paris-11

 

Sanoin eilen palaavani illemmalla Pariisi-postauksen kera, mutta sitten kävikin niin, että poikaystäväni kainalo ja lasi viiniä vei voiton koneella naputtamisen sijaan. Uskon ja toivon, että moni teistäkin oli jossain ihan muualla perjantai iltana, kuin koneen ääressä. Palataan kuitenkin nyt vielä hetkeksi Pariisin tunnelmiin näiden puhelinkuvien kautta. Hyvää viikonloppua kaikille ja huomiseen.

1. Chloén myymälässä ihastelemassa heidän asusteitaan. // 2. Mini Marcie oli jo selkeä voittaja tässä vaiheessa. // 3. Kävin viemässä Chanelille laukkuni huoltoon ja samalla katsoin, jos valikoimassa olisi ollut mustia korviksia. Mieluisia ei kuitenkaan löytynyt. // 4. Maison Michel-myymälään on aina pakko kurkata sisään. Täydellisiä hattuja ja myymälä sijaitsee kätevästi Chanelin myymälää vastapäätä Rue Cambonilla.

I was supposed to post about my day in Paris last night, but a glass of wine and my boyfriend sounded better, than typing my computer on a Friday night, so I decided to leave it for today. I’m pretty sure (or at least hope) than most of you weren’t on your computers yesterday evening anyways, so it’s better this way. But let’s get to it, so this is how my day in Paris looked like through my iPhone. Enjoy your weekend everyone!

1. Visiting the Chloé store on Saint Honoré. Their bag and accessories selection is amazing. // 2. The Mini Marcie was a clear winner and it just felt like my bag from the very start. // 3. I took my vintage Chanel for repair and at the same time looked at some earrings. I was looking for something in black, but didn’t quite find anything I loved. // 4. I just love Maison Michel’s hats and their store is beautiful.

 

paris-33

 

5. Kävin lounastamassa ihanan Millan kanssa La Villagessa ja samalla ihasteltiin Diorin kaunista julkisivua. // 6. Ilma oli epävakainen ja vaikka muutaman kerran satoi rankastikin, niin silti vältyin pahimmalta kastumiselta. // 7. Treffit upean Matildan kanssa ja päädyimme puolittamaan tämän herkullisen pavlova-annoksen. // 8. Paikaksi valikoitui Hotel Costes (yllätys, yllätys).

 

5. I had lunch with the gorgeous Milla in La Village and of course we had to admire the store front of Dior (something I do everytime I’m in Paris). // 6. The weather was not on my side, but despite the rain showers I managed not to get soaked. Thank god for shops, where you can hide from the rain, heh. // 7. I had dessert with beautiful Matilda and we shared the Pavlova. Yummy!  / 8. Guess where we went? Yes, Hotel Costes (surprise, surprise). It’s just so conveniently located that I almost accidentally always find myself there when in Paris.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Love your pics babe !

http://www.pardonmyobsession.com/

Reply

Thanks dear! 🙂 Have a great weekend!

Reply

Apua, noi Chanelin korvikset joita pidät kädessä on minun hääkorvikseni luultavasti! 🙂 Isäni lähetti minulle kuvan Heathrown lentokentältä, että oli ostanut ne minulle kun niissä on noin täydellisesti toi “something blue”. 😀 Odotan innolla, että pääsen hypistelemään niitä! Hän oli ostanut myös nuo joissa on kaksi helmeä. Aika ihana iskä. Mustat chanelit ois kyllä kans ihanat vaikka ihan arkikäyttöön!

Reply

Oooh, ihana isä! 😀 Korvikset ovat varmasti täydellinen asuste hääpäivänä (ja hei onnea tulevalle morsiammelle)! Etsin juurikin mustia (tarpeeksi pieniä) arkikäyttöön, mutta etsintä jatkukoon!

Reply

Ihania kuvia! Ja tiedätkö, päädyin hankkimaan itselleni tuon Haileyn ja oon niiin tyytyväinen! Että kiitti vaan vinkistä, en ollut sitä aiemmin harkinnutkaan. 🙂 Upea tuo Marciekin, ei silti!

Reply

Kiva, että bongasit sen täältä ja tykästyit niin kovin! 🙂 Itselleni tuo Marcie tuntui heti niin omalta, että sen jälkeen Hayley ei tullut enää kysymykseenkään (ei siinä etteikö sekin olisi kaunis). Koin myös, että se Hayleyn vetoketju-systeemi tuntui jotenkin hankalalta verrattuna tuohon Marcien läppään, mutta sekin taitaa vain olla makuasia!

Ihania hetkiä uuden laukun kanssa 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *