Viikonloppu edessä ja huomisesta eteenpäin kevät näyttää alkaneen, ihanaa! Tätä on odotettu. Tulin eilen kotiin työmatkalta ja tänään vielä yksi päivä ja sen jälkeen voi vaihtaa vapaalle. Huomenna olen tosin blogiyhteistyön merkeissä mukana Stockalla Andiatan osastolla fiilistelemässä kevätmallistoa. Olemme Sofian kanssa paikalla klo.12.30-13.30 (itse luultavasti pidempäänkin), joten tulkaa ihmeessä moikkaamaan meitä! Sunnuntaina saamme sitten poikaystäväni kaverin Luxembourgista luoksemme, joten meillä on kiva viikko tiedossa.

Mukavaa viikonloppua kaikille ja toivottavasti nähdään huomenna!

 

The weekend is ahead and from tomorrow onward it looks like spring has finally arrived! I spent the last few days on a work trip, so I’m very ready for the weekend and some relaxing time. Actually it’s not all about relaxing, as tomorrow I’ll be attending an Andiata event at Stockmann. Me and Sofia will be at the Andiata shop from 12.30-13.30 (I’ll probably stay there even longer), so come say hi!

Have a great weekend and hope to see you tomorrow!

 

Photos/ Thomas D.

Total look / Andiata*

Shoes / H&M

Bag / Céline

*Gifted.

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

4 comments

Reply

Saisinko tuon sun bleiserin? 😀 Aivan mahtavan näköinen! Pitäisi etsiä uusi musta bleiseri mutta olen jotenkin kauhean laiska asian suhteen. Tykkään pitää kesäisin farkkuja ja teepparia, bleiseri toisi kokonaisuuteen vähän skarpimpaa lookkia.

Mukavaa viikonloppua!

Reply

Tämä on kyllä ihana! 😀 Mä rakastan yhdistää bleiserin juurikin farkkujen tai rennompien nahakhousujen kanssa. Siihen alle vielä joku perus t-paita, niin täydellinen arki-look on valmis 🙂 Nyt kun se kevät sieltä vielä saapuisi, niin sitten…ensi viikko näyttää kyllä täällä todella lupaavalta…

Kiitos Elisa ja samaa sinne! 🙂

Reply

You’re killing it in this monochromatic outfit! Fantastic boots and coat!

https://lartoffashion.com

Reply

Thank you Natali and see you tomorrow at Stockmann! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *