Kevät on tuntunut niin kaukaiselta kun ilmat ovat olleet niin viileät, mutta eilen oli pientä toivoa ilmassa, kun aurinko tuntui jo hieman lämmittävän. Keskustassa oli paljon ihmisiä liikenteessä ja moni istui auringon alla terasseilla. Ensi viikkokin näyttää jo lupaavammalta, joten ehkä tästä se todellinen kevät vihdoin alkaa!  Koska tähän asti päivät  ovat olleet niin kylmiä, varsinaisille kevätvaatteille ei ole ollut tarvetta. Tai no, eihän niille muutenkaan olisi tarvetta, sillä kaapista löytyy kaikki tarvittava ja enemmänkin. Mutta – kysehän ei aina ole tarpeesta (ainakin mitä tulee muotiin), joten muutama hankinta on noussut omalle toivelistalleni.

  • Valkoiset tennarit. Tilasin nämä Geoxin versiot sovitukseen ja toivotaan, että ne olisivat hyvät jalassa. Geox ei ole merkkinä ehkä mikään maailman puoleensa vetävin, mutta luotan siihen, että nämä hellisivät jalkoja enemmän kuin esim. Supergat.
  • Balmuirin Helsinki-huivi. Tämä huivi on vain maailman paras. Itseltäni se löytyy mustana ja harmaana ja nyt bongasin tämä kauniin vaalean harmaan sävyn. Värejä kun omasta kaapistani ei pahemmin löydy, joten säiden lämmetessä luotan vaalean harmaaseen ja valkoiseen raikastamaan asuja. Kuulitteko muuten, että Balmuir avaa oman myymälänsä Espalle elokuussa? Mahtavaa!
  • Lumenen nestemäinen poskipuna. Olen miettinyt tämän ostamista jo pienen ikuisuuden ja aina, kun olen ollut Lumenen pisteellä, niin asia on unohtunut. Nyt täytyy päästä kokeilemaan tätä ja toivottavasti tämän avulla saisi hieman tervettä hehkua poskille talven jälkeen!
  • Totemen farkut. Pakko myöntää, että nämä tuli jo tilattua ja onneksi tilasin. Täydellinen istuvuus!
  • Flattered-merkin loaferit. Näitä olen kuolannut niin pitkään, että ehkä ne pitäisi vaan luovuttaa ja laittaa tilaukseen?
  • RAVN:n ihana lampaankarvatakki. Tarvitseeko tätä enää erikseen kommentoida? I-H-A-N-A!

Tällaisia toivomuksia siis täällä! Tänään suunnitelmissa on käydä pyörähtämässä landella ja illaksi menemme ystäviemme luokse Espooseen. Huomenna poikaystäväni perhe saapuu Helsinkiin, eli vappu menee tiiviisti heidän kanssaan Helsinkiin tutustuen. Ihanaa viikonloppua kaikille!

 

I feel like summer is soon here, but we are still waiting for spring. I think this year the spring season will be super short and for that reason I haven’t even felt the need to update my closet. I do however have a few wishes, as you can see above! To be honest I already ordered the white sneakers and jeans, so at least I have those ready when the weather decides to warm up a bit. These jeans have the perfect fit by the way, so if you’re looking for simple blue jeans check them out. Have a great weekend everyone!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *