Vaatteissa suurimmat kompastuskiveni ovat kashmirneuleet ja takit. Pehmeä kashmirneule ja laadukas takki – siinä kaksi vaatekappaletta mitä käytän lähes päivittäin, joten ei ihme, että niitä on vaikea vastustaa. Sain pari viikkoa sitten valita jotain COS:in mallistosta ja kashmiraddiktina iskin silmäni tähän kauniiseen neuleeseen. Vaaleanharmaa super simppeli neule kivan väljällä leikkauksella. Täydellinen toisin sanottuna! Laadukas neule ei tarvitse muuta parikseen, kuin farkut. Nyt kun vielä ilmat lämpenisivät ja löytäisin ne täydelliset loaferit, niin sitten…

Uskomatonta, että työviikko on jo puolessavälissä (juurihan heräsin maanantai-aamuun?), mutta en voi valittaa. Tulevana viikonloppuna on paljon hommia muuttoon liittyen, joten on ihana päästä rauhassa hoitamaan asioita. Tärkeimpänä taitaa olla sängyn hankinta, eli huonekalu-ostoksia on ainakin tehtävä. Sitä odotellessa!

Energistä keskiviikkoa kaikille!

 

The most “hard to resist”-pieces for me are cashmere knits and quality coats.  I mean how can anyone resist a perfect soft cashmere knit , even though they have many of them already in their closet? Well not me, that’s for sure. A couple weeks ago I got to select a few pieces from COS’s beautiful selection and of course I fell for this simple, but so luxurious grey knit. A light grey cashmere knit with a perfect relaxed fit. You can’t go wrong with that! All you need with it are blue jeans and you’re ready to go. Now I’m just hoping loafer weather is arriving soon and then this outfit would be complete for spring.

I can’t believe we are midway through this work week already, but I’m definitely not complaining, because the weekend can’t arrive soon enough. I have so many things to do for the move (starting with buying a bed), so I really need to start from somewhere.

Have a great Wednesday everyone!

 

Photos / Thomas D.

Coat / Zara (similar here*)

Knit / COS*

Jeans / Mango (similar here*)

Boots / & Other Stories (similar here*)

Bag / Balenciaga

*Commercial links/Gifted.

Save

Save

Save

You May Also Like

8 comments

Reply

Your hair up like this looks amazing! Love your coat, it suits you 100%!

http://lartoffashion.com

Reply

Thanks Natali! I don’t wear my hair up that often actually (when I’m out and about), but at home I always tie on a bun like that 🙂 So this is my home-hairstyle, heh.

Reply

Jaan kanssasi tuon kashmiraddiktion. Cosin neule näyttää todella kauniilta! Omat rakkaimmat ja pidetyimmät kashmirneuleeni ovat Zadig & Voltairen, ne oikein ohuet ja höyhenenkevyet, jotka eivät nyppyynny ollenkaan.
Tsemppiä ja onnea muuttoon!

Reply

Tämä COSin neule on ihana ja tuntuu päällä juurikin niin höyhenenkevyeltä!

Kiitos Satu 🙂 Tänään on vakuutusasiat saatu kuntoon ja ehkä huomenna sitten sähkösopimuksen kimppuun…hiljalleen siis eteenpäin!

Reply

Täällä toinen cashmere addikti. Meidän koiratytöt rakastaa myös cashmere vilttejä 🙂 .
Todella kaunis tuo takkisi, wau.

Ja wau tuo uusi laukkusi!!! Jestas että on hieno. Sitä on taas ollut (mukamas) niin kiireinen, ettei ole ennättänyt kommentoimaan, vaikkakin olen käynyt säännöllisesti kurkkaamassa uusimmat postaukset.

Niin, ja onnea uuteen kotiin!

Reply

Sun koirilla on siis erittäin hyvä maku! 😉

Olen kyllä ollut super tyytyväinen tähän Balenciagaan. Niin huoleton ja rento, mutta kuitenkin kivan särmikäs. Tykkään! Ja hei olen itse aivan surkea kommentoimisessa (luen myös sun blogia), joten ymmmärrän paremmin, kuin hyvin, heh.

Ja kiitos Mari! 🙂

Reply

Aivan ihana asu <3 Kashmir on niin ihana materiaali!! Juuri tilasin vauvallekin kashmirviltin, pitää koukuttaa heti pienestä ;))

Reply

Kiitos Elina! <3 Heh, oikea asenne ja parasta bébélle 😉 Ihanaa viikonloppua!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *