nähnyt sitä tässä uudessa mallistossa, mutta ehkä se voisi olla yksi heidän klassikoista, joka on juuri aina kausittain tuotannossa? Kyselen hieman ja palaan asiaan! 🙂

Reply

Ja kyllä, itseltäni löytyy siis tämä; https://www.style-plaza.com/2015/11/le-smoking.html

Reply

Hei Eeva! Koko settiä löytyy vielä varastosta koossa 34 ja 38. Bleiseriä ilmeisesti vielä muutamassa muussa koossa. Mitä kokoa etsit? Setti voidaan toimittaa myymälään sovitusta varten jos haluat!

Reply

Aivan ihana takki! Niille, joilla ei ole valkoista kissaa 🙂

Reply

Tämä on kyllä ihana! Hih, blondikin saa käydä takin teippiharjalla läpi, mutta voin vaan kuvitella, että valkoisen kissan kanssa se teippiharjakaan ei enää riitä. Mutta onneksi tätä on saatavilla myös beigenä 😉

Reply

Kiitos kovasti avusta.Olen tulossa Helsinkiin vasta 14-19.9Voisin käydä siellä liikkeessä sovittamassa.Takin koko on ehkä 40 ja luulen, että housujen myös.Olen käsittänyt,että Andiatan vaatteet ovat pientä kokoa.Oletko tietoinen myyköön Stockmann kyseistä pukua?

Reply

Heippa! Laitatko viestiä tähän osoitteeseen (erika.hanhisuanto@andiata.fi) hyvissä ajoin ennen Helsinkiin tuloasi, niin Andiatan porukka saa oikean koon myymälään sinua varten (jos on vielä oikeaa kokoa jäljellä). Toivottavasti saat omasi, sillä tuo housupuku on niin ajaton ja tyylikäs!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *