picks1

Silk top / Filippa K   T-shirt / 2NDDAY   Coat / Ganni

Pants / Part Two   Blazer / By Malina   Shirt / By Malene Birger

Coat / Ganni   Knit / Samsoe & Samsoe   Top / Moves

 

Olen tämän viikon lähinnä luistellut jäisiä katuja pitkin tennareillani, sillä otin mukaani vain yhdet kengät. Ei sillä, että kaapissani olisi mitään yhtään sen järkevämpiä talvikenkiä, mutta eihän niitä ole tullut kaivattua, kun Ranskassa talvet ovat lumettomia. Aloin kuitenkin nyt vähän pohtimaan, että pitäisikö tänne Suomeen hankkia kunnon talvikengät. Etenkin jos tämä talvi tulee olemaan luminen, niin olen aivan pulassa syyskenkieni kanssa. Talvikenkien kanssa on vain tultava tyylissä hieman vastaan, koska en ole ainakaan vielä löytänyt kenkiä, jotka olisivat sekä tyylikkäät, että tarpeeksi järeät lumisiin olosuhteisiin. Nämä Peter Kaislerit ovat lähellä sitä mitä etsin, mutta en tiedä onko korolliset saappaat sitten kuitenkaan hyvä idea…

Muistin muuten juuri, että vietämme uuden vuoden Puolan vuoristossa ystäviemme kanssa, joten sinne on kyllä ihan turha lähteä millään kiiltonahkanilkkureilla, heh. Vyöryisin varmaan saman tien alas ne jalassani. Poikaystävälläni olisi ainakin hauskaa…

Lennän huomenna takaisin kotiin ja tänne on kuulemma taas luvattu lisää lunta. Kunhan ehdin lennolleni ja pysyn tennareillani pystyssä (ilmalento Helsinki-Vantaalla on sekin nimittäin koettu), niin voin taputella tämän Helsinki reissuni taas hyvin mielin päätökseen.

 

This week winter came to Finland and of course I wasn’t prepared for that. I’ve been literally ice-skating with my sneakers on the streets of Helsinki. I actually don’t have any proper winter shoes (I have no need for them in France), but I have a feeling that this winter will be long and snowy in Finland, so maybe I should get a pair. I think it’s hard to find winter shoes, as they need to be sturdy, yet nice looking.

And I actually just remembered that I’m spending new year’s in Poland’s mountain region, so I guess I need proper winter shoes for there as well. Imagine me sliding off the mountain in my patent leather ankle boots…

So yes – winter boots are next on my shopping  list!

 

*Commercial links/Mainoslinkkejä.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Samoja mietteitä minullakin eilen tennareissa liukasteltuani ja iloisen ilmalennon tehtyäni. Minulla on toki talvikelpoisia kenkiä ja saappaita, mutta kaikissa vetoketju, nauhat tai jotain muuta näprättävää. Vapaa-aikaan halusin jalkineet, jotka vain kiskaistaan jalkaan ja joissa on hyvä pito pohjassa. Harkitsin kotimaisia Kuoma-saappaita, mutta päädyin kuitenkin tilaamaan Adidas by Stella McCartneyn Nagantor-talvibuutsit. Onnea saapashankintaan ja turvallista kotimatkaa!

Reply

Joo, perustennareilla tuolla ei kyllä enää pysy pystyssä! Ainakin kun alamäki tulee vastaan, niin se on sitten menoa, heh. Itsellenikin tärkein kriteeri on hyvä pito pohjasssa (kunnon” traktoripohja”). Jos sen lisäksi vielä ulkonäkö miellyttäisi, niin ostopäätöstä ei kauaa tarvitsisi miettiä.

Kiitos Satu ja rentouttavaa sunnuntaita sinne!

Reply

Nämähän yhdistäisivät sekä tennarit että Peter Kaiserit ja ovat vielä alennuksessakin! 😀

http://www.boozt.com/fi/fi/carvela-kurt-geiger/lille-np_14119261/14119310?navId=65469&group=listing&position=1000000

Reply

Nämähän on ihanat (kiitos vinkistä), mutta tuo pohja näyttää liian sileältä? 😀 En tiedä pysyisinkö niillä yhtään sen paremmin pystyssä, heh.

Ihanaa sunnuntaita sinne!

Reply

Tervehdys!
Tyylikkäitä asujasi on kyllä ilo katsella samoin kuin blogiasi lukea!
Nuo (kunnon) talvisaappaat/ nilkkurit on minullakin hankintalistalla; yhdet aika hyvät löysin Russel & Bromleyltä: http://www.russellandbromley.co.uk/ankle-boots/glamper/invt/372661 Käypä vilkaisemassa.

Mukavaa sunnuntaita, T. Pia

Reply

Heippa Pia!

Kiitos paljon, ihana kuulla <3

Ja hei kiitos vinkistä! Nuohan ovat kauniit. Juuri tarpeeksi järeä pohja ja muutenkin tyylikkäät!
Pitää laittaa mietintään.

Mukavaa sunnuntaita myös sinne!

Reply

Winter has really hit hard everywhere it seems like. We don’t have any snow yet in London but it’s gotten so much colder just over the last couple of days! x
http://josefinmolander.com

Reply

In Helsinki it’s supposed to snow all week, so I’m glad I can escape back to France…I’m not a fan of (too much) snow!

Enjoy your Sunday! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *