Vest / MJM (here)
Cashmere turtleneck / Joseph
Jeans / H&M
Boots / Zara (similar here)
Bag / Céline
Sunnies / Ray Ban 

Those days when I don’t have any inspiration concerning dressing up, I normally wear an all black/grey outfit. It always works and you can’t really go wrong with that. Dressing up is all about following what you feel good in and not so much about following trends. At least that’s my mantra ;)! Have a great week! 

P.S These pictures were taken last week when it was sunny, but still chilly. This weekend the temperatures went up to +22 degrees, which is crazy considering it’s early March…but I’m not complaining!

Niinä päivinä kun inspiraatio pukeutumisen suhteen on nolla niin valitsen usein musta/harmaan asun. Vaatekaapissani lähes kaikki sopii kaiken kanssa ja se helpottaa valtavasti aina kun asukriisi iskee! Ne ketkä fiilistelee pastellisävyjä niin varmaan katsoo kauhuissaan tätä meikäläisen pukeutumista näinkin aurinkoisena päivänä, hih. No mutta näillä mennään! 😉 Asu on tosissaan otettu viime viikolla kun oli vielä viileää, mutta tänä viikonloppuna kesä saapui Ranskaan. Eilen nautittiin auringosta +22 asteen lämmössä ja ihmeteltiin tätä maailmaa. Maaliskuun alussa jo näin upeat ilmat on aikamoista ja ainakin vielä täksi viikoksi on luvattu aurinkoa ja lämpöä (myös siellä Suomessa ilmeisesti?) Hyvää viikonalkua kaikille!

 *Commercial links/Mainoslinkkejä

You May Also Like

18 comments

Reply

Minimalistic, but perfect look! 🙂

http://lartoffashion.blogspot.com

Reply

Thank you Natali! 🙂

Reply

Itsekin tulee usein vetäistyä harmaata ja mustaa päälle, kun inspiraatio on nollassa ja itse asiassa aika usein muutenkin 😀 välillä mukaan eksyy jotain vaaleaakin.. Ihanasti yhdistelty asu! Ja ai että, kun täällä koulukirjojen keskellä tuli ikävä noita Pariisin katuja!! 🙂

Reply

Mä olen vielä aika laiska pukeutuja, joten kun kaapista löytyy paljon harmaata ja mustaa niin pääsee aika helpolla! 😉 Tosin nyt keväällä ja kesällä ilmojen lämmetessä on kiva jos asussa on jotain vaaleampaa väriä! Vaikka pelkkä valkoinen kauluspaitakin riittää 🙂 Hyvää alkuviikkoa ja tsemppiä opiskeluiden kanssa!

Reply

Sulla on kiva uusi turkisliivi. Tuon linkin mukaan se on aitoa turkista, onko näin? Mitä turkista jos saa kysya?
Entä koko, onko normaalimitoitus, niin että esim S on myös S eikä enemmänkin XS tai M?

Reply

Liivi on kania ja itselläni on koko M! Luin Bootzin suosituksista, että moni asiakas piti sitä pienenä mitoituksena, joten valitsin yhden normaalia suuremman koon. M-koko on oikein hyvä, sillä sinne mahtuu alle paksumpaa, mutta silti se ei ole liian suuri.

Reply

Täytyypä kaivaa ulos munkin turkis liivit ja ylipolven saappaat. Tykkään kovasti asusta! Ja tiedätkö mä menin nyt mun mukavuusalueen ulkopuolelle ja ostin itselleni tossut! En käytä yleensä tennareita (mulla on yhdet converset kyllä vähäisessä käytössä). Mutta nämä leopardi tossut (nilsonin uutta mallistoa) ovat aika lailla Celinen slip on kenkien kopio. Paitsi parempi sillä niillä on musta takaosa (sopii paremmin autokuljattajalle ;). Mitä mieltä olet niistä tossuista?

Reply

Kiva, että sait asusta inspistä! 🙂 Mulla on myös leopardi tossut ja tykkään niistä kovasti! Näyttää kivalta kun asussa on jotain rentoa vaikka muuten asu olisikin huolitellumpi. Eli peukut täältä suunnasta! 🙂

Reply

Upea asu 🙂

-H

Reply

Kiitoksia! 🙂

Reply

“Vaatekaapissani lähes kaikki sopii kaiken kanssa ja se helpottaa valtavasti aina kun asukriisi iskee! “

Mä taas eilen totesin vaatekaappiani katsoessani, että onpa mulla paljon erilaisia kuoseja ja kuvioita vaatteissa! Olen kyllä värien ja kuosien ystävä, mutta huomaan pohjimmiltani pitäväni enemmän vähän klassisemmasta lookista: selkeistä linjoista ja muodoista. Tuntuu jotenkin kovin helpottavalta ajatukselta, että kaikki vaatekaapissa sopis kaiken kanssa! 🙂 Mutta ehkä omien ristiriitojeni takia niin ei voi olla… Onko sulla antaa vinkkejä vaatekaapin järjestykseen laittamiselle?

Yllärikysymys: Tekeekö sun mieli joskus pukeutua kirkkaisiin väreihin ja teetkö niin?

Reply

Jännä juttu on se, että vaikka omasta kaapista ei kuviollisia juttuja pahemmin löydy niin ihastelen erikoisempia printtejä ja yhdistelmiä kyllä muilla! 🙂 Välillä toivon, että itsekin innostuin niistä ja osaisin yhdistellä kivasti! Se taito tältä tytöltä kyllä puuttuu. Ja ehkä se itsevarmuus kantaa sitä asua.

Omasta kaapista löytyy hiukan väriä ja enemmänkin voisi rehellisesti olla. Asusteissa esim. sähkönsininen miellyttää silmää kovin, joten joku ihana puuvilla neule siinä värissä voisi olla kiva kesäksi. Jo viime vuonna yritin sitä etsiä, mutta ainakaan vielä en ole löytänyt. Myös yhtä kuviollista bleiseriä kaipailen jonka myin muutama vuosi sitten. Kyseessä on tässä asussa näkyvä bleiseri (http://www.styleplaza.blogspot.fr/2012/07/silkkibleiserissa.html) ja se olisi kyllä ihana…hölmö kun menin myymään!

Ja ihanaa kun ihmisillä on eri tyylit ja eri mieltymykset. Olisi nimittäin niin tylsää jos kaikki pukeutuisi yhtä ankeasti kuin minä 😉 Joten pidä tyylistäsi kiinni! Ja vaikka tykkääkin klassisesta lookista niin sitäkin voi maustaa juuri kuviollisilla vaatteilla tai värikkäillä asusteilla. Se on ehkä itselleni se paras tapa. Punaiset kynnet, oranssi rannekoru, siniset korkkarit ja eläinkuviolliset balleriinat on mun tapa tuoda väriä asuun.

Tällä hetkellä meillä on super rajallinen kaappitila täällä Pariisissa, joten yhdellä henkarilla on varmaan kolme paitaa (ihan kamalaa…), joten vaatekaapin järjestys tällä hetkellä itselläni on aika masentava. Tykkään järjestyksestä ja siitä, etttä kaikelle on oma paikkansa, joten ottaa koville tällainen pieni sekasorto. Kun asuin vielä vanhemmilla ja kaappitilaa oli huomattavasti enemmän niin järjestelin vaatteet niiden tyypin mukaan. Eli neuleet yhdessä paikassa, farkut toisessa, paidat henkarilla jne. Näin oli helppo valita se asukokonaisuus…

Tällä hetkellä mun täytyy yrittää muistaa mitä siellä täyteen sullotussa lipastossa on ja mielessä luoda se asu. Sitten alkaakin se vaatekappaileiden repiminen jostain sieltä tiukoista pinoista 😉 Toivottavasti jossain vaiheessa kaappitilaa on enemmän niin kaikki saisi kivasti järjestykseen!

Kiitos kivoista kysymyksistä; näitä oli kiva pohdiskella! 🙂 Hyvää alkanutta viikkoa!

Reply

Niin, olen kyllä samaa mieltä, että ihanaa, että on eri tyylejä ja joskus niin pienet vivahde-erotkin tuo jotain uutta ilmi samantyyppisistä asuista. Ja sit tietysti se ihminen. Meitä on niin monenlaisia! Joo, helposti sitä ihastelee jotain tiettyä, jota sitten ei itse voisi kuitenkaan käyttää.

Voi ei, kaapit! Hehe, no onneksi pystyt yhdistelemään helposti, koska muuten vois tulla asukriisi nopeasti. Mulla on itsellä suht hyvät kaappitilat, muttei kuitenkaan samassa huoneessa, mikä sit vähän sotkee tilannetta. Yritän myös harjoitella luopumista. Aah. Ehkä se on se, kun ulkomailla on aloittanut oman omaisuuden keräämisen mitättömästä niin tavaraa tulee kerättyä ympärille suojaksi.

Mua inspiroi tuo Coco Chanelin filosofia, jota toteutat, joten keep it up 🙂

Reply

Joo ihanaa kun tyylejä on niin paljon erilaisia! 🙂

Hih, kaapit on tosissaan aikamoinen pommi ja pienestä tilasta johtuen myyn usein eteenpäin niitä juttuja mitä en paljon käytä. Itselläni on se, että ahdistun jos on liikaa tavaraa ympärillä. Ehkä jossain vaiheessa tuntuu vaikeammalta luopua, mutta vielä nyt se vaan jotenkin vapauttaa!

Tuo Chanelin “quote” kyllä iskee täysin siihen mitä omalta tyyliltäni haen.

Ja joo se bleiseri osoitti, että joskus voisi olla parempi miettiä tarkkaan ennenkuin myy, mutta ehkä samantyylinen tulee vielä joskus vastaan 🙂

Reply

Joo, se on tosi vapauttavaa, kun pystyy luopumaan ja on tilaa… Tiedatko, etta naiden pienten vaihdettujen kommenttien seurauksena innostuin jarjestelemaan vaatekaappissani mustat ja valkoiset/vaaleat samalla rekille ja varikkaat vahan enemman piiloon toiselle ja talla hetkella se tuntui juuri sopivalta vaihtoehdolta. Ettei niita vareja tarvitse olla kokoajan niin montaa erilaista esilla sekoittamassa katsetta. Tama on blogi-inspiraatiota! 🙂

Reply

Nyt sait mutkin innostumaan! 🙂 Pitäisi siirtää vähemmän käytetyt vaatteet ala-lipastoon ja ylimmässä pitää ainoastaan ne mitä tulee usein käytettyä…helpottaisi arkea huomattavasti! Tuumasta toimeen siis 🙂

Reply

Ma harrastan myos sita, etta pakkaan laatikkoon ja laitan komeroon sellaisia vaatteita, joita nakee jatkuvasti, mutta ei jostain syysta tuu kaytettya. Sita kyllastyy niihin ilman kayttoa siis! Mutta kun ne loytaakin sielta laatikosta niin ne voi yllattaa mukavasti 🙂

Reply

Niin ja harmi, että menetit tuon silkkibleiserin! Etköhän sä nyt keväällä löydä jonkun kivan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *