TOP 5 WOMENS LUXURY WATCHESSain lukijaltani toiveen tehdä postaus kelloista ja hieman niistä arvokkaammista. En ole ikinä ollut mikään kovin suuri kello-fiilistelijä, mutta poikaystäväni tavattua hän on saanut hiljalleen tartutettua intonsa kelloja kohtaan myös minuun. Olen ollut töissä sveitsiläisessä luksusfirmassa, joka omistaa mm. monta kellomerkkiä ja viimeistään silloin ymmärsin sen käsityön määrän mitä yhden arvokellon kokoamiseen menee. Nykyään siis arvostus kelloja kohtaan on ihan toista kuin mitä vaikka muutama vuosi sitten!

Valitsin tähän viisi kelloa poikaystäväni avustuksella ja hän kertoi, että nämä kaikki on myös ranskattarien suosiossa. Jätin tästä joukosta pois mm. Chanelin, Omegan ja Baume et Mercierin kellot. Niistä Chanelin J12 ja Baume et Mercierin Linea on kuulemma myös suosittuja. Itse suuntaan varmastikin Cartierille kun arvokellon hankinta on ajankohtainen. Nyt käytössä on äitini Cartierin Tank ja olen tykännyt siitä paljon!

Ennen ostoksille menoa, suosittelen miettimään kellon mahdollista kokoa ja materiaalia. Hinta riippuu luonnollisesti materiaalista, kellon koneistosta, koosta ja mahdollisista erikoisuuksista (mm.timanteista).

Mikä kello teiltä löytyy tai minkä näistä te valitsisitte?

 

 

ROLEX LADY-DATEJUST

TOP 5 WOMENS LUXURY WATCHES ROLEX

 

 • Hinta alkaen noin 5000€.
 • Rolex Lady-Datejust lanseerattiin vuonna 1957.
 • Automaattinen koneisto.
 • Myös Lady Oyster Perpetual on klassinen ja suosittu malli (hinnaltaan myös huokeampi kuin Lady-Datejust).
 • Lisätietoja Rolexin omalta sivulta täältä.
 • Huom! Kaikissa ylläolevissa kuvissa ranteessa ei ole juuri Lady-Datejust malli.

 

CARTIER TANK FRANCAISE

TOP 5 WOMENS LUXURY WATCHES Cartier

 

 • Hinta alkaen 3500€.
 • Tank lanseerattiin vuonna 1996.
 • Quartz, eli paristokäyttöinen koneisto.
 • Tank kelloa on yhteensä kuutta eri mallistoa.
 • Lisätietoja Cartierin omalta sivulta täältä.

 

CARTIER BALLON BLEU

TOP 5 WOMENS LUXURY WATCHES Cartier Ballon Bleu

 

 • Hinta alkaen 3500€.
 • Ballon Bleu lanseerattiin vuonna 2005.
 • Automaattinen koneisto.
 • Nykyään valikoimasta löytyy myös Ballon Blanc-malli.
 • Lisätietoja Cartierin sivuilta täältä.

 

JAEGER – LECOULTRE REVERSO LADY

TOP 5 WOMENS LUXURY WATCHES Jaeger Lecoultre

 • Hinta alkaen 4000€.
 • Reverso Lady (tai Dame) julkaistiin 1931.
 • Manuaalinen koneisto.
 • Mm. Diane Kruger on nähty kellon mainoksissa.
 • Lisätietoja Jaeger -LeCoultren sivuilta täältä.

 

LONGINES PRIMALUNA

TOP 5 WOMENS LUXURY WATCHES Longines

 

 • Hinta alkaen n. 770€.
 • Quartz, eli paristokäyttöinen koneisto.
 • Mm. Kate Winslet on nähty kellon mainoksissa.
 • Lisätietoja Longinesin sivuilta täältä.

 

 

 

I was asked by a reader to list my top luxury watches as she’s contemplating of buying one soon. My favorite brand for watches is Cartier and Rolex. At the moment I am using one of my mother’s watches, the Tank by Cartier and like it a lot. When it’s time for me to invest in a watch, it might just be that one! Which watch brand is your favorite?

 

 

* All images from brand websites or Pinterest / Kaikki kuvat on merkkien sivuilta tai Pinterestistä.

You May Also Like

8 comments

Reply

Ihana postaus, olin juuri ajatellut tehdä itse blogipostauksen arvokelloista 🙂
Olen nimittäin enemmän kelloihminen, kuin esim. laukkuihminen. Tarkoitan, että jos saisin esimerkiksi ylimääräistä 5000€, niin ostaisin sillä kellon! Toki laukuistakin pidän 😉
Minulla on tällä hetkellä kaksi Tag Heuer kelloa, ja seuraava kohde on tuo Rolexin Datejust. Cartierin Tank on myös toinen himotukseni. Mieheni on luvannut minulle Rolexin 40 -vuotislahjaksi, vielä kolme vuotta odotusta… Ja juurikin mieheni sai minut innostumaan kelloista, hän on “Rolex-hullu”.
Kiitos ihanasta blogista, olet niin tyylikäs, naisellinen ja chic !

Reply

Kiva kuulla, että tykkäsit! 🙂 Mä olen ehdottomasti enemmän laukkuihminen, mutta hitaasti lämpenen kelloille enemmän ja enemmän…Kiitos poikaystäväni tai sitten vaan iän, heh. Nuorempana tylsin mahdollinen “asuste” oli kellot, mutta nyt olen kyllä täysin eri mieltä.

Mun mies on myös Rolexien perään ja varmaan haluisi mun ensimmäisen kellon olevan Rolex, mutta jotenkin Cartier nappaa enemmän. Voi kyllä olla, että muutaman vuoden päästä olen eri mieltä 😉

Ja kiitos Reetta, olipa ihanasti sanottu! Hyvät viikonloput sinne!

Reply

Rakastan klassikkoasusteita ja olen kyllä niin onnellinen kun olen saanut aikanaan perheeltä merkkipäivälahjaksi tuon Cartierin Tankin. Välillä sitä tulee käytettyä enemmän, välillä vähemmän mutta monestakin syystä se on niin rakas ja edelleen oma luksuskellosuosikkini. Kakkosena tulee Rolex.

Reply

Mun mielestä on ihana kun arvokello on saatu juuri merkkipäivänä. Siihen sitoutuu siten paljon enemmän muistoja, joita on kiva fiilistellä ja muistella. Ja onhan sillä enemmän tunnearvoakin kun on saanut sen rakkailta. Cartier kyllä osaa ja mä liputan myös heidän kellojen puolesta! Hyvät viikonloput sinne 🙂

Reply

Ihana postaus ! Itse arvostan koruissa ja kelloissa laatua.
ja olen Reetan tavoin kello- ja koruihminen.

Minulta löytyy lahjaksi saatu Rolexin Datejust valkokultaisella kehyksillä.
Olen saanut sen jo kuutisen vuotta sitten ja olen ollut
todella tyytyväinen kelloon ja sen muotoiluun!
Ajaton ja tyylikäs malli.

Reply

Kiva, että tykkäsit! Sait mun miehen juuri kuolaamaan kun tulkkasin tämän viestin hänelle. Terveisiä siis yhdeltä kello-intoilijalta! 😉 Ja kyllä, ajattomaan arvokelloon satsaaminen kyllä kannattaa ja sehän on ihan perintökamaa sitten tulevaisuudessa. Patek Philippen mainoksissa onkin hyvä slogan; ““You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation.”

Reply

i vote for Rolex datejust II !
Check as well Tank solo in yellow gold and leather/croc bracelet, looking more modern and younger than the classic Tank. Super chic.

Go only for a small Ballon Bleu.. In my opinion the medium and large look a bit… Too casual! Ah!

I think you’re too young for Reverso!

And Longines… Ei ei ei mita paha kello!

Reply

Surprisingly you and Thomas vote for the most expensive item on the list, haha! 😉 Get me a Rolex and I’ll wear it, but I’m honestly more into Cartier. It’s a bit more discreet don’t you think? Yeah, the tank would look amazing in a black leather croc bracelet….oh my! Now I can’t sleep heh…

You know Thomas is telling me that I shouldn’t get the Ballon Bleu in the small size, but I think I for sure do! My wrist is so small that it would look ridiculous if I had a huge watch.

Yeah, Reverso is great in 30 years. And Longines, I don’t think it’s that bad heh. Ei paha! 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *