Nämä neljä asiaa kulkevat mukanani päivittäin. Laukkuni tärkein sisältö on luultavasti heti lompakon jälkeen huulirasva ja käsivoide. Tällä hetkellä fanitan tätä Madaran Plum-huulivoidetta, joka on koostumukseltaan täydellinen. Ihanan paksu voide kosteuttaa huulia tehokkaasti olematta kuitenkaan yhtään tahmainen. Samaa voin sanoa tästä toisesta ikisuosikistani, eli L’Occitanen Shea Butter-käsivoiteesta. Käteni ovat talvisin aina huonossa kunnossa ja niin kuivat, ettei haavoilta voi välttyä (myös atooppinen ihottuma pahentaa tilannetta). Mikä tahansa käsivoide ei siis auta, vaan tarvitaan sitä kaikista tuhdimpaan. Tämä L’Occitanen versio on siitä hyvä, että vaikka se on todella rasvainen, niin se myös imeytyy nopeasti, jolloin sitä on helppo käyttää. Tämä on pelastajani aina talvisin!

 

These four things are with me everyday. The most important thing in my bag is my wallet and after that it’s my lip balm and hand cream. At the moment I’m loving Madara’s Plum, as the texture is thick, but not sticky at all. It really moisturizes the lips and makes the color more even. My other favorite is L’Occitane’s Shea Butter hand cream. I simply can’t survive winter without it. My hands are always super dry, so I need something that really works. This one does and even if it’s heavy, it absorbs fast!

 

 

Ilman lompakkoa en lähde muuta kuin kävelylenkille, mutta muuten se on kyllä aina mukanani. Tämä pieni Chanelin korttikukkaro on ollut omiin tarpeisiin hyvän kokoinen ja sinne mahtuu niin kortit, kuin käteinenkin. Lompakko mahtuu myös pienempään laukkuun, eli en ikinä joudu vaihtamaan kortteja lompakosta toiseen. Chanelin caviar-nahka on vielä niin kestävää, että lompakko ei ole saanut lainkaan osumaa tässä puolentoista vuoden aikana, vaikka se on kolissut laukun pohjalla siitä asti, kun sen sain.

 

I always have my wallet with me (if I don’t, I feel like something’s missing). This small card wallet from Chanel is the perfect one for my needs, as it’s small, but fits my cards and cash. I also love how it fits inside all my bags (even the smallest ones), so I never need to change it. I also couldn’t be more happy about the material choice (caviar leather,) as it’s so durable. I always toss my wallet inside my bag with ten other things, but it still looks like new.

 

 

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisempänä on tämä Mantrabandin ihana käsikoru, jonka sain poikaystävältäni. Olen täysin ihastunut merkin käsikoruihin ja seuraava onkin jo kiikarissa. Tämä teksti “Choose Love” on mielestäni vielä niin tärkeä viesti tällaisena aikana ja se on hyvä muistutus itsellenikin – kannattaa aina valita rakkaus ja suvaitsevaisuus.

 

Last, but not least is this bracelet from Mantraband, which I got from my boyfriend. I really like all the bracelets this brand does and I already have my eye out for the next one. The text “Choose Love” is also so suitable for this time that we are living in. It’s also a good reminder for myself to always choose love and tolerance.

You May Also Like

4 comments

Reply

Täällä on tiukka pohdinta tuon mallisen korttilompakon ja “normi”korttikotelon välillä. Onneksi Pariisin reissu on edessä vasta juhannuksen jälkeen niin ehtii miettiä. Molemmissa on kyllä omat hyvät puolensa! Sen tiedän jo etukäteen, että nahka tulee ehdottomasti olemaan caviar, juuri tuon hyvän kestävyytensä puolesta.

Reply

Tämä on hyvä siitä, että tänne mahtuu kolikot. Se perus korttikotelo on siitä hankala, että sinne ei saa kolikoita ollenkaan! Ja caviar on kyllä loistava materiaali 🙂

Reply

Moikka, löytääkö sut jotenkin Zadaasta tai Huutiksesta tms.? Ja oletko kenties myymässä sun ihanaa pitkää Andiatan villakangastakkia jossain vaiheessa? 😀 Harmittaa kun en ostanut heti…

Reply

Mulla on kyllä Zadaa account, mutta en ole käyttänyt sitä pitkään aikaan, enkä puhelinta vaihdettuani ladannut sitä appia takaisin. Täytyykin siis aktivoida se tili! Huuto.netissä mun käyttäjätunnus on annasofialuo. Myyntiin menee ainakin yksi beige Weekend Max Maran villakangastakki, mutta se Andiatan takki on liian ihana luovuttavaksi 🙂 Harmi, ettet ehtinyt napata sitä, koska se on kyllä aivan super kaunis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *