mohair-scarf-style-plaza-2

 

Tuntuu, että mohairvilla jakaa ihmiset kahtia – toiset tykkäävät ja toiset eivät voi sietää. Ymmärrän hyvin niitäkin joiden mielestä karvojen löytyminen milloin mistäkin on vain raivostuttavaa, mutta itse rakastan tätä materiaalia. Syynä on myös varmasti se, että kaikki mohairtuotteeni ovat osoittautuneet sen verran laadukkaiksi, että mohair on pysynyt hyvin kasassa ja kiinni tuotteessa (toki niistäkin jotain pientä irtoaa, mutta ei häiritsevästi). Mistä pidän erityisesti tässä materiaalissa on sen pehmoinen pinta ja ylellinen tekstuuri. Talvella mohair pitää myös kantajansa lämpimänä. Kuvissa näkyvän Kid mohair – huivin sain Balmuirilta vuosi sitten ja tämä dusty olive sävy jaksaa edelleen ihastuttaa. Täydellinen harmaan ja vihreän sekoitus.

Huomaatteko muuten, että päätin vihdoin laittaa nämä Biancon-nilkkurit tilaukseen? Jahkailin niiden hankkimista täälläkin monta kertaa ja kun sitten tuli taas yksi ale-kamppis, niin laitoin ne tilaukseen. Malli on ihanan  siro ja kapea, sekä bootsit tuntuvat hyviltä jalassa. Tykkään kun korkoa on tuo neljä senttiä, jolloin saa vähän sitä lisäpituutta, mutta ei kuitenkaan niin paljon, että jalat kärsisivät. Olen huomannut miten laiskaksi tennarit ovat tehneet jalkani…koroillakin kyllä kävelen, mutta lyhyitä pätkiä. Aloin nyt haaveilemaan näistä samoista kengistä mokkaisina (ne ovat vielä alessa), mutta voiko ihmisellä olla samat kengät eri materiaalissa? En tiedä…Niitä harmaita neuleita voi kyllä olla pino tolkulla, mutta mites sitten ne kengät…onko liian tylsää hankkia samat? Kaapissani kun on yhteensä n. 15 paria kenkiä, niin voisi olla liian surullista jos niistä kahdet ovat vielä samat, heh.

Tänään ajattelin muuten laittaa jouluvalot meidän minikuuseen, joten let the fun begin! Täälläkin pimeä tulee sen verran aikaisin (etenkin näinä sateisina päivinä), että lisävalo on enemmän kuin tervetullutta!

 

I think mohair divides people into two camps: ones who love it and ones who can’t stand it. I personally love this material, but I can understand those who don’t. I mean you will most likely find mohair bits in your mouth, eyes and hair, but that’s part of the deal. I have to say though, that all my mohair knits and scarves are great quality and they don’t shed that much hair. But that said, I wouldn’t wear sticky lip gloss with this scarf. I got this Kid mohair scarf from Balmuir a year ago and it’s still one of my winter favorites. I love the texture and soft feel of it and this scarf is a real dream for a person like me who’s always cold.

Are you a mohair lover or you stay away from this frizzy wool?

 

mohair-scarf-style-plaza-5

mohair-scarf-style-plaza-7

mohair-scarf-style-plaza-8mohair-scarf-style-plaza-6Photos: Thomas D.

Leather jacket / Selected Femme (similar here*)

Knit / & Other Stories (similar here*)

Pants / Zara (similar here*)

Scarf / Balmuir*

Boots / Bianco*

Bag / Chloé

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Minimalistic, bundled up perfection!! I can never get tired of your outfits my dear, your sense of style is top notch!

http://lartoffashion.com

Reply

Thank you! So kind of you to say that 🙂 Enjoy your day dear!

Reply

Samat kengät eri värisinä ei haittaa yhtään 🙂 Itse ottaisin nuo kengät kyllä heti mokkasina, olen viime vuosina hurahtanut mokkakenkiin.

ps. sain kuin sainkin käytettyä sen alennuskoodin edellisen postauksen kasvonaamioihin ja paketti tulee kotiovelle Itävaltaan 🙂

Reply

Joo, mokka on aivan ihana materiaali! 🙂 Hieman arka, mutta niin kaunis. Tein nyt päätöksen, että en osta yhtään mitään ennen ensi vuotta (katsotaan kauan pysyn kannassani), joten kengät jäi hankkimatta…

Ja hei loistavaa, että sait tilattua naamiot alennuksen kera kotiin asti! Toivottavasti olet yhtä tyytyväinen niihin, kuin mitä minä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *