Celine phantom1

 

Töissä on ollut niin vauhdikas startti, että blogin työstäminen työpäivän jälkeen on tuntunut aivan mahdottomalta ajatukselta. Tällä viikolla olen siis ollut sen verran väsynyt, että blogi on jäänyt kakkoseksi yöunien jälkeen. Toivon, että jatkossa pystyn kuitenkin päivittämään blogia sen neljä-viisi kertaa viikossa, kunhan tilanne tästä rauhoittuu. Kuulin myös muutama viikko sitten sellaisia uutisia, että vanhempani muuttavat, eli luonnollisesti meilläkin on muutto tiedossa kuun lopussa. Olen tietenkin juuri sen viikon työmatkalla ulkomailla, joten saa nähdä mitä tästäkin tulee, heh. Ainakin elämäni vauhdikkain tammikuu on pian takana, joten ei voi ainakaan sanoa, että olisi ollut liian seesteistä!

Kiirettä on ollut itse asiassa niin paljon, että olisin varmasti unohtanut omat synttärinikin, ellei poikaystäväni olisi onnitellut torstai aamuna. Lahjan olinkin saanut ennakkoon ja olin pantannut sitä synttäripäivään saakka. Laitoin kiertoon Célinen Mini Luggagen ja sen tilalle tuli sitten tämä Phantom. Olen ihastellut sitä niin pitkään, mutta kun kaapista on löytynyt lähes samanlainen, niin se on jäänyt haaveilun tasolle. Nyt oli kuitenkin hyvä hetki luopua vanhasta ja ostaa tuo tilalle. Jotenkin tuo Phantom on rennompi versio Mini Luggagesta ja astetta särmikkäämpi? Ihastuin myös tuohon kokomustaan väriin. Sisällähän on vain yksi vetoketjullinen tasku, mutta se on sen verran suuri, että sinne mahtuu hyvin puhelin, avaimet ja lompakko. Ne tärkeimmät saa siis halutessaan vetoketjun taakse piiloon, mikä on taskuvarkaita ajatellen tärkeä juttu. Tällainen kaunotar on siis muuttanut kaappiini, joten nyt laukkuhaaveilut saa unohtaa taas hetkeksi!

Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

I’ve been so busy at work that I haven’t had time to even update the blog for the last few days. I’ve chosen sleep over forcing myself to write a post and that’s what I need to do at the moment if I feel like it. I’m sure I’ll have more energy after I get used to this new rhythm, so I’ll be able to continue updating the blog regularly. This month will still be hectic, but then it gets easier! 

I’ve actually been so busy that I probably would have forgotten my own birthday last week, unless my boyfriend would have congratulated me in the morning. I got my present ahead of time, but I’ve been keeping it locked in until now. It’s one of my dream bags – Céline’s Phantom. I just love this and actually like the relaxed look more than the one of the Mini Luggage. This one is edgier and the all black color is perfect. What do you think?

Enjoy the weekend everyone!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Ihan samaa mieltä! Tuo phantom on upea. Kuolaan silloin tällöin sitä mokkanahkaista vihreää, jäänyt kummittelemaan (sopiipa hyvin tähän Phantom-keskusteluun 😀 ) mieleeni.

Mukavaa viikonloppua!

Reply

Oh, se vihreä mokkanahkainen on varmasti upea!

Kiitos Erica ja samaa sinne! 🙂

Reply

Todella nätti tuo laukku, kelpaisi minullekin 😉 Itsellä on vähän sama ongelma blogin kanssa, vaikka kirjoitankin ihan omaksi ilokseni. Työpäivän jälkeen on energiat aika vähissä ja monesti harrastukset vievät ajan pois kirjoittamisesta 😀

Reply

Tämä on kyllä niin kaunis malliltaan! 🙂

Jep, nyt vasta ymmärrän kuinka työlästä blogin pitäminen on (ainakin vielä toisen päivätyön rinnalla) 😀 Täytyy vaan paremmin suunnitella viikon postauksia ennakkoon ja toivottavasti sitten kevään lisääntyvä valokin antaa enemmän energiaa!

Reply

Phantom on kyllä laukku minun makuun 🙂

Mukavaa viikonloppua Anna-Sofia!

Reply

Näkisin tämän kyllä hyvin myös sun käsivarrella! 🙂

Kiitos Mari ja sitä samaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *