grey-coat-1

 

Vaikka luminen talvi on kaunis, niin viihdyn silti paremmin “kuivalla maalla”. Onhan se ihanaa, kun ei tarvitse pukeutua Michelin-ukon näköiseksi tai murehtia siitä, että niillä lempikengillään tulee tekemään ilmalennon jäisellä kadulla. Toki talvessa on niitä hyviäkin puolia, mutta niistä huolimatta en ole talven suurin ystävä. Siksi pako takaisin Ranskaan tulikin juuri oikeaan aikaan, sillä tällä viikolla lunta näyttäisi satavan Helsingissä lähes joka päivä.

Tämä edellinen viikkoni Suomessa oli niin kiireinen, että blogille ei jäänyt samalla tavalla aikaa. Siksi olenkin innoissani siitä, että saan normaalista rytmistä kiinni ja voin tehdä töitä rauhassa. Itselläni on ainakin niin, että mitä kiireisempää, niin sitä vaikeampaa on tuottaa postauksia. Tarvitsen sen tietyn mielentilan ja rauhan, että blogia on mukava kirjoittaa ja ylläpitää. Viime viikolla tuli istuttua muutaman kerran keskellä yötä läppäri sylissä ja tuskaistahan se postausten tuottaminen silloin on. Jos homma menee “pakkopullaksi”, niin silloin inspiraationi loppuu, kuin seinään.

Toisaalta nyt kun blogista tuli pidettyä hieman etäisyyttä, niin entistä suuremmalla innolla palaan takaisin sen pariin. Saa tosin nähdä, että viekö poikaystäväni seura tänään voiton ja jos näin käy, niin silloin huominen postaus ilmestyy vasta myöhemmin. Onko teille muuten mitään väliä mihin aikaan postaus aina ilmestyy? Usein teen ainakin sen yhden aamupostauksen ja jos juttua riittää, niin illaksi vielä toisen. Postaustoiveita saa muuten esittää, jos tulee mitään ideoita mieleen! Energistä viikkoa kaikille!

 

I think a snow filled winter is very beautiful, but I personally prefer snowless winters. I love it when you don’t have to dress up as a Michelin Man and you can wear whatever shoes and not worry that you’re gonna break your back when falling on the icy roads. I mean winter does have it’s positives, but I’m not a crazy winter person in general. That’s why I’m happy to leave Finland today, because they are promising more snow this week.

This last week in Helsinki was so hectic, that I didn’t really have as much time for the blog as usual. That’s why I’m excited to go back home and have more time for it again. I feel that the more stressed and busy I am, the harder it is to blog. I have to have my specific flow to be able to write and if I’m stressed, I can just stare at the screen for an hour without getting one sentence down (true story). I mean it’s not like I write a lot in any case, but when you force it, even getting that one sentence is hard.

Luckily I’m back in my comfort zone (work wise), so this week it’s all about fresh outfit pics, interior post and much more!

 

grey-coat-4

grey-coat-2

grey-coat-5Photos: Thomas D.

Coat / Zara (similar here*)

Knit / & Other Stories (similar here*)

Boots / & Other Stories (similar here*)

Beanie / Muji (similar here*)

Brooch / Chanel

Bag / Céline

*Commercial links.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Beauty!! Have safe travels back to France and hopefully next time when you’re back here, it won’t be that cold that we’ll be all dressed up as Michellin man 😀
I’m happy that snow brought us some light and bit of Christmas magic! I’m already starting to feel all festive. 🙂

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks dear! Haha, I hope not…but I’m coming back for Christmas, so it might be that then the streets of Helsinki will be filled with Michelin-men 😉

Reply

Welcome back in France 🙂
It was very cold this morning in Paris but nothing compares to the actual weather in Finland !
Wish you a nice evening,
Je t’embrasse,
Sophie

Reply

Merci Sophie!
Yeah, I was actually surprised by how cold it felt here as well…luckily no snow, but still!

Enjoy your day! 🙂

Bisous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *