Poikaystäväni tokaisi vähän aika sitten, että harmi, kun en enää käytä korkoja kovinkaan usein. Sanoin herralle, että hän voi kävellä 10cm koroilla kaikki arkipäivät niin katsotaan sen jälkeen, jos hän ymmärtää minkä takia, heh. Rakastan korkoja (niissä on aina niin naisellinen olo ja ryhti paranee silmissä), mutta en kyllä mielelläni kävele niillä pitkiä matkoja. Ainakin nämä korkeat Louboutinit ovat sitä “autolla ovelta ovelle”-osastoa. Kuvissakin kyllä huomaan eron, kun jalassa on korkeat korot. Asut näyttävät paremmilta ja koko meininki on huomattavasti ryhdikkäämpää.

Jalassani on muuten Andiatan uudet housut pre-fall mallistosta. Jos joku teistä etsii siistejä, mutta samalla maailman mukavampia housuja, niin etsinnän voi lopettaa tähän. Nämä vajaamittaiset jersey-housut tuntuvat päällä niin pehmeiltä ja ihanilta, mutta ovat kuitenkin tarpeeksi siistit töissä käytettäviksi. Mukavuudenhaluisen ihmisen unelmahousut siis!

Tänään pitäisi pakata kamat viikonloppua varten, sillä lennän huomenna Tukholmaan heti töiden jälkeen. Ihanaa päästä viettämään kunnon tyttöjenviikonloppua yhdessä lempikaupungissani!

 

My boyfriend said a while back how he missed me wearing heels more often. I told him that he can try walking one day in 10cm heels and then he will have his answer, heh. I personally love heels and what they do (the posture is better, legs look longer…), but I just won’t sacrifice my comfort for that. For me heels are more for special occasions, dinners, parties, but not for daily life. At least not these 10cm heels. That said I do think outfits look always way better when heels are involved. So at least I should always try to shoot my outfits with heels, but that would be cheating wouldn’t it heh.

Today I should pack my bags as tomorrow I’m heading to Stockholm for the weekend. I’ll get to spend some quality time with a friend and I can’t wait!

 

Photos/Thomas D.

Jacket / Dolce & Gabbana

Top / Andiata

Trousers / Andiata

Heels / Louboutin

Bag / Chanel

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

6 comments

Reply

Wow! You’ve nailed this outfit!

https://lartoffashion.com/perfect-shoes-for-summer/

Reply

Thanks dear! Enjoy your weekend 🙂

Reply

Wow! mullakin oli tänään korkkarifiilis niin laitoin castañerit töihin (oon kanssa suht pitkä, 181cm) ja päällä oli vain valkoista niin kyllä pari kertaa katottiin mut oma olo oli upea

Reply

No ei ihme, että muutkin ihasteli…kuulostaa nimittäin sen verran hyvältä kombolta!
Ihanaa viikonloppua ja terveisiä Tukholmasta 🙂

Reply

Ihanat aurinkolasit! Mistä ne on? 🙂

Reply

Kiitos Elli! Nämä on Montana-merkkiset. Ostin Ranskasta, mutta ehkä näitä myydään myös jossain Suomessa? Verkosta en ole näitä löytänyt etsinnästä huolimatta. Tämä oma pari unohtoi nimittäin kerran pihalle ja sanka taittui, joten ostaisin mielelläni toisen parin jos löytäisin jostain 🙂

Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *